Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HD програми

Започната от ицохристов666, Август 04, 2011, 05:22:59 PM

« назад - напред »

ицохристов666

От около 1 час ми се загубиха HD програмите на Bulsatcom-а. Проверих на сигналния индикатор HD транспондера и видях че няма сигнал. Някой знае ли каква е причината или само при мен е така. Платил съм си за HD програмите, но изчезнаха.

petar258

и аз рекох да гледам MGM ама дръжки, целия транспондер го няма - 12647 H

черните ягуари

Цитат на: petar258;112840и аз рекох да гледам MGM ама дръжки, целия транспондер го няма - 12647 H

Ами така е булсат взеха да издишат доста нещо и през изминалите няколко дни всеки ден изчезваше сигнала за неопределено време :s103
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

антена

днес питах една кака в офиса , щто така бе миме? тя вика до 10 щели да се поорпавят ама не е сигурно:D
:itv:

ВалчоП

Дано прекъсванията да се дължат на някаква профилактика на телепорта, а не на издишане на техниката (наземна и космическа).;;601
И дано да е за добро.:;810
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Досев

Цитат на: черните ягуари;112849Ами така е булсат взеха да издишат доста нещо

Издишат вече не само с техниката, но и с пренасянето на оборота като чета.

Гледам късните новини.  
Представителя на Булсатком за Велико Търново пренася огромна сума от оборота в цивилна НЕбронирана Зафира  сам самичък без охрана.   Пълно безумие.  Застигат го на прохода Хаинбоаз с червено Ауди А4 трима въоръжени с Калашников и го целят три пъти в тестисите.  
Въоръжените отмъкват торбата с оборота и три сат.приемника на Булсат от В.Търново.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Стивт

Цитат на: Досев;112924Издишат вече не само с техниката, но и с пренасянето на оборота като чета.

Гледам късните новини.  
Представителя на Булсатком за Велико Търново пренася огромна сума от оборота в цивилна НЕбронирана Зафира  сам самичък без охрана.   Пълно безумие.  Застигат го на прохода Хаинбоаз с червено Ауди А4 трима въоръжени с Калашников и го целят три пъти в тестисите.  
Въоръжените отмъкват торбата с оборота и три сат.приемника на Булсат от В.Търново.

Дай сега всички да си купим бронирани коли.... Такава ни е държавата, престъпниците са навън, а обикновените хора които работят и се опитват да си изкарат хляба по честен начин са в болниците!!!!
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

netman

Що ли имам спомен, че по закон всяко плащане над 5К трябва да минава по банка :lol15:
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Досев

Цитат на: netman;112992Що ли имам спомен, че по закон всяко плащане над 5К трябва да минава по банка :lol15:

Законът влязъл в сила преди 2 месеца гласи че разплащания за суми над 15 000 лева трябва да стават само банков път.  

Ясно е че сега Булсатком в старата столица ще ги разследват НАП В.Търново.  
А случаят е поредният последните години когато пълен безумец пренася 30 000 - 40 000 лева в найлонова торба без охрана и в обикновена кола.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ско

Цитат на: netman;112992Що ли имам спомен, че по закон всяко плащане над 5К трябва да минава по банка :lol15:
Така беше преди!

Чък Норис

Човека може да е отивал да внесе парите в банката. :hammer:

valbg

Да, разбира се, но клона във Велико Търново не му е харесвал и е решил неблагополучно да се разходи до Старо Загорския :lol15:
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

gentu

Цитат на: Продуцентът;113002Човека може да е отивал да внесе парите в банката. :hammer:
-БАНКА АНТИНАРИ!:lol15:
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

BOBIKAT

Ааа, не бе хора, той ги е внесъл в В. Търновския клон, но понеже спешно е трябвало от В.Т. да се прати сумата в С.З. за да я теглят, и понеже човека е имал път натам, за да бракува захаринките, тия от банката са го използвали за транспорт.
In the beginning was dark, and then bang...

kokobul

Не ми се струва уместно да се подигравате в случая...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания