Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Франсетата какво пипат на 19Е?

Започната от moreg, 04-08-2011, 16:38

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Захари123

Цитат на: dzumba;439666Чудя ви се толкова обиди и псувни по ваш адрес,ами шут в гъза и навън,дееба  наглия резан пръч!До живот!
Аз си имам персонална война с него и там където съм ,той ще гледа през ключалката!Докато не се извини!Ако ще и 500 ника да сложи!Може и да ги е докарал на всички турнири от Големия шлем!
Ще се извиня,ти ще се извиниш ли пред аудиторията!

dzumba

На кой бре!;;basi
На твойта резана аудитория,която е безчет!?

дрим

SERHI1970 е пуснат!
Това е последния път в който ти подавам ръка след кофите с @#$/ дето изсипа по адрес на този форум.
Опитай се този път да е по-различно, колегите не са толкова търпеливи!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Захари123

dzumba

Точно тоя ми е най любимия!Ще му направя изпращане!Ако Чък Норис не ме превари!

Neo64

Ай да те видим сега,
 пуснаха ти ника, не се наложи да пишеш майли, значи си ти Сердане , онзи муцката , и кой ти е първия там и него ще пуснем с обещание

dzumba

Тоя едва ли си помни паролата!?:)

SERHI1970

Цитат на: dzumba;439673Тоя едва ли си помни паролата!?:)
Изрових я от нафталина!;;650
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

dzumba

Цитат на: SERHI1970;439700Изрових я от нафталина!;;650
Все пак има нещо горе!От мене имаш ДА!
Но ако Модераторите те оставят,трябва да им целуваш туровете и да направиш една сбирка в Търговище с много любов,не се притеснявай ,ние ще си платим!

SERHI1970

Цитат на: dzumba;439703Все пак има нещо горе!От мене имаш ДА!
Но ако Модераторите те оставят,трябва да им целуваш туровете и да направиш една сбирка в Търговище с много любов,не се притеснявай ,ние ще си платим!

Извинявам се на Дзумбата за обидите през годините,всички сме хора и да се уважаваме!;;650А иначе за сбирка стига да сте съгласни с Момчил ще направим организацията,а и мястото където работя е перфектно за тази цел!С уговорката това да стане лятото,невероятна лятна градина с изглед към езеро!
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

dzumba

Добре дошъл,от мене имаш голямо ДА!

AChechev

A сега по темата: франсетата на 19  отиват на оправяне при Атласа,което е добра новина.

швепса

Вече работят на награ. Така, че не могат да спрат. Освен ако csat не решат да изключат тази кодировка.

dzumba

Нямат чиста награ!Картата е награ през сека,т. е. сека карта!Просто е изключен сека идента!Всички сека карти могат да работят и като награ!

klapana

Цитат на: швепса;439780Вече работят на награ.

Кой канали отваряш на награ от Французите??

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания