Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Купувам ИРДЕТО БУЛСАТ карта или Делта приемник

Започната от gogo636, 27-11-2011, 10:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gogo636

Купувам ИРДЕТО БУЛСАТ карта или Делта приемник

ko2000

IPbox 900 HD Vu+ Ultimo 4K Triax TD 110 Samsung LCD 40 F86

erdinerdin872

Цитат на: gogo636;130780Купувам ИРДЕТО БУЛСАТ карта или Делта приемник

здр. имим карта с делтата ползван е 5,6 месеца и ако си платиш за два месеца които пакет искаш щте гледаш 5 месеца офертата е до края на месеца. ;;650

kaizera82

И аз имам ирдето на булсат, 3 броя са, една синя от първите и две лилави епсилон и зета.

Валентинко

Предлагам ти комплект Dm500s+Irdeto card{неблокирана и работеща в момента}.
При интерес- на л.с.

hunter329

Имам за продаване лилавата карта(zeta card) на Булсатком  с кодировка irdeto.Картата е платена до 30.11.2011г.
" Нищо не е по-ценно от днешния ден"

moreg

Цитат на: ko2000;130788За колко ги купуваш?
Аз му предложих на колегата Irdeto червена епсилон, той ми предложи 20 лв.:k040(1): Колега само за да си свериш часовника преди точно 2 години продадох такава празна карта повтарям ПРАЗНА за 240 лв. Колегата или не е в час или просто незнае колко вървеше една такава карта преди време, сега не върви кой знае колко пари но пък за 20 лв. няма да я продам мойта никога:worry:
Както и да е вече не продавам картата реших да си я запазя и да си я ползвам;;650
DM 920 UHD, DM 500 HD

dzumba

Цитат на: moreg;130993за 20 лв. няма да я продам мойта никога:worry:
Както и да е вече не продавам картата реших да си я запазя и да си я ползвам;;650
И за какво ти е,като не става за нищо вече!Айде приготви 20лв и ще ти продам 10 карти за по 2лв!Да си ги ползваш със здраве!

SatBox EOOD

Мисля че имам една делта с карта за изхвърляне понеже не работи,ако ти трябва развалена пиши да я потърся

moreg

Цитат на: dzumba;131027И за какво ти е,като не става за нищо вече!Айде приготви 20лв и ще ти продам 10 карти за по 2лв!Да си ги ползваш със здраве!
:worry:Относно колегата, който предлага за такава карта 20 лв. колега аз по скоро ще я нарежа на парчета но няма да я продам за 20 лв. :D
В днешно време излезеш навън да пиеш едно кафе и една вафла и 20 лв. хвръкват, това не са тия 20 лв на които беше Георги Димитров!!! 20 лв. сега са като 2 лв. Живкови;)
Тия карти се взимаха навремето от разбирачи и вървяха скъпо, потрепваха се хората да ги търсят, я се замислете малко по задълбочено преди да пишете!
Това, че сега вече стават за стъргане само на лед и за отваряне на дистанционни е друг въпрос.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Оги

Ами всичко си е търсене - предлагане. След като търси човека нека си вземе. Друг е въпроса, че дзумбата е прав. Ще дойде времето да станат на стъргалки за лед. Все още вършат работа блокнатите карти, но... докога ли? Пък и по-старите "черги" се "тъчат" добре (е, вярно, е, че засега са без ХД-тата, но поне са "пъблик").Въпрос на личен избор и сантименти към добрата стара Ирдето. Лично с моята "зета" реших да зарадвам тъщата - върнах я и срещу нея ми подариха една захаринка без договор и срещу платени 2 такси зяпа половин година избрания пакет. Иначе защо не - докато може защо да не я ползва колегата - докато може все е на кяр ;;650
P.S. Дзумба, от сантиментална гледна точка искам за 2 лв. една зета или епсилон без значение.;;573
DB500HD;500s, Triax TD110, Inverto Black Ultra 0.2dB, H-H Strong SRT DM2100, Panasonic TX-P42UT50E

blagoo

Малко офтопик.Каква е разликата между двете?

Колкото повече,толкова повече ;;650

Шайката

Цитат на: blagoo;148688Малко офтопик.Каква е разликата между двете?

Никаква

GoroMitrev

Не е никаква. Разликата е в надписа най-малко. :D
Иначе, епсилоните са лилави....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания