Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Промени на канали на 39Е

Започната от dsc, Май 21, 2011, 07:15:52 PM

« назад - напред »

nasko_russe

Цитат на: DIMCHO;496388Няма да стане с този приемник.

Ха така апарата е в Испания Гандия с антена 95см.тестван транспондер 11595 V 30000 S 83% Q 66% много слаб сигнал с много насичане това означавали че майката му е по голяма паница. И нали е операторски А1 защо не открива оператора на 39  Мерси на DIMCHO

аспух

Цитат на: nasko_russe;496391Ха така апарата е в Испания Гандия с антена 95см.тестван транспондер 11595 V 30000 S 83% Q 66% много слаб сигнал с много насичане това означавали че майката му е по голяма паница. И нали е операторски А1 защо не открива оператора на 39  Мерси на DIMCHO

Защото си лаик и не си чел назад в темата. Аре ся се разчети назад в темата няколко страници и виж защо не може.

tonivet

Гледам във флайсат са пуснали таблици с каналите на А1 на хеласа. На един транспондер има качени по 10 HD и над 30 SD канала. С тоя HEVC толкова много ли може да се компресира сигнала или просто всичко ще е една голяма мацаница?

slimi

Пълно мазало е... Булсат с MPEG2 имат по-добро качество, въпреки че са наблъскали сума ти канали, но на А1 с H.265 каналите са осезаемо по-зле... Предполагам, че просто е копие от 16Е и затова е така, но знам ли, от А1 всичко може да се очаква... :s101
"Ihr, in dem Weisheitstempel eingeweihten Diener der grossen Göttin Osiris und Isis! - Mit reiner Seele erklär ich euch, dass unsre heutige Versammlung eine der wichtigsten unsrer Zeit ist."

klapana

Цитат на: tonivet;496411има качени по 10 HD и над 30 SD канала.

На 12117 Х са 10 ХД и 34 СД :e085::e085:
Качеството е същото като на 16Е, поне на тези канали който виждам.
Дано вдигнат качеството. :e085:

фокус

Цитат на: klapana;496414Дано вдигнат качеството. :e085:
Е нали казахме,че за тия пари качество няма,стига търсили качество за 7-10 евро!
На похлупака му намерих глупака!

Дато

Цитат на: slimi;496413Пълно мазало е... Булсат с MPEG2 имат по-добро качество, въпреки че са наблъскали сума ти канали, но на А1 с H.265 каналите са осезаемо по-зле... Предполагам, че просто е копие от 16Е и затова е така, но знам ли, от А1 всичко може да се очаква... :s101

Не е копие на списъка канали от 16Е. Специално са добавяли канал по канал всеки на 39Е. Звука е без Dolby Digital вече, а на 16Е си имат доста такива. На 39Е вече е история и перфектното качество на звука на каналите, което е все още на 16Е.
На стария спътник излъчват 1:1 битрейта на звука с този, който получават студийно директно от телевизиите. Без никакво мачкане на качеството от страна на А1. Ако ще и с 448 kbps или 256 kbps да получават сорса на SD или HD от А1, така и си го качват на спътник от 16 Е, което е супер. Но от 39Е е мачканица на техните транспондери ...

klapana

Цитат на: фокус;496417Е нали казахме,че за тия пари качество няма,стига търсили качество за 7-10 евро!

Аз никога не съм писал че търся качество за 7-10 евро.
Сигурно ме бъркаш с друг човек.

ТКЗС

Цитат на: slimi;496413Пълно мазало е... Булсат с MPEG2 имат по-добро качество, въпреки че са наблъскали сума ти канали, но на А1 с H.265 каналите са осезаемо по-зле... Предполагам, че просто е копие от 16Е и затова е така, но знам ли, от А1 всичко може да се очаква... :s101
Не съм виждал а1 на 39 , обаче пакета антик сат на 16 градуса който също е HEVC и са значително по-малко канали на транспондер е същото мазало . Не може да се разбере HD или сд канал се гледа , а сд тата се виждат като италианските свободни еротични бози на 13 .

фокус

Цитат на: klapana;496420Аз никога не съм писал че търся качество за 7-10 евро.
 Сигурно ме бъркаш с друг човек.

По принцип говоря,дори и да иска някои да плати качество,те не го предлагат!!!!
На похлупака му намерих глупака!

dzumba

Цитат на: tonivet;496411На един транспондер има качени по 10 HD и над 30 SD канала. С тоя HEVC толкова много ли може да се компресира сигнала ?
Горе долу,почти 2 пъти!Ще падне яко тапчене!
Както рекламите са по качествени и по едно и също време на всички канали,като настане време,ще почне яко сецане,ако не се съобрази овреме!

Milenrec

Цитат на: dzumba;496427Горе долу,почти 2 пъти!Ще падне яко тапчене!
Както рекламите са по качествени и по едно и също време на всички канали,като настане време,ще почне яко сецане,ако не се съобрази овреме!

Затова ли Диема Спорт сече така ,сега и на 39 градуса го прави но по малко

ТВзрител

И сега от всички нови и стари транспордери кой е най-силния като сигнал ?
Трябва ми като ориенитир за настройка на нова антена на 39Е.
Благодаря.

Астрал

Цитат на: ТВзрител;496435И сега от всички нови и стари транспордери кой е най-силния като сигнал ?
Трябва ми като ориенитир за настройка на нова антена на 39Е.
Благодаря.

Булсатският  12213 В 30000  ще  ти бъде мисля  си  достатъчно  добър ориентир
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

woooow

Някой може ли да потвърди за звука на bTV HD. От днес булсата така са го намачкали, че направо не се трае.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания