Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрова телевизия на Ентри

Започната от Мафиота, Ноември 01, 2011, 09:51:13 PM

« назад - напред »

Antonio

Какъвто ни е стандарта, такова ни е и всичко останало.;;650
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Паляка

Цитат на: Пламен Пловдив;169296Доста манипулативно и изпъстрено с откровени лъжи мнение, чак ми намирисва на служител от конкурентна фирма! Това за интернета за 15 лв., че е бавен, е абсолютна лъжа - в момента е 25мб. - не знам, кое му е бавното. Че ми сваля филм 3 гб. от торент тракер, за 2-3 мин., може би това му е бавното! Още по-смехотворно е твърдението за качеството на каналите - качеството е перфектно и винаги е било такова, рядко някои канали не работят, съпорта е много любезен, но то и какво ли се налага да ги търсиш. Може би трябва да сменят турските нети, за приемници(аз лично и на двата ми телевизора - на единия съм кам-модул, а на другия с приемник, който си е мой. Ако вземат едни топфилди примерно, никак няма да е зле. Но това ми е забележката. А това за допълнителните левчета - да вярно е, ама защо не споменаваш, че за 6,50 гледаш всички програми, включително HBO-тата, и Cinemax-ите, или тая подробност е по-добре да я пропуснеш. Европейското си го гледам на HD и на БНТ, а ако ми омръзнат тъпите коментатори - ZDF HD. Телевизионния пакет им е абсолютно нормален и предостатъчен, минусовите канали са с до 3 часа назад. Това при онези тъпи нагляри от близу не знам дали изобщо съществува. За Пловдив в момента това е оператора - цена-качество-услуга! Ако излезе по-добър, тогава ще коментираме!
То си личи кой е служител на Ентри и кой недоволен потребител.Редовно проверявате всички възможни форуми и веднага бързате да залъжете хората.Вместо да се заяждаш с хората които ти плащат заплатата,вземете си оправете качеството на услугата.Вчера по време на мача Англия-Италия пак насичаше.Не ми се обяснявай,доста оператори съм сменил и вие сте най-зле.Има си форуми където хората са масово недоволни от вас,така че мнението не е манипулативно,а абсолютно вярно колкото и да не ти се иска.никой не се женил за вас,така че като свърши договора-чао бамбино.Доста хора ще се откажат от вас.Не ме интересува откъде идва проблема.Оправете го.Ако е от приемниците,сменете ги безплатно на хората.Съпорта че бил любезен на кой му пука,като услугата ви е боклук.Евтините реклами си ги запази за някой друг.Като включиш всички платени канали+отвратителното качество сте най-зле в Пловдив.Няма какво да се коментира.по-горе ти го казаха.HBO + Cinemax по принцип не гледам затова не ги писах.Не знам кой е луд да дава толкова пари за тези измислени канали.То с това качество вие трябва да плащате че има хора дето са се абонирали за вас.

Пламен Пловдив

Цитат на: Паляка;169447То си личи кой е служител на Ентри и кой недоволен потребител.Редовно проверявате всички възможни форуми и веднага бързате да залъжете хората.Вместо да се заяждаш с хората които ти плащат заплатата,вземете си оправете качеството на услугата.Вчера по време на мача Англия-Италия пак насичаше.Не ми се обяснявай,доста оператори съм сменил и вие сте най-зле.Има си форуми където хората са масово недоволни от вас,така че мнението не е манипулативно,а абсолютно вярно колкото и да не ти се иска.никой не се женил за вас,така че като свърши договора-чао бамбино.Доста хора ще се откажат от вас.Не ме интересува откъде идва проблема.Оправете го.Ако е от приемниците,сменете ги безплатно на хората.Съпорта че бил любезен на кой му пука,като услугата ви е боклук.Евтините реклами си ги запази за някой друг.Като включиш всички платени канали+отвратителното качество сте най-зле в Пловдив.Няма какво да се коментира.по-горе ти го казаха.HBO + Cinemax по принцип не гледам затова не ги писах.Не знам кой е луд да дава толкова пари за тези измислени канали.То с това качество вие трябва да плащате че има хора дето са се абонирали за вас.

Пляка, да взмеш малко да се успокоиш, майна, че направо се притесних за теб, толкова нерви и напъване не водят до нищо добро. Ела у нас, да ти дам една салфетка и да си забършеш пяната по устата, а ако искаш да ме чуеш - само едно нещо ще ти отговоря - много си далеч от истината, брат, съжалявам и ще те разочаровам - никога, през целия си живот не съм работил в кабелен, мобилен и какъвто може да ти хрумне - оператор. Никой за нищо не ми плаща(за съжаление)! И мача Англия-Италия го гледах на HD на N3 - не засече нито веднъж! Е, аз държах за Англия, паднаха, но това е друга бира! Нещо прекалено си се превъзбудил, вземи да идеш на лекар, че ме притесняваш - и никой не ти е сложил пистолета на главата, да си абонат на някой оператор! Ходи си лягай и си пии мента-глог-валерянчето!

Чък Норис

Ако си гледал мача в апаратната може и да не ти е засякло :lol15:
Няма смисъл да спориш и да даваш съвети за успокояване на нервите, фрийзването си е факт и то не само на вашите си дървета.

uplevel

Че насича , насича разбира се , знаят го от самата кабеларка и планират разреждане на каналите по транспондерите и добавяне на нови честоти,но дали ще се фиксира проблема не е ясно.
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Паляка

Цитат на: Пламен Пловдив;169493Пляка, да взмеш малко да се успокоиш, майна, че направо се притесних за теб, толкова нерви и напъване не водят до нищо добро. Ела у нас, да ти дам една салфетка и да си забършеш пяната по устата, а ако искаш да ме чуеш - само едно нещо ще ти отговоря - много си далеч от истината, брат, съжалявам и ще те разочаровам - никога, през целия си живот не съм работил в кабелен, мобилен и какъвто може да ти хрумне - оператор. Никой за нищо не ми плаща(за съжаление)! И мача Англия-Италия го гледах на HD на N3 - не засече нито веднъж! Е, аз държах за Англия, паднаха, но това е друга бира! Нещо прекалено си се превъзбудил, вземи да идеш на лекар, че ме притесняваш - и никой не ти е сложил пистолета на главата, да си абонат на някой оператор! Ходи си лягай и си пии мента-глог-валерянчето!
Пламенчо,аз съм си много спокоен,просто искам да получа качествена услуга за парите които ви плащам.Аз да не би всеки месец да ви плащам с фалшиви пари?То си личи че си на заплатка при тях,щом толкова яростно ги защитаваш и пишеш откровени лъжи колко "хубава" им бил цифровата.И като каниш някой у вас е редно да си напишеш и адреса,или те е срам да напишеш къде ви е централата?По-горе ти го казаха хората така че ти не се напъвай с жалките ти реклами и лъжи.Има и форуми където хората масово са недоволни,а ти още от самото начало се опитваш да заблудиш хората как били едва ли не идеалния доставчик.Такъв няма,редно беше някой да опише недостатъците и на този,да не се заблуждават хората.Точно това ти казах,ама май ти не вдяваш.Никой не ми е опрял пистолет на главата,ама имам 18-месеца договор.Като изтече-чао.Нека и другите знаят за какво става дума и да си преценяват.И не си ти човека да казва кой кога трябвало да става и да ляга и какво да пие.истината боли,а?

Antonio

Цитат на: Паляка;169680Пламенчо,аз съм си много спокоен,просто искам да получа качествена услуга за парите които ви плащам.Аз да не би всеки месец да ви плащам с фалшиви пари?То си личи че си на заплатка при тях,щом толкова яростно ги защитаваш и пишеш откровени лъжи колко "хубава" им бил цифровата.И като каниш някой у вас е редно да си напишеш и адреса,или те е срам да напишеш къде ви е централата?По-горе ти го казаха хората така че ти не се напъвай с жалките ти реклами и лъжи.Има и форуми където хората масово са недоволни,а ти още от самото начало се опитваш да заблудиш хората как били едва ли не идеалния доставчик.Такъв няма,редно беше някой да опише недостатъците и на този,да не се заблуждават хората.Точно това ти казах,ама май ти не вдяваш.Никой не ми е опрял пистолет на главата,ама имам 18-месеца договор.Като изтече-чао.Нека и другите знаят за какво става дума и да си преценяват.И не си ти човека да казва кой кога трябвало да става и да ляга и какво да пие.истината боли,а?
Че то има ли идеален доставчик. made in Bulgaristan;;573
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Пламен Пловдив

Цитат на: Паляка;169680Пламенчо,аз съм си много спокоен,просто искам да получа качествена услуга за парите които ви плащам.Аз да не би всеки месец да ви плащам с фалшиви пари?То си личи че си на заплатка при тях,щом толкова яростно ги защитаваш и пишеш откровени лъжи колко "хубава" им бил цифровата.И като каниш някой у вас е редно да си напишеш и адреса,или те е срам да напишеш къде ви е централата?По-горе ти го казаха хората така че ти не се напъвай с жалките ти реклами и лъжи.Има и форуми където хората масово са недоволни,а ти още от самото начало се опитваш да заблудиш хората как били едва ли не идеалния доставчик.Такъв няма,редно беше някой да опише недостатъците и на този,да не се заблуждават хората.Точно това ти казах,ама май ти не вдяваш.Никой не ми е опрял пистолет на главата,ама имам 18-месеца договор.Като изтече-чао.Нека и другите знаят за какво става дума и да си преценяват.И не си ти човека да казва кой кога трябвало да става и да ляга и какво да пие.истината боли,а?

Виж какво пич, почваш да ме дразниш - обясних ти, че не работя в ентри, близу, дцц и всички тям подобни! Изказал съм си мнението, точно както и ти, но за разлика от теб, не обвинявам никой в нищо, без изобщо да го познавам. Това, че съм се изказал положително, може да е защото съм доволен, а тук сме в този форум, за да си споделяме мненията! Толкова елементарно мислене, като твоето, направо е смехотворно! Ако си неграмотен и не четеш, какво ти пиша, накарай някой да ти го прочете! Не ме интересува, какво плащаш, какво ползваш - ако щеш не гледай телевизия - знаеш ли през къде ми е! Омръзнало ми е да се занимавам с тъпи комплексари, които не знаят кога да спрат и пълнят темите със спам! Не желая и заради такива като теб, мен да ме наказват админите! Не си прави труда повече да ми отговаряш - няма дори повече да отворя темата! Егати смешника!

тотален

Entry може ли да се гледа с приемник, който да поддържа ХД каналите, да може да записва канали и да има таймшифт?
Качеството на картината с приемника Нета е безобразно.

жоркин29

Цитат на: тотален;176616Entry може ли да се гледа с приемник, който да поддържа ХД каналите, да може да записва канали и да има таймшифт?
HD каналите можеш да ги гледаш с тунера на телевизора.Само двата Пентхауса са кодирани.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

Пламен Пловдив

Цитат на: тотален;176616Entry може ли да се гледа с приемник, който да поддържа ХД каналите, да може да записва канали и да има таймшифт?

Единия ми телевизор е CRT и на него ползвам HD приемник Coship 8750C - отключва всички HD канали, а както е казал колегата, еротиката е заключена.

uplevel

ЦитатПуснахме бТВ Екшън ХД и Ринг.БГ ХД.
Не всички предавания по тях са "истинско ХД" а са СД разпънато до ХД ... да не се чудите ... същото ще бъде и с бТВ ХД когато го пуснат, което още не е станало, когато стартират с излъчването ще го пуснем и ние.

Освен това отново пуснахме Травъл ХД.

Който гледа ХДта - да сканира 327 МХз за да намери новите.
Това е постнато в Bulforum в секцията на Ентри.
Честито на абонатите на Ентри .
Не само близалките вече ще се фукат :)
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

жоркин29

Цитат на: plevel;188660Това е постнато в Bulforum в секцията на Ентри.
Честито на абонатите на Ентри .
Не само близалките вече ще се фукат :)
Също от вчера се появиха и Детский,Каrusel,Zoopark и French Lover.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

Паляка

Наистина след поставените забележки Ентри се пооправиха,поздравления за което.Тук таме не работят някои канали понякога,но предполагам че е от независещи от тях причини.

jovito

Мисля да пусна пълният пакет.Как ще е по добре с модул ,или с тяхния приемник ,в единият офис ми казаха,че записва в другия не,ако знаете кажете,Евроспорт 2 ималиго на Български
сравнение с Близоо ,как е картината
мерси

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания