Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Франсетата какво пипат на 19Е?

Започната от moreg, 04-08-2011, 16:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Joe

Нищо не накъсва. Сина е във френската гимназия предпоследна година и преди няколко дни гледа с часове TREK и ACTION . Не е накъсало и за секунда.

Sent using Tapatalk

klapana

Цитат на: Joe;443226Нищо не накъсва

Тествай каналите който съм изброил малко по-горе + детските каналчета PIWI HD, BOING HD, TIJI HD, всички се отварят на 032830

dzumba

Цитат на: Joe;443226Нищо не накъсва. Сина е във френската гимназия предпоследна година и преди няколко дни гледа с часове TREK и ACTION . Не е накъсало и за секунда.

Sent using Tapatalk

Е,добре е щом това са французите!

Joe

Цитат на: klapana;443227Тествай каналите който съм изброил малко по-горе + детските каналчета PIWI HD, BOING HD, TIJI HD, всички се отварят на 032830

PIWI работи гладко, гледах около 20 мин. Boing наистина накъсва, а TIJI не ми се отвори...Но пък голяма част от другите канали вървят добре. Спорта не съм проверявал, защото грам не ме вълнува.

Sent using Tapatalk

AChechev

На Атласа всичко е на 100.

bademos

От 2 дена ми спряха беин спортовете от Астра на  Атласа - при вас как е? Да не би да трябва да се отиде към 5 запад?

AChechev

Цитат на: bademos;444148От 2 дена ми спряха беин спортовете от Астра на  Атласа - при вас как е? Да не би да трябва да се отиде към 5 запад?
Там работят и трите,а иначе пак C+ мъти водата.

klapana

На кой кайд се отварят Би ин спорт от 5В, защото при мен не вървят и там. :s101  Или само на атласа бачкат.

AChechev

Само на Атласа за сега.

ТихомирПетков

Картата за TNTSAT днес показваше черен екран на oscam и преди час от френски форум прочетох за тази промяна в oscam.conf:
disablecrccws_only_for = 0500:030B00

След като се постави и отново се отварят всички канали с 030B00.

фокус

Цитат на: ТихомирПетков;444257Картата за TNTSAT днес показваше черен екран на oscam и преди час от френски форум прочетох за тази промяна в oscam.conf:

След като се постави и отново се отварят всички канали с 030B00.

Имам физически картата и конфига които си постнал го слагах при мен и няма никакъв ефект,отваря се само една част от каналите като дали го има това disablecrccws_only_for        = 0500:030B00 или не е все тая!
На похлупака му намерих глупака!

klapana

W9 при мен в момента е черен екран.
Това написаното в кой файл се слага за да тръгнат пак. :s101

фокус

в раидера при картата с това тръгна:
disablecrccws = 1
На похлупака му намерих глупака!

ТихомирПетков

В секцията [global] на oscam.conf трябва да се сложи.
Но oscam версията трябва да е от последните два месеца.
Отварят се всички канали на TNTSAT:

http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/fr/Config/oscam.server#disablecrccws_only_for

[global]
logfile                       = /usr/tmp/oscam/m.log

klapana

Цитат на: ТихомирПетков;444278В секцията [global] на oscam.conf трябва да се сложи.
Но oscam версията трябва да е от последните два месеца.
Отварят се всички канали на TNTSAT:

http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/fr/Config/oscam.server#disablecrccws_only_for

[global]
logfile                       = /usr/tmp/oscam/m.log

Не помага при мен това,
Отварям само Франс 4

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания