Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

„Виваком” с нови собственици?

Започната от dido sat 2010, Юни 11, 2011, 10:26:13 AM

« назад - напред »

Чък Норис

Винаги съм се чудил на менижерите на вивакома, колко  са прости и ограничени, колко си нямат и идея с какво точно разполагат. Имат изградена мрежа в цялата страна, но не я развиват, вместо това пускат фиксирани телефони по гсм мрежата, интернет по адсл и телевизия по сателит :lol15:
Колкото и по-евтино да им излиза на момента конкурентите им не спят, дори след като от виваком вдигнаха безбожно цените за наем на тяхните шахти, хората се преструкторираха и започнаха да си правят собствени мрежи, дали са по-глупави, само времето ще покаже, особено когато едните започнат(а някои вече са започнали) да предлагат 100мбит интернет за по 5-10-12лв.;)

мнн

Когато преди много време (когато на модемите при 2400 бит/с светваше лампата high speed!) питах един много отговорен фактор в държавата (няма да казвам името, защото все още е действащ политик) "Защо БТК не влиза в Интернет бизнеса?" той каза "Ако се намеси сега, това означава да убие нововъзникващ бизнес в страната, ще се намеси на един доста по-късен етап, когато има вече няколко добре стъпили на краката си играчи!"
Сега си давам сметка, че това е била нелоша политика за самата страна.
Това може би се отнася и за другите нови услуги.

Чък Норис

Не мога да се съглася, а и отдавна приватизираха БТК-то(за смешни пари), явно просто са свикнали само да "цоцат" без да направят и стотинка инвестиции.

СЕМЧАТКА

Цитат на: Продуцентът;104133Винаги съм се чудил на менижерите на вивакома, колко  са прости и ограничени, колко си нямат и идея с какво точно разполагат. Имат изградена мрежа в цялата страна, но не я развиват, вместо това пускат фиксирани телефони по гсм мрежата, интернет по адсл и телевизия по сателит :lol15:
Колкото и по-евтино да им излиза на момента конкурентите им не спят, дори след като от виваком вдигнаха безбожно цените за наем на тяхните шахти, хората се преструкторираха и започнаха да си правят собствени мрежи, дали са по-глупави, само времето ще покаже, особено когато едните започнат(а някои вече са започнали) да предлагат 100мбит интернет за по 5-10-12лв.;)
Само да спомена,че шахтите НЕ са на VIVACOM,а на общината.:)Това,което притежават от БТК са кабелите,но не и трасетата защото те не са били на БТК никога.
:worry:

Чък Норис

Цитат на: СЕМЧАТКА;104166Само да спомена,че шахтите НЕ са на VIVACOM,а на общината.:)Това,което притежават от БТК са кабелите,но не и трасетата защото те не са били на БТК никога.
А защо когато се сключва договор за ползване се сключва с "бтк"-то, а не с общината и как така общината не си гледа интереса ами позволява и на други да копаят собствени канали?

СЕМЧАТКА

На този въпрос и аз немога да ти отговоря.Дори вече незнам кой издава нарядите за ползване на  трасетата,като цяло си предават топката и никой не поема отговорност.
:worry:

Чък Норис

Еми истината е, че са ги оставили да си правят каквото си искат и те точно това правят, без ясна мисъл какво ще правят след 2-3 години например.

gentu

Цитат на: СЕМЧАТКА;104166Само да спомена,че шахтите НЕ са на VIVACOM,а на общината.:)Това,което притежават от БТК са кабелите,но не и трасетата защото те не са били на БТК никога.
-това не е вярно!!!(за справка договора за приватизация);;650
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

butch_bs

Цитат на: Продуцентът;104133Винаги съм се чудил на менижерите на вивакома, колко  са прости и ограничени, колко си нямат и идея с какво точно разполагат. Имат изградена мрежа в цялата страна, но не я развиват, вместо това пускат фиксирани телефони по гсм мрежата, интернет по адсл и телевизия по сателит :lol15:

покажи ми такава оферта за 5-10-12лв

Чък Норис

Цитат на: butch_bs;104222покажи ми такава оферта за 5-10-12лв
http://netvisio.net/

butch_bs

Цитат на: Продуцентът;104225http://netvisio.net/

ти към него ли си? или бих попитал... би ли им станал абонат?

Чък Норис

butch_bs

Цитат на: Продуцентът;104228От 4 години съм им абонат.

и сигурно на 5 лв си много доволен на 1Mbit

bmvtooo

Цитат на: butch_bs;104253и сигурно на 5 лв си много доволен на 1Mbit

Ама ти между редовете ли четеш?
Цитат5 лв.
Месечен абонамент: 5 лв.
Международен интернет - 1 мегабит
Български интернет - 100 мегабита
Пловдивски пиъринг - 100 мегабита
Локална скорост - 100 мегабита
Статичен реален IP-адрес
Договор за една година. Първият месец е бонус!
Без ограниченя по трафик
Безплатна телевизия на Вашият компютър
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Чък Норис

Цитат на: butch_bs;104253и сигурно на 5 лв си много доволен на 1Mbit
Важното е пинг да има, а дали ще платиш 42лв или 5лв пинга е един същ, 1Мбит международен и 100Мбит бг си е предостатъчно за браузване, скайп, теглене на торенти, при това не само от бг тракерите, но и от международните, защото има достатъчно нашенци по тях.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания