Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

XBMC -моята нова играчка

Започната от bu12tras, 28-06-2011, 20:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

angeljorj

Никакъв лиценз не съм слагал гледам Сд и Хд без проблем ти бъркаш някаде.Васил46 ще ти го потвърди правил съм го много пъти гледам си от моя Дреам на телефон в чужбина и от компове на мои познати.Отметката е има когато си инсталирал PVR client да кажем VU+/ENIGMA и там вече е има тази отметка и дали си само с един тунер.Сега излизам на работа утре или след некои ден даи скаип и теам виевер 5 минути и си в джаза :;808
Dreambox 800 PVR

редспас

Цитат на: angeljorj;331224Никакъв лиценз не съм слагал гледам Сд и Хд без проблем ти бъркаш някаде.Васил46 ще ти го потвърди правил съм го много пъти гледам си от моя Дреам на телефон в чужбина и от компове на мои познати.Отметката е има когато си инсталирал PVR client да кажем VU+/ENIGMA и там вече е има тази отметка и дали си само с един тунер.Сега излизам на работа утре или след некои ден даи скаип и теам виевер 5 минути и си в джаза :;808

И аз съм гледал на телефон без лиценза за мпег2, но на расбърито трябва това нещо.

вассил46

Да не би колегата да пуща два компа и да търси два различни транспондера?

редспас

Не търся два различни транспордера, а искам като сменя програмата на xbmc да се сменя, тренда е с един тунер и не ме бърка, че двете ще дават едно и също, когато сменям каналите. неудобно е обаче да не мога да ги сменям през xbmc. Преди имах дм500с и там нямаше проблем. Сменяш програмата на xbmc на расбърито сменя се и на приемника. Сега с тренда променям канапа през xbmc, на приемника няма промяна, а като отида на програма на различен транспордер през xbmc ми се включва последния гледан канал.

Дрим, намерих ад-он-а и го отметнах, но няма промяна.

дрим

Сложи тренда на standby и тествай.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

вассил46

Когато е включено xbmc и приемника работи не може да се сменя от нито едно от двете.

редспас

Цитат на: дрим;331245Сложи тренда на standby и тествай.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Явно това е бил ключа. Сега се сменят без грешка дори махнах ад-он-а и пак е ОК.
Благодаря на Дрим ;;650
Още един въпрос не знам дали причината е в ръчкането, но на хбо ми и синем ми изписва channel needs authorization ***? По-рано днес си бяха ОК.

Вече дават, явно не е това причината съжалявам за спам-а.

lordzerg

аз съм с XBMC и убунту 14.1 ЛТС имам и мотор искам да попитам каква програма ползвате за да настройвате антена с мотор под линукс?
мотора ми сега е настроен но ми се искаше да сканирам на 19 градуса. и не виждам програма с която да въртя мотора и да гледам сигнала на зададен транспондер и накрая да запиша позицията.

dvelev

imperia

Цитат на: dvelev;355306RASPBERRY PI 2 ON SALE NOW AT $35
ето линк:
http://www.raspberrypi.org/products/raspberry-pi-2-model-b/

Windows 10 support :)

lubak

Здравейте имам  rasberry с инсталирано на него openelec и xbmc /kodi 14/.
Искам да направя връзка по NFS между хвмс и мрежов диск .
На мрежовия диск /ZYXEL NSA320S/ за експорт файл ми дава :
/i-data/26b2f21c/nfs/video 192.168.2.103/24(rw,sync,no_subtree_check,wdelay,no_root_squash,insecure,)
Самото  xbmc виижда директорията но не показва че има файлове.
Някъде греша и ако може някой да помогне,

редспас

Цитат на: lubak;358084Здравейте имам  rasberry с инсталирано на него openelec и xbmc /kodi 14/.
Искам да направя връзка по NFS между хвмс и мрежов диск .
На мрежовия диск /ZYXEL NSA320S/ за експорт файл ми дава :
/i-data/26b2f21c/nfs/video 192.168.2.103/24(rw,sync,no_subtree_check,wdelay,no_root_squash,insecure,)
Самото  xbmc виижда директорията но не показва че има файлове.
Някъде греша и ако може някой да помогне,[/QUOTEС

С коя версия на openelec си?
На 5 имах подобен проблем със стрийминга. XBMC виждаше букетите, но не и каналите. На 4.2.1 няма проблем. Имам и мрежови хард, и той е ОК.

lubak

dvelev

Опитай същото упражнение с Openelec 4.2.1

lubak

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания