Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

DM800SE и Андроид стрийм...

Започната от toi35, Юли 24, 2011, 08:00:47 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toi35

Ползвам DreamStreamoid и DAC-Android за стрийм в лан, по мрежата и 3G на Андроид телефон, в случая HTC Desire HD.
Всичко е коректно и е голям кеф да си гледаш навън по 3G, но външните субтитри не работят.
По подразбиране програмите ползва VPlayer, и това не може да се промени май...
Ако някой има опит да каже как да се оправя с външни субтитри...
DM 800 SE

toi35

За всички които се интересуват програмата за стрийм по интернет, не само по домашната мрежа е DreamDroid има я в маркета.

Програмата дава възможност за избор на плеър.
Плеъра които подържа БГ субтитри е BUZZ Player който е фрии и го има в маркета...
DM 800 SE

Ачо

Като гледам за този плеър искат 8,95лв,къде го има фрии да го пробвам и него,макар,че така и не можах да подкарам стриим на GALAXY TAB от IPBox900,или бъркам нещо,или с бтк не става,което е по вероятно.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

Цец0

Дръпни си го от тук
Това е BUZZ Player v1.2.4 и работи безпроблемно при мен. Има и по-нова, 1.2.8, но май нещо не е кракната както трябва и след като я сложих няма и 5 минути и върнах тази.

toi35

Цитат на: Ачо;114419Като гледам за този плеър искат 8,95лв,къде го има фрии да го пробвам и него,макар,че така и не можах да подкарам стриим на GALAXY TAB от IPBox900,или бъркам нещо,или с бтк не става,което е по вероятно.

Задаваш ай пито да е външното...
Трябва да се отвори порт на рутера към бокса.
Възможно е програмата да е само за Енигма2...
DM 800 SE

Ачо

Аз го мъча във домашна мрежа,така че няма нужда да отварям порт,а със този плеяр върви всичко от двата компа,плейва и записите от харда на бокса,виждам си букетите със подробно епг,но телевизия не тръгва.Мисля,че е от нета,защото свалям с 1мгб,а качвам с 700-800к,иначе съм с енигма2 на AAF имидж,той ако има някаква тънкост за стрийма,аз не го знам,защото и на компа не става през уеб като дам стрийм на канал,само ги сменя.Благодаря на Цветан за програмката,много ми хареса и добре работи ;;650
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

Светльо90

Ако може някой да каже как да си направя настройките да гледам през Dreamdroid , но през 3G. По домашната мрежа си работи перфектно , но през друга не мога да оправя настройките.

Мерси предварително!
IPbox 55 HD, Vu+ Zero 4k , Skystar USB HD , мотор Moteck SG-2500A , Triax 110 , LG 55LB730V, LG 55UM7100PLB

PayNera

Какъв нет трябва да имаш като минимална скорост за да гледаш стриминг на телефона от приемника?
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

njor

Около 4 мегабита.Зависи от качеството на програмата.Поне при мен е така за SD.
Ако не ти стига скорост каквито и настройки да правиш просто брадясваш.;;573
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

PayNera

Цитат на: njor;206837Ако не ти стига скорост каквито и настройки да правиш просто брадясваш.;;573
Затова питам за минимална скорост?
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

Светльо90

И аз пак ще питам . Ако може някой да сподели какви настройки трябва да направя , за да ми тръгнат каналите от друга мрежа

Мерси!
IPbox 55 HD, Vu+ Zero 4k , Skystar USB HD , мотор Moteck SG-2500A , Triax 110 , LG 55LB730V, LG 55UM7100PLB

basti

Цитат на: Светльо90;206842И аз пак ще питам . Ако може някой да сподели какви настройки трябва да направя , за да ми тръгнат каналите от друга мрежа

Мерси!
При мен е така с айпфон: Настроил съм рутера като съм отворил порт  8001 за стрима навън и 80 естетвенно.

dodo_pv

Receiver URL: http://xxx.xxx.xxx.xxx:80
Ако портът на WEB интерфейса ти е сменен и не е 80, оправи го горе. Това е IP-адреса на рутера ти от външна мрежа (адресът от провайдера ти)
Receiver Username: root
Receiver Password: dreambox
Горе си попълваш твоите данни.
Streaming configurations:
Остави отметката на "Streaming with VLC", така си бачка. Следващите 4 полета по-долу (конфигурацията на VLC плеъра) ги оставяш празни.
Receiver URL (intranet/without http://)
xxx.xxx.xxx.xxx
Това е адреса от провайдера ти, както най-горе.
В рутера си отвори портове 8001 и 80 (този на WEB интерфейса на приемника ти) към приемника.
Успех!

Светльо90

Благодаря много . Стана работата;;650;;650;;650;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания