Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търсене на транспондери със ZHD100

Започната от ivaylo2903, Октомври 25, 2011, 03:20:33 PM

« назад - напред »

ivaylo2903

Как става търсенето на нови транспондери с този приемник? Или как става редактирането на съществуващите?
На Делтата това може да се прави - има си меню след инсталация - антена - търсене на транспондери - от там се задават параметрите и се пуска да търси...
Как се прави това на ZHD100? Има ли начин за "сляпо търсене"?

Vboxk

Цитат на: ivaylo2903;125890Как става търсенето на нови транспондери с този приемник? Или как става редактирането на съществуващите?
На Делтата това може да се прави - има си меню след инсталация - антена - търсене на транспондери - от там се задават параметрите и се пуска да търси...
Няма търсене на транспондери на зхд100

Виктор

Можеш да редактираш,да задаваш параметри и да търсиш - просто прегледай менюто!;)

ivaylo2903

Благодаря ви, имах предвид дали има възможност сам да си ги търси.
Но явно не става.

perso78

няма функция търсене на транспондери при хд приемниците много жалко:s104

Vboxk

Цитат на: perso78;132445няма функция търсене на транспондери при хд приемниците много жалко:s104
Няма търсене на транспондери и няма да има в следващите няколко години

севдалин

Цитат на: Vboxk;132453Няма търсене на транспондери и няма да има в следващите няколко години
Откъде си толкова сигурен,че няма да има такова търсене
ОФСЕТ 80 МУЛТИФИЛД 23,5е 28.2е 39е  ОФСЕТ 60  75е   кабелна тв

Vboxk

Цитат на: севдалин;132454Откъде си толкова сигурен,че няма да има такова търсене
Ами сигурен съм защото има много функции които не работят а търсене е една от тях и с темпото на развиване на захарина ще стане след няколко години

Зелен

Аз гледам и Астра 19.2. Погледнах в нет-а програмите,които ми трябват,на кои транспондери са,и вкарах ръчно само тях. Спестих си доста време от корекции,защото иначе излизат ,,безброй" кодирани и такива,които човек няма и да си помисли да ги гледа. Така че,според мен проблемът не е толкова голям.;)

perso78

Цитат на: ivaylo2903;125890Как става търсенето на нови транспондери с този приемник? Или как става редактирането на съществуващите?
няма такава опция търсене на транспондери с zhd 100 така наречения захаринчо дано брат му е по добър:s103

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания