Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Msat Варна стартира MoCA Net – за първи път в България

Започната от sven4o, Юни 04, 2011, 04:36:03 PM

« назад - напред »

Didko

В момента съм на море. В хотела интернета е от М-Сат. Преди малко гледах квалификациите на Ф1 от вкъщи (София) по ВВС и почти нямаше насичане. Вкъщи е мегалан. Кеф е да разчиташ на такива услуги и доставчици ;;650

д.е.м.т

Цитат на: Tiesto;103880Колкото до цените, тук във Варна всичко е много по-скъпо от колкото в София (ако още не сте го разбрали).

http://www.speedtest.net/result/1337513148.png
това е за 20 лева
Beat me, hate me
You can never break me

Ooo_Pepi

Пусни един шот до New York USA да видим за 20лв как е скоростта до там.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

kabel

Цитат на: Tiesto;103989Ето това е за 5лв :)

:worry: и тебе те пуснаха по пистата 6х5:worry:

Veskop

Цитат на: kabel;104021:worry: и тебе те пуснаха по пистата 6х5:worry:
по-скоро баща му,тестото не е виждал 5 лв накуп....
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Tiesto

Кво прави селянина Бай Минтил ? Данеби случайно да си направил нова фотосесеия с него ? Колкото до приходите, на ден харча повече от колкото ти си виждал на месец !

И тъй като знам от някои места, че приемниците ги взимаш от Бай Минтил с големи отстъпки !

Вземи събери някой лев и си купи нещо такова ! Тия двете неща, като прибавим и лазера струват повече и от телевизора ти и от китайския IPBOX :). За които вероятно си събирал пари от клиентите на които продаваш шеринг в продължение на няколко години :). Айде наздраве и със здраве, като се ожените с Бай Минтил да се обадиш за сватбата :). Вероятно другия лизач-свирчо дзумбата ще ви бъде кум ! Успех !

А тва е другото което придава добър интериор :). Това последното си го поръчах от Los Angeles и пристигна по UPS.

Въйко

Дето викат хората "Гладна кокошка просо сънува.
Пак ли обърка марките бре Тесто?
aatns
gmkd

Tiesto

Ето едно видео което лично съм снимал !

А това е American DJ Agressora, който пристигна от Los Angeles !

Veskop

абе нещастник!само часовника ми струва колкото целия ти нещастен животец!седи мирен и кютай при ваще да има къде да живееш и да те хранят!by the way,да не са ти вдигнали заплатата в "зора" или вече правиш свирки за пари по балканите?след циганите и наркоманите,най-мразя аналноподатливите като теб тюфлеко!

Tiesto

Остави сега това, кажи кога ще се жените с Бай Минтил !

И какъв е часовника, някое китайско менте на ROLEX сигурно ! За пенсионери става ! Моя часовник е Armani !

У аскуу и арманли, такъв нет виждали ли сте ?

А това е теглено от download.cnet.com !

Veskop

Цитат на: Tiesto;104098Остави сега това, кажи кога ще се жените с Бай Минтил !

бе остави ме мен, аз съм женен,и дете имам,ама май ти по мъже си почнал да си падаш ;)

Tiesto

Женен и имаш дете, обаче имаш цели фотосесии с Бай Минтил !

Колкото до мен, аз си падам само по жени и от липса на такива досега не съм се оплакал !

А и щях да забравя, понеже се изказваш като голям фен на електронната музика, ако това лято не си на 20 Август на Cacao, просто незнам ! Все пак това е краля !

Veskop

Цитат на: Tiesto;104100Женен и имаш дете, обаче имаш цели фотосесии с Бай Минтил !

Колкото до мен, аз си падам само по жени и от липса на такива досега не съм се оплакал !

А и щях да забравя, понеже се изказваш като голям фен на електронната музика, ако това лято не си на 20 Август на Cacao, просто незнам !  Все пак това е краля !
тебе първо няма кой да те пусне на какао биич,прошляци с 2лв в джоба от мама и тате там не пускат!второ,аз пия от извора,на такива селски вечеринки не ходя!

dzumba

Цитат на: Tiesto;104098Остави сега това, кажи кога ще се жените с Бай Минтил !

И какъв е часовника, някое китайско менте на ROLEX сигурно ! За пенсионери става ! Моя часовник е Armani !

У аскуу и арманли, такъв нет виждали ли сте ?

А това е теглено от download.cnet.com !
Аз като кум,ще те поканя за кума и ще те пусна на младоженците само по армани,като сватбен жест!А диджей агресора ще уредя в една дърводелска фирма,цял живот ще забива пирони и звученето ще е по добро!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания