Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPBox 55hd

Започната от Онджичек, Март 21, 2011, 02:17:50 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Ice___Cool

Цитат на: Продуцентът;119136Меню-плъгини-зелен бутон-екстейшънс.
точно там го търся, но не го виждам
няма нищо което да се казва webinf....

Чък Норис

Ако ти липсва значи или ти е инсталиран, или ти е бъгната енигмата, докато бях с тази версия си имах всичко(без субтитри на медия плеъра).

Ice___Cool

Цитат на: Продуцентът;119156Ако ти липсва значи или ти е инсталиран, или ти е бъгната енигмата, докато бях с тази версия си имах всичко(без субтитри на медия плеъра).
Не е инсталиран :( проверих с  ipkg list_installed
лошото е, чи и с  ipkg list не излиза, да не би на сървърите да са го махнали. Продуцентът, можеш ли да ми кажеш в /etc/ipkg/extension-feed.conf какво имаш :)

михоф33

А аддона инсталирал ли си? Ако не си няма да виждаш почти нищо в плъгинс.
Octagon SF4008
19E+23.5E + 39E+45E

Ice___Cool

Цитат на: михоф33;119185А аддона инсталирал ли си? Ако не си няма да виждаш почти нищо в плъгинс.

Извинявай за може би тъпият въпрос, но кой аддон? Този ли Client_server_0,3_sh4? Инсталирал съм го.

авиан

Цитат на: Ice___Cool;119236Извинявай за може би тъпият въпрос, но кой аддон? Този ли Client_server_0,3_sh4? Инсталирал съм го.
Опитай да инсталираш последният който е 1.0_sh4,но не ми се вярва да има голяма разлика.

Ice___Cool

В общи линии какво направих:
- ъпдейтнах си имиджа
- инсталирах WebInterface както го е описал Продуцентът
- след това инсталирах Client_server_0,3_sh4
ако инсталирам първо Client_server_0,3_sh4 изчезва WebInterface от аддоните - може би аз не правя нещо както трябва, но в момента всичко ми работи и мисля да не пипам :)

pyda76

Цитат на: pyda76;118853Снощи му закачих на моя IPBOX 55HD един USB диск,успях да го монтирам с (PKT съм)но нещо неуспявам да го споделя в мрежата.Трябва ми SAMBA сървър плугин.Въпрос откъде....За протокола диска е WD MY BOOK 3,5" с отделно захранване  както се разбира.2,5" кутийки мисля че няма да вижда поради ограничението на USB -то, освен ако не с отделно захранване което не е на Y кабел.От него филмите тръгват, субтитри няма.От проблеманата версия на имиджа е.Мда който търси намира
hxxp://forum.sat-expert.com/ipbox-99x-enigma-2-addons-skins/19750-addons-dlia-ipbox-99xx.html
Да видим довечера какво ще натворя.:;803
Значи подкара го един приятел линукс администратор,плъгина е наред и работи,в конфигурационния файл трябва да се окаже интерфейса на който работи самбата (Eth0) иначе тръгва с грешка и процеса умира.Скоростта е зле около 2000Кb/s.С Dreambox 500hd 5000Kb/s.отдавам го на по-слабичкия процесор или несъвършенство на модулите на ядрото за USB и LAN на IPboxa.

михоф33

Опитай с този, но само ако си с оригиналния АБКом имидж

http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=35323
Octagon SF4008
19E+23.5E + 39E+45E

pyda76

Благодарско, но съм с PKT.С този си запали е бавничко е но все пак работи.

Чък Норис

Дано ааф се сетят да напишат имидж за тези приемници, че наличните са трагедия, на един работи едно, на друг друго...

hgeorgiev

Що бре...аз съм доволен от предпоследната версия на AB Енигмата. Всичко си работи (без ДТС-а)
Едва ли ще му обръщат повече и задълбочено внимание на този приемник :)

авиан

Може ли да споделите дали има пикони за този приемник, за була ме интересуват,откъде се изтеглят и как се инсталират.

Чък Норис

Теглиш от тук пиконите--> http://dtv-bg.com/showthread.php?t=3263&page=9
и ги поставяш в /usr/share/enigma2/picon

samisam

здравейте,
Нещо изглежда не правя правилно-не мога да мапна/маунтна пуканката (PCH A-110) по мрежата. Въщност я маунтвам, дава ми зелената отметка че маунта е активен, но съдържанието никъде не може да се браузва, нито да се пускат филмите. И паролата и юзернейма прие-не става, не се вижда пуканката. А със ехт3 Файлова система. Сега се сещам да видя дали е пуснат процеса УПнП и/или Самбата. Торента и върви без проблем.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания