Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Франсетата какво пипат на 19Е?

Започната от moreg, 04-08-2011, 16:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

саморах

При мен всочко наред пускате на автоматично FEC

eeevgeniii

Мдаа проблемът е в доставчика

vanka

дакси

При мен работят в момента гледам cine premier

AChechev

И при мен 12246V   работи.

Замисс

Цитат на: vanka;368824и при мен ги няма
Питай шейха ти.

vanka

Не е до шейха,не работят само TF1HD,France 2 HD,Eurosport HD, след като смениха  FEC 5/6,друго всичко си е ок.

Joe

Цитат на: vanka;368865Не е до шейха,не работят само TF1HD,France 2 HD,Eurosport HD, след като смениха  FEC 5/6,друго всичко си е ок.

Баш си е до шейха. Работят си прекрасно и със сменен FEC.

valseat

Някой може ли да каже дали върви Paramount Channel - 12246v на Астрата ,защото при мен тръгва и спира..... нещо ми се струва,че французите от известно време много барат:) , къде не трябва/ и на други канали/.

dzumba

Не французите,а барачите са множко!

moreg

Цитат на: valseat;414909Някой може ли да каже дали върви Paramount Channel - 12246v на Астрата ,защото при мен тръгва и спира..... нещо ми се струва,че французите от известно време много барат:) , къде не трябва/ и на други канали/.

И при мен е така:s101
DM 920 UHD, DM 500 HD

valseat

Extreme sport  --- пък от 2 дена въобще не може да отлепи./ а даваха вечерно време Bellator MMA/... и сега трябва да гледам поляците на HotBird/.. или на 23,5 ...ама според мен поляците дават повече Bellator MMA.

eeevgeniii

На мен ли така ми се струва или франсетата прогресивно изчезват.Вече доста програми не се отварят,само при мен ли е така?

valseat

klapana

Някои от 11856 вертикал отваря ли нещо.
Май каналите там са СД, на сека и награ, но не се отварят при мен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания