Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Especta es-1240s -свободни канали

Започната от гошов, Октомври 21, 2011, 08:17:22 PM

« назад - напред »

mezdrata

Покорно благодаря за инфото,за този кода знаех но не знаех къде и по какъв начин се въвежда/говоря за последователност в менюто докато се стигне до истината/т.е. при поискване на код за оторизация на картата ли?

infocell

Цитат на: mezdrata;211571Покорно благодаря за инфото,за този кода знаех но не знаех къде и по какъв начин се въвежда/говоря за последователност в менюто докато се стигне до истината/т.е. при поискване на код за оторизация на картата ли?

Като намеря малко време и смелост и аз ще се погрижа за моята Especta ES-1240S ;;601

;;650

Васевчо

Някой от Кюстендил и близките селища има ли, който да има КОМ кабел за флашване на софтуера? При флашване губи ли се информацията за транспондерите? Попадна ми и на мен такъв приемник и си настроих чинията на Hellas Sat 2 с надеждата да хвана някой БГ канал със стария стандарт DVB-S, но все ми се показват съобщенията: "Моля, поставете смарт карта." или "Нямате достъп да гледате тази програма". Нещо сръбско на DVB-S дали може да се хване? Има ли смисъл да го държа този тунер, че почти всичко минава на новото поколение DVB-S2?

jassen

При всички положения ще трябва да сканираш ръчно защото списъка с транспондерите не е актуален, дори и след преинсталация тъй като софтуера за този приемник е много стар.
Иначе свободните сръбски канали на 16Е са на DVB-S, така че с подходящия софтуер този приемник ще ти свърши работа ;)

shamarasat

Цитат на: Васевчо;245077Някой от Кюстендил и близките селища има ли, който да има КОМ кабел за флашване на софтуера? При флашване губи ли се информацията за транспондерите? Попадна ми и на мен такъв приемник и си настроих чинията на Hellas Sat 2 с надеждата да хвана някой БГ канал със стария стандарт DVB-S, но все ми се показват съобщенията: "Моля, поставете смарт карта." или "Нямате достъп да гледате тази програма". Нещо сръбско на DVB-S дали може да се хване? Има ли смисъл да го държа този тунер, че почти всичко минава на новото поколение DVB-S2?
На Hellas sat 2 има The Voice СКАТ и канал 3 на DVB-S. A сръбски има на 16 изток
· Radio Viva BG

Васевчо

Вчера успешно си разкодирах сателитния приемник в един сервиз за касови апарати. Вече се наслаждавам на свободните DVB-S канали на Астрата с няколко филмови канала и музикални такива. Инсталирането бе наистина лесно - стана за 2 минути. През уикенда ще въртя антената на 16 изток за сръбските телевизии. Благодаря на форума за предоставянето на софтуера за обновление, че без него щях да остана на сухо. :)

вкиров

Някой дали все още пази фърмуер файловете и лоудъра, в ъплоуд центъра отдавна са ичезнали? Знам, че MPEG2 каналите, та дори и DVB-S са почти изчезнали, но ми е необходим за чисто експериментални цели.;;650
VU+ DUO 4K SE | 80cm - 1.9E | 100cm - 13E/16E | 80cm - 19.2E | 80cm - 23.5E | 65cm - 39E

Ачо

GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

вкиров

VU+ DUO 4K SE | 80cm - 1.9E | 100cm - 13E/16E | 80cm - 19.2E | 80cm - 23.5E | 65cm - 39E

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания