Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Триколор ТВ

Започната от themaster301, Юни 30, 2011, 01:03:25 PM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: братушка;486964Остаряла ти е информацията: вътрешен роуминг там вече е забранен със закон.

Може много да се спори, аз просто исках да отреагорам на фраза:

Е, там цените са малки не защото пазара е голям. Има някакви други причини.
Ако за вътрешния роуминг са го премахнали е добре, от 3г. не съм посещавал РФ. А иначе пазара е много голям, при подводничарите имаше инфо относно пазара и как се отразява "напиването" на триколорските карти.

братушка

Никой не спори, че пазара там е доста голям. Но не е по-голям от европейския, и не това е причина за малките цени там.
Всъщност моите лични впечатления от там е че там по-принцип не са никак много хора, които гледат сателитна телевизия изобщо, като процентно изражение де.
Огромно количество хора изобщо се задоволяват с безплатните ефирни 20 канала. Има множество дребни кабелни оператори. Сателитни чинии са рядкост дори по селата.
Допускам, че толкова низки цени са точно с цел зарибяване щото малко хора го искат.

ПС: Всъщност безплатните ефирни там са повече от 20. Там още си действа ефирна аналогова телевизия. На различни места брой аналогови канали е различен, средно 15-25.

fen

Най-после след дълго чакане History2 на 36Е;;650

History Russia HD (Tricolor, 12380 L) on Express-AMU1 (Eutelsat 36C) @ 36° East
H2 Asia HD (Tricolor, 12380 L) on Express-AMU1 (Eutelsat 36C) @ 36° East

P.S. Къде в България може да се закупи модул и карта за Tricolor?

дрим

Потърси в гугъл и ще разбереш ;)

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Васил

Цитат на: дрим;522955Потърси в гугъл и ще разбереш ;)

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Бах маа му ,много бе! 280лв! :)
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Светия Дух

Цитат на: fen;522954Къде в България може да се закупи модул и карта за Tricolor?
Ако не държиш да е непременно от България, в eBay има по-евтини с безплатна доставка - https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F152110604370
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

fen

Благодаря на всички отзовали се и най-вече на този ,който ми достави модула и картата.;);;650

дидобосс1

Цитат на: fen;523040Благодаря на всички отзовали се и най-вече на този ,който ми достави модула и картата.;);;650

И ако не е тайна каква ще ти бъде таксата на месец или за цялата година .  Благодаря.

Боби_79

Цитат на: fen;523057https://www.tricolor.tv/channelpackages/

Fen, пусни на лично H2 HD , за ден два....

Астрал

Привет на  всички,някой има ли  информация било от  руски  форуми  или  сайтове на какво  се  дължат  тези  сривове кажи-речи всеки  ден черен екран в повечето случаи,по-рядко липса  на сигнал  ,в  сайта на оператора по устав уведомяват с  технически  причини  и дотам... Поддържам  няколко  човека с операторско  оборудване и  различни  приемници (ако е от значение)  и при всички ми палят телефона по едно и също време:s101:s101:s101
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

yavor1

Цитат на: Астрал;523116Привет на  всички,някой има ли  информация било от  руски  форуми  или  сайтове на какво  се  дължат  тези  сривове кажи-речи всеки  ден черен екран в повечето случаи,по-рядко липса  на сигнал  ,в  сайта на оператора по устав уведомяват с  технически  причини  и дотам... Поддържам  няколко  човека с операторско  оборудване и  различни  приемници (ако е от значение)  и при всички ми палят телефона по едно и също време:s101:s101:s101
Ако са със старо оборудване,това е далавера на Трикото,да ги накарат да си го сменят с ново и едни 6-8000 рубли да платят,така поне пишат на много места в нета :)

Астрал

Цитат на: yavor1;523118Ако са със старо оборудване,това е далавера на Трикото,да ги накарат да си го сменят с ново и едни 6-8000 рубли да платят,така поне пишат на много места в нета :)

Благодаря,Яворе за  бързото включване,добре де,каква е  логиката,те уведомяват за сривове всеки Божи ден  на  сайта  си,не е ли  еднакво  за  всички:s101 Иначе  модела е от 2017 година,на 2от 4  приемника,другите не  ги знам..

Ачо

Аз черен екран не съм засичал,но от вчера забелязвам на eurosport4k едно постоянно прекъсване на звук и картина.Не е фатално,но е дразнещо,другите програми на същата честота са ок.Сега пресканирах и май се оправи.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

Астрал

Цитат на: Ачо;523120Аз черен екран не съм засичал,но от вчера забелязвам на eurosport4k едно постоянно прекъсване на звук и картина.Не е фатално,но е дразнещо,другите програми на същата честота са ок.Сега пресканирах и май се оправи.

Модел приемник? или  през каката  върви  при теб?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания