Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Мрежа или нещо от сорта...

Започната от ResistBody, Юли 24, 2011, 11:39:56 PM

« назад - напред »

ResistBody

Има ли някаква възможност, да се ползва компютър за приемник и да "предава" по мрежата ??
То да приема може, но не ми е целта да гледам на него (само).
Имам едно дърво Некст18500 и както знаете не мога да гледам БСК вече, дали става тази "схема" - той да приема от мрежата... в последствие ще взема и други.... не ми е проблема 5-те ХД канала, ами си е добро качеството....
Ако това не става, какъв приемник да търся, като дриймбокса отпада моментално заради цената ;)

Или поне насочете къде да чета...

kabel

pp2811

Skybox s9 HD PVR+ferguson ariva 100e+ofset dish 80cm+GT-SAT 0.2db triax 110 inverto black ultra dm 500s

Онджичек

Цитат на: ResistBody;110954Има ли някаква възможност, да се ползва компютър за приемник и да "предава" по мрежата ??
То да приема може, но не ми е целта да гледам на него (само).
Имам едно дърво Некст18500 и както знаете не мога да гледам БСК вече, дали става тази "схема" - той да приема от мрежата... в последствие ще взема и други.... не ми е проблема 5-те ХД канала, ами си е добро качеството....
Ако това не става, какъв приемник да търся, като дриймбокса отпада моментално заради цената ;)

Или поне насочете къде да чета...

Ти прочете ли поне веднъж това, което си написал преди да го публикуваш?
TOR90 - 1,9E,9Е,13E,16E,19E,36E,39E,45Е;GS120 rotor; Zgemma H9 twin;RPI;

ResistBody

Сега го прочетох :lol15:
Добре, да се опитам пак.. става ли с тая арива(или нещо друго) да ползвам шер и някак си Некст-а да хваща от нея (вече декодирани) че нали вече не е Ирдето на БСК-то...
Ама като гледам май няма да става тая работа е :worry:

Онджичек

Не ти е нужна тая сложна "схема". Приемника ти поддържа newcamd и cccam. Потърси в секция "HDTV приемници". Там си има теми и чети. Можеш да прочетеш и малко в раздела, в който си постнал тази тема. На готово няма май да стане...

ResistBody

Цитат на: Онджичек;111011Не ти е нужна тая сложна "схема". Приемника ти поддържа newcamd и cccam. Потърси в секция "HDTV приемници". Там си има теми и чети. Можеш да прочетеш и малко в раздела, в който си постнал тази тема. На готово няма май да стане...

Довечера го връзвам към мрежата и ще се пробвам :) уж четох, ама кво съм чел и аз ;;650

ResistBody

Кое е по добре : CCcam или Newcamd ... трябва да пойскам шер от някого, така ли ?

Онджичек

Цитат на: ResistBody;111026Кое е по добре : CCcam или Newcamd ... трябва да пойскам шер от някого, така ли ?

CCcam.

Ти ще поискаш ама ония са гладни...

ResistBody

Цитат на: Онджичек;111028CCcam.

Ти ще поискаш ама ония са гладни...

Това ми е ясно... Мерси за отговора...
А с 1 код, само един приемник ли мога да карам ?

Онджичек

Цитат на: ResistBody;111029Това ми е ясно... Мерси за отговора...
А с 1 код, само един приемник ли мога да карам ?

Щом си склонен да ги раниш и поиш, вместо да мислиш би следвало да ти отговорят и на въпроса за кодовете. Айде, бъди здрав!

ResistBody

Цитат на: Онджичек;111032Щом си склонен да ги раниш и поиш, вместо да мислиш би следвало да ти отговорят и на въпроса за кодовете. Айде, бъди здрав!
Ровя сега тука... дано намеря нещо... не съм въобще склонен.. иначе щях да си взема БСК ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания