Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Next 18500 HD 04.07.2011

Започната от Халил, Юли 05, 2011, 07:54:41 AM

« назад - напред »

bibo

Aми лично за мен няма никаква промяна от предишния софт.Жалко за големите очаквания на всички притежатели на Nex18500HD:c020:

sridevi

;;601 жалко и аз помислих че има някаква екстра в софтиера

фейкър

Цитат на: сридеви;107593;;601 жалко и аз помислих че има някаква екстра в софтиера

хората вече гледат напред към новите им модели и СОФТИЕРА на некста 18500 май-май съвсем ще спрат да го потдържат.То не че много софт извадиха,ама.. все пак да му прилича. Сравнете с аривата кво става.Всяка седмица-fix :)
GM spark reloaded,next 18500hd,atlas asr5000,2 H-H strong,2 dish 120sm offset,1.50m russian parabola,:hammer: my favorite sat:13e,19e,23.5e,36e,39e

TurboGD

Цитат на: фейкър;107635хората вече гледат напред към новите им модели и СОФТИЕРА на некста 18500 май-май съвсем ще спрат да го потдържат.То не че много софт извадиха,ама.. все пак да му прилича. Сравнете с аривата кво става.Всяка седмица-fix :)

А иди пак го питай @Халил, защо си продава NEXT-а.
Приемникът си има кусури, по-зле е от Арива.
Поддръжка - никаква, ше*инг - не толкова безпроблемен, без значение дали е включен емулаторът или не.
"Never hate your enemies. It affects your judgment."

haha

Цитат на: TurboGD;107641А иди пак го питай @Халил, защо си продава NEXT-а.
Приемникът си има кусури, по-зле е от Арива.
Поддръжка - никаква, ше*инг - не толкова безпроблемен, без значение дали е включен емулаторът или не.
Ами тогава за какво ти е,я да помислим.:worry:

TurboGD

Цитат на: haha;107655Ами тогава за какво ти е,я да помислим.:worry:

Явно мисленето не е силната ти страна... :worry:
Пак помисли, защо ли ми е, след като го намирам за слаб приемник в някои аспекти?
Отговорът е елементарен - не е за мен.
Вече взех един такъв за познат, и го видях колко струва.
Имам си достатъчно на брой качествени приемници, и този определено няма място до тях.

EDIT:
Още някой от регистрираните през последните дни, няма ли да се опита да мисли?
"Never hate your enemies. It affects your judgment."

Юлиян

Хайде всички Некстаджий Нещо ново за YE-18500HD http://www.nextdestek.com/next18000/Ye18500HD_20120224.rar

Neshvil

какво ново има в тоэи софт

zita74

Юлиян

И аз не намирам нищо интересно, явно турските програмисти са се чудили квъ боза да пуснат.:lol15:В инфото се споменава за некъв Free Shering, но не са опоменали кво се шерва.:hammer:Некой с перфектен турски да каже кво ново има у софта.;;601SKY CINEMA HD (12341-V-29900)на 13Е се отваря на NDS с този софт, ето нещо ново.

Юлиян

Целия NDS го отваря на 13Е и не само уверете се сами.;;650

миленн

Софта е много бъгав не му варви USALS праща чинията къде си иска. Шеринг дропи и насича, но толкова е за фрее. Аз пак си върнах стария софт.
Dreambox 500s, 120 Ofset, GOLDEN MEDIA 990 HD SPARK RELOADED

Юлиян

VIASAT на 4.8е тръгна ли при теб?

миленн

Не съм пробвал на 4.8 понеже аз съм с мотор и като не мога да ползвам USALS трудно ми е да я въртя и да я търся спатник по спътник. А понеже си ползвам платен шер това не ми върши работа. Но ако има и хора за който това е дар божи ;;650 прекъсва, дропи пиксеризира и квото му дойде
Dreambox 500s, 120 Ofset, GOLDEN MEDIA 990 HD SPARK RELOADED

Neshvil

1 - сателитна телевизия канали въз основа на заличаване опция. Добавен  е стъпка в главното меню, вместо на опцията при сателитния канал  Channels Редактиране Изтриване на всички опцията Delete.

2 - Контрол над медиите достъп Oynatıcısı'na, предоставени директно чрез натискане на бутона за възпроизвеждане. ИНФО ключови медии, вместо да се мести в преходите между клавиша 0.

3 - се НАМЕРИ функция на екрана, когато каналът е добавен към списъка. Натискане  на червения бутон, намиращ се на падащия списък на списъка с канали на  клавиатурата, когато искате да намерите списък на първата буква на  канала, автоматично ще се покаже началото на избрания канал.

4 - Отново, натиснете жълтия бутон на екрана, когато списъка с канали, функция за филтриране. В група, доставчик, HD, и се прилагат филтриране искате от избора на CAS. Това филтриране няма да се съхраняват в паметта. Приложете списък с канали, на екрана, докато не затворите.

5 - Списък с канали, името на доставчика е добавен на дисплея.

6 - Доставчик на Канал Име Редактиране на меню на дисплея.

7 - BISS ключ е да добавите пряк път. С BISS ключов момент, за да добавите канала, натиснете OK, за да отворите списъка, и натиснете бутона "сините". Избраната информация, канал автоматично се изписва на доставчика. Вие просто въведете правилния спестяване Keyi може да продължите да гледате канала.

8 - пръскане чрез USB ключ е бил добавен. USB Актуализация Меню стъпка "ключ db" в USB паметта е избран и валиден "key.db" файл, свален от компютър.

9 - Weather. Устройства меню в стъпка 5 за града, за да видите прогнозата за времето за петдневна. По подразбиране, петият град, за да се промени според вашите желания. (Забележка: работи с Интернет връзка)

10 - добави RSS четец. Отново  под менюто Устройства стъпка ви позволява да се четат RSS канали,  включително заглавия на новини, както и кратка информация. Като се имат предвид по подразбиране по избраните критерии канали, както и връзки към сайтовете, които искате да добавите тук. Що  се отнася до връзките на тази RSS.txt проба файл, готов да сложи този  файл на USB и изберете RSS Reader меню, изберете Добавяне на Ламанша.

11 - мрежови устройства, се актуализират. Добавен IP Внос бутон.

12 - Някои част на MCAS, за смарт карти е била актуализирана.

13 - системни файлове, мерки са взети.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания