Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Франсетата какво пипат на 19Е?

Започната от moreg, 04-08-2011, 16:38

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

moreg

Е при мен върви ама резето днес започна да пада малко по надолу......... жалко франсетата имат намерение да спрат кранчето.
DM 920 UHD, DM 500 HD

dzumba

Цитат на: bademos;439627От къде го гледаш?
Ти па какво го питаш!:),тоя не знае отде е!

jack82

AB MOTEURS20:58 - 21:45 MONSTER JAM 2016 :19:Някой гледа ли ги
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Захари123

Цитат на: dzumba;439631Ти па какво го питаш!:),тоя не знае отде е!

Важното е че гледам,а ти гледай кодиран канал!:)

sky2

Цитат на: jack82;439632AB MOTEURS20:58 - 21:45 MONSTER JAM 2016 :19:Някой гледа ли ги
Да, от 13Е

jack82

Цитат на: sky2;439636Да, от 13Е
И 19Е също и там го има в хд там го гледах
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

dzumba

Цитат на: Захари123;439643Ти скоро яде секирата в тоя форум и праща писма да те помилват щото си мишка!
Аз може ли да гледам?:)
Хахаха,ти глей секирата да не те засили към фалкона,че вече и  ник няма да можеш да измислиш,чуй,няма да осъмнеш,това ти го гарантирам!

Neo64

Шъ,
 ама изми ли задната броня с ибрико.
 Не можеш и 5 мин. да се сдържиш у шалварите ей , нацвъка де що има бг форуми с френски , азърбайджански, чеченски и все вай ,вай бисери.
 Хората тука се интересиват от реалността , излез от бърлотага и намесдти свинската опашка , на гащурите , не на конверторите

Захари123

Благодаря на Дрим за намесата,аз спирам!

дрим

Ей, пак го обръщате на бащиния, Сердане, от тебе нищо не става.
Колкото и пъти да те оставят да пишеш тука, все се насираш до уши!!!

Последно предупреждение, внимавайте с епитетите, за всички важи!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Захари123

Цитат на: дрим;439658Ей, пак го обръщате на бащиния, Сердане, от тебе нищо не става.
Колкото и пъти да те оставят да пишеш тука, все се насираш до уши!!!

Последно предипреждение, внимавайте с епитетите!

Напише се нещо и веднага се почва,аз ли съм виновен в случая,а какво става от мен си запази мнението!

dzumba

Нищо не става от тебе!Куха лейка!

дрим

Няма как да си запазя мнението, като ти стана пословичен с безбройните си регистрации и лицемерие.
Като толкова много искаш да пишеш тук, защо не написа на екипа да ти пусне оригиналния ник и да се знае. Как искаш някой да те уважава...

Дори и сега, всеми и заяви, "Пуснете ми ника, повече няма да правя селки номера"

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Захари123

Добре заявявам,пуснете ми ника,аз спирам,но да спре и Дзумбата!

dzumba

Чудя ви се толкова обиди и псувни по ваш адрес,ами шут в гъза и навън,дееба  наглия резан пръч!До живот!
Аз си имам персонална война с него и там където съм ,той ще гледа през ключалката!Докато не се извини!Ако ще и 500 ника да сложи!Може и да ги е докарал на всички турнири от Големия шлем!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания