Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Защо напуснах кораба? Равносметката…

Започната от Робокоп, Юли 10, 2011, 11:30:10 PM

« назад - напред »

trombin

Платформа HD + DV, 12 мес. Стоимость: 5 400 руб.
Под 20 лева на месец излиза ,като каналите са доста по добри има и два филмови дублирани на руски и два спортни

kokobul

Ами гледай си ги! Някой да те е спрял?

boyan18

Цитат на: дипа;108529Цитирай:
Първоначално написано от Iliyan N
Относно цените само ще споделя,че в момента SKY Italia e 39 евро,като предполагам и за Германия са подобни цените.

Няма такъв филм!

http://www.ricardo.ch/kaufen/audio-tv-und-video/sat-systeme-und-paytv/module-und-funcards/hd-karte-incl-12-monate-empfang/v/an647210624/
а колко предполагаш са заплатите в германия и италия сигурно 200 евро на месец .........

Гацо

Анализът е много точен. Безпокои ме това, че установих как форумите на Сателайт се манипулират. Преди време излезна тема "18.07" - тя точно обясни как след тази дата абонатите се набутват и тръгват по гайдата на ... , но тази тема скоро бе премахната. Моята прогноза е, че в скоро време и настоящата тема ще бъде отстранена от форума...
Не искам да се надсмятаме, защото това е направо глупаво. Сега ако потебител иска да гледа масовите български програми - или минава на Булсатком или ги гледа през интернет - всичко друго от Сателайт е само надлъгване и неяснота.
Не искам неговите поставени лица във форума да ми отговарят, защото и те не са достатъчно наясно какво ги чака след месец.
Ще видите, че като на 19.07 се преброят опитомените зайци (диви вече няма в България) - икономическите резултати ще принудят и Сателайт да се съобразява с масовият клиент. Дано до тогава и тази тема от форума да не изчезне...

kokobul

Ти имаш ли някакви конкретни данни за бъдещето на сателайт (или просто така си чешеш езика). Защото лично мене много ме интересува. Аз съм един от  "заблудените" и не ми е безразлично какво ще стане с този оператор.

dman

Цитат на: kokobul;108705Ти имаш ли някакви конкретни данни за бъдещето на сателайт (или просто така си чешеш езика). Защото лично мене много ме интересува. Аз съм един от  "заблудените" и не ми е безразлично какво ще стане с този оператор.

Ами то не ти трябва да имаш "конкретни данни" или да си екстрасенс:) че да се досетиш какво е бъдещето на сателайт. Възможностите са две:
Или да се съобразят с икономическата действителност или да фалират (преименуват, продадат, завлекат предплатили клиенти:)).

Хиена

Цитат на: dman;108727Ами то не ти трябва да имаш "конкретни данни" или да си екстрасенс:) че да се досетиш какво е бъдещето на сателайт. Възможностите са две:
Или да се съобразят с икономическата действителност или да фалират (преименуват, продадат, завлекат предплатили клиенти:)).

Пак започваме да плачем на "чужд гроб".
Що така всички си мислите, че хората управляващи Сателайта са глупави и не могат да сметнат 2+2.
Та даже увеличение на цената ще има, Вие намаление или фалит търсите.;;650
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

kokobul

Аз сигурно съм тъп и не се досещам. Пък и не съм екстрасенс като вас. :;810 От февруари има изказвания, че ще фалират. Гледам - още не са. Ама де да знам. Ти сигурно си по - в час. :)
P.S. Аз пък очаквам още програми от 18 - ти. Нали знаеш приказката с чашата? Наполовина пълна или наполовина празна. О тия съм, дето ми се струва наполовина пълна.

gentu

Цитат на: kokobul;108705Ти имаш ли някакви конкретни данни за бъдещето на сателайт (или просто така си чешеш езика). Защото лично мене много ме интересува. Аз съм един от  "заблудените" и не ми е безразлично какво ще стане с този оператор.
-ако питаш Гацо - НЯМА!!!(същото се отнася и до останалите участници в този форум);;650
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

valbg

Цитат на: Хиена;108729увеличение на цената ще има
Сигурно ли е ;;601
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

kokobul

Цитат на: Гацо;108693Анализът е много точен. Безпокои ме това, че установих как форумите на Сателайт се манипулират. Преди време излезна тема "18.07" - тя точно обясни как след тази дата абонатите се набутват и тръгват по гайдата на ... , но тази тема скоро бе премахната. Моята прогноза е, че в скоро време и настоящата тема ще бъде отстранена от форума...

Моля админите да вземат отношение. Верни ли са тези твърдения и ако да - кой и как провежда манипулация чрез тях?

ско

Темата е тук:http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=16999

Предполагам, че отиде в коша заради поведението на Lord.../Сателайтчо или последно Сценаристът, който толкова активно правеше реклама на СатБГ, че...

kokobul

Цитат на: Робокоп;108148В последните три години бях абонат на ITV/Total и тестов абонат на SatelliteBG. Причината, поради която се задържах толкова време, въпреки всичко беше надеждата, че нещата ще се променят в положителна посока.  Преглътнах най-важното - липсата на основни, екзистенциални канали, които изчезваха, но не се появяваха отново през целия този период. Слушах и все още слушам колко зле бил Булсаткома и как ние ще променим пазара, като предложим революционен пакет, съставен предимно от HD канали. Мда, ама не...

Когато разбрах, че края на тестовия период наближава, а таксата за новия месец ще е вече 38 лв., като  на всичко отгоре трябва да си купя HD приемник чашата преля и резултата е на лице – старата ми антена вече гледа към Hellas. Със средна за страната заплата 38 лева за телевизия, колкото и да е качествена за мен са прекалено солена манджа. Преди да запеете старата песен - да спра цигарите и спестените пари да давам за телевизия, нека уточня – непушач съм.

Икономическата логика, довела ме до решението да сменя оператора е следната:
При Булсатком Стандартен + Премиум + пакет HD е 17.80 лева на месец. Оборудването е 38 лв., вкл. Антена и HD приемник. Монтажа е символичен - 3 лева, а срока на договора – 12 месеца. След изтичане на договора ставам собственик на оборудването и мога да се абонирам за който пакет пожелая. С това екстрите не свършват. В тези 41 лева, които дадох в деня на монтажа влизат още 3 месеца пълен пакет, заедно с HD-тата и HBO-тата, както и още два месеца икономичен пакет. Това, което трябва да направя след 3 месеца е просто да доплатя до премиум + HD.

За да са по-пригледни нещата ще направя проста сметка какво ми струва удоволствието да гледам Булсатком за период от 12 месеца:

41 лв. оборудване, монтаж и 3 месеца пълен пакет.
2x10 лв. - доплащане до стандартен + HD за четвъртия и петия месец.
7x17.80 лв.– таксите до края на договора за всичко без HBO-тата.
Общо:  185.60 лв. или 15.46 лв. /месечно/

Нека видим и актуалното предложение от досегашния ми оператор:
OPTICUM 12 – 490 лв. с включено ДДС. или 40.83 лв. /месечно/. Сключва се абонаментен договор за срок от дванадесет месеца, като посочената цена включва такса активация, предплащане на дванадесет месечни такси, приемник Opticum X110p.

Равносметката:
185 лв.  срещу  490 лв. или 165% по-висока цена, предложена ми от SatelliteBG...

Разлика от 305 лева има ли нужда от допълнителен коментар? На подобна стойност ми е  сметката за ток за цяла зима... разлика от 305 лева е хляба на семейството за цяла година...

На какво още се равнява тази разлика? Ако питате семейството си ще получите подобни отговори:

- на 20 енергоспестяващи крушки от скъпите.
- на  20 кила кашкавал от по-хубавия.
- на  50 опаковки зелен чай от ,,оня хубавия, в металните кутии" – количество, стигащо за цели 5 години.
- на 100 буркана лютеница.
- на 380 кофички кисело мляко.
- на  80 пасти от най-сочните.
- на 255 шоколада.
- на 380 бири от 0.500l.
- на таксите за Интернет за цяла година и то на по-високата скорост.
- сметката за GSM за цяла година.
- 127 литра гориво – стига за две разходки по маршрута бургас – софия и обратно +за още 400 километра да си джиткате градско.
- на 12 автобусни билета Бургас/София.
- на 3 чифта маркови маратонки.
- на течни перилни препарати и омекотители от най-хубавите, достатъчни за цяла година.
- на 400 ролки тоалетна хартия от най-луксозната :)

Има ли смисъл да лишавате домакинството си от тези неща? За мен отговорът е НЕ, все пак това е просто телевизия и нищо повече.

Относно качеството при Булсатком – за тези пари ме удовлетворява. SD каналите не изглеждат по-зле отколото тези на Astra със стария ми приемник.  Качеството ми се струва дори леко по-високо. HD каналите изглеждат добре и макар да ми се струва че не са съвсем HD – преглъщам го за сметка на съвсем достъпната цена и много по-пълния и интересен пакет – не само спорт, който не съм имал възможност да гледам на SatelliteBG, но и всичко което ми е липсвало като канали досега.

Преди да ме нападнете, нека кажа че се радвам за тези от вас, които са взели решение да останат на Astra, аз просто споделих на каквo се базира моя личен избор.

На всички прочели това – приятно гледане :)

Нещо по въпроса за рекламата ли разбрах триете теми?!!!

kokobul

Сега с риск да ме баннат и мен искам да кажа нещо. Щом във форум озаглавен Сателайт БГ трият и банват тези, които се осмелят да кажат нещо добро за този оператор, "ЕГАТИ" форума. Омръзна ми във всеки пост да ме убеждават колко съм малоумен, прост и т.н. щом съм гледал този оператор. Да ви кажа - откакто взеха, купиха, наследиха или каквото и да е там ИТВ/Тотал съм МНОГО доволен. И от сигнала, и от качеството, и от обслужването, и от програмите ако щете. Въпреки всички изприказвани негативни неща, сателитите промениха много (доста от написаното в началото в темата за препоръки към оператора са вече реалност, можете сами да прочетете). Вяравам и се надявам да продължат така. Цената ме устройва (ако не се променя нагоре). Мразя чалгата (бан сигурно ще последва и заради това кощунство)! Искам още програми и вярвам, че ще има! Вярвам, че не съм куха лейка и съм направил правилният избор. Не отричам качествата на Булсатком, Виваком, Близу и всички знайни и незнайни оператори. Никога не съм ги отричал и съм за свободата на избор от всеки човек. Според способностите и вкусовете му. Но мразя типове, които ме изкарват малоумен, а не могат дори да се изразяват на български. Сега ако толкова съм ви досадил, господа админите да ме баннат за еретичните словоизлияния. Бъдете живи и здрави! И ако някой се сметне за обиден, да извинява! Наздраве!

BOBIKAT

Съдейки по договора, май на всеки 4 месеца могат да променят цената, нещо такова беше.
In the beginning was dark, and then bang...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания