Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Франсетата какво пипат на 19Е?

Започната от moreg, 04-08-2011, 16:38

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

valseat

Aз съм те признал много пъти, че разбираш повече от мен. За това няма спор. Но , не съм съгласен, че излизат всички френски канали без Атлас. След малко ще ти покажа ----какво излиза при мен без Атлас/ на французите/.  Аз мисля,че това при теб е с Атлас.

dzumba

Имам и Атлас,ама не го гледам,че картината е дървена!Питай по твойте форуми,дали има пли за Атлас!;)

фокус

До колкото знам,атласа няма енигма2,а колегата е постнал снимки от енигма2!

Едит:Дзумба ме изпревари с 1 сек.
На похлупака му намерих глупака!

dzumba

valseat

Аз това нещо не го ...вервам. Той ме работи в момента.
Въпреки,че мога да покажа някои канали  , които при него прекъсват/ френски/.

dzumba

valseat

Според мен ;дьумбата; лъже..,че хваща тези програми с обикновен енигма приемник... това не е така. има програми ,които се хващат ... ама тези които ги е сложил в снимките не са от тези.  Тези програми предават в опоределено време/ без кодиране/.... има и други , които той не ги знае. Пак трябва те отварям ;дзумба;:)ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ХВАНЕ ТЕЗИ ФРЕНСКИ ПРОГРАМИ С ОБИКНОВЕН ПРИЕМНИК. А И  аз хващам, десетина френски кодирани програми.

dzumba

Цитат на: valseat;446888А И  аз хващам десетина ....
Ако нема кво да фанеш,мога да ти дам още 2!

valseat

Цитат на: dzumba;446890Ако нема кво да фанеш,мога да ти дам още 2!

Ама лъжа ли!:) Те ща да ми даваш!

dzumba

Пийни една шльокавица,да оправиш правописа,преспи и ела утре да ти кажа как се гледат тези отключени в определено време програми,когато са заключени!

Цитат на: valseat;446873Aз съм те признал много пъти
Като Цар на тъпаците,се радвам,че ме признаваш!;;602

valseat

Цитат на: dzumba;446892Пийни една шльокавица,да оправиш правописа,преспи и ела утре да ти кажа как се гледат тези отключени в определено време програми,когато

Разбира се, че те признавам! Ама ,чат-пат много импровизираш!

dzumba

Като ги заключат и са с кодирани,дай сигнал да импровизирам един шорткът!

valseat

Цитат на: dzumba;446894Като ги заключат и са с кодирани,дай сигнал да импровизирам един шорткът!

Ще ти дам за тест по иптв./

dzumba

Не разбрах какво ще ми дадеш!Аз Айпито, не го кльопам!
А и сега,аз ти сипвам!

SERHI1970

Шеринга умира,да живее иптвто!:s104
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания