Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Франсетата какво пипат на 19Е?

Започната от moreg, 04-08-2011, 16:38

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Joe

OCS Choc и OCS MAX палят без проблеми.

ocs choc

ocs max

Другите са наистина тегави. Дава, че чете оскам, ама не пали. Възможно е обаче да е въпрос на приоритети, двбапита и т.н. Нв съм си играл.

Чичо Боре

А кажете при вас отварят ли се Бейн Спортовете и Канал+совете ХД, че сега немога да проверя дали се отварят, или като сложа приемника направо да ги отсвирвам както направих с Немските Скай и да си оставя само най-гледаните от мен Movistar+ ;)

Joe

Цитат на: b0rchy;420850А кажете при вас отварят ли се Бейн Спортовете и Канал+совете ХД, че сега немога да проверя дали се отварят, или като сложа приемника направо да ги отсвирвам както направих с Немските Скай.

При мен се отварят. А на немските скай какво им е. Много добре си пеят.

dzumba

Цитат на: valseat;420838Къде е проблема.Следя един френски форум ....и там е същото като при мен..... горе-долу.

Колега,понеже ги следиш нещата,знаеш ли колко са каналите на брой от пакета?:s101

Чичо Боре

Цитат на: Joe;420851При мен се отварят. А на немските скай какво им е. Много добре си пеят.

При мен нещо накъсват на NDS, а и нали се говореше, че скоро ще ги махат и не съм се занимавал с тях.

valseat

Ти ми даваш моментно нещо.....Аз ако изчакам и при мен ще го даде така ...и ще го снимам. Не е стабилно. Не можеш да го гледаш....защото не е направено още.....Аз разбирам ' стабилно;...  ама да не мръдне въобще. Сега може при теб да идват по-бързо нещата/ те са вериги и зависи от много неща/.....  но това където го няма .....го няма/... Така ,че не си прав,че всичко го има.

jack82

Немския скай си работи перфектно
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

valseat

Цитат на: dzumba;420853Колега,понеже ги следиш нещата,знаеш ли колко са каналите на брой от пакета?:s101

Не но, Аз казах за разлика от теб ,че ще има размествания,, на 12 този месец,,,,и за немски  cd канали .... някои ще спрат...... други ще видиме.
Ама 'дзумба' -- аз не мога да се сравнявам с теб/ но мога да знам някои неща преди теб./:)

dzumba

Е затова те питам,не съм ги броил и ако ми кажеш колко са,ще имаме някаква насока,къде е проблема!

valseat

Цитат на: dzumba;420861Е затова те питам,не съм ги броил и ако ми кажеш колко са,ще имаме някаква насока,къде е проблема![/QUOTE

Aма аз мога да ти кажа / ама мисля ,че ме работиш/...  Е защо да не казвам ?

klapana

Най хубавите музикални не бачкат при мен.
Само M6 Music бачка, Trace и NRJ не.

valseat

Цитат на: klapana;420863Най хубавите музикални не бачкат при мен.
Само M6 Music бачка, Trace и NRJ не.
Тука сложиха фалшива /карта/..... 43330....и прехвърлят повечето програми на нея.

gogotogo

Цитат на: jack82;420858Немския скай си работи перфектно

:e085::e085::e085: От къде ли???
1.60см парабола-75E-30W;Telesystem 100cм-36E;Vivacom 80cм-45Е-30W;Bulsatcom 80см-39Е;Офсет 1.30см-45Е-30W;Debian-8.7.1;Zgemma H7s 4К;Zgemma H9Twin 4k;Octagon SF4008 4К

valseat

Цитат на: gogotogo;420876:e085::e085::e085: От къде ли???
Ами питай специалиста? /дзумбата/- каквото е казал ---- не е станало.
Аз доколко четох преди време . ще има промени.......мога да дам всички промени.... ама това не е важно според мен.

A.. няма да забравя когато   този  специалист   ми казваше      да забравя,,,sky ..немците,, Смешник!

dzumba

Дръж се по културно глупако!Доста глупости изписа с иденти, карти ,приоритети,не е лошо да се придържаш към темата и да,разясниш,как го пипат франсетата !
Аз вече ги забравих немците,въпреки че ще гледам по дълго от тебе,шейха ти и неговия шейх!
И не е забравяй,че всичко ,което казвам и прогнозирам ..става!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания