Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Помощ за избор на оператор

Започната от nusho, 06-03-2011, 20:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nusho

Здравейте отново , това е опита вчера и пак никакъв сигнал , това на снимката е посоката на 23,5 Е , най-вероятно от таз гора не мога хвана сигнал , а от друго място малко трудно - жилището е общинско и малко трудно да я сложа където си искам , но ще пробвам от друго място , поне да знам има ли тая Astra  сигнал тука .

наздраве

nusho

Честита Първа Пролет на всички
Колеги промених мястото на паницата и хванах доста добър сигнал , но с тоя приемник - нема да го бъде , намира транспондерите , но не и каналите , явно ще трябва примник  и карти на Satelite.bg

shemetcho

С каква карта си, колега?
Hasta siempre, comandante

nusho

старата на ИТВ / Тотал , бях предплатил до август т.г.

Gena_Bs

А с какъв приемник? На някои трябва да се префлашне софта.
Предплатата ти е изгоряла, както и на всички останали, за съжаление!
Пиши на info@satellite.bg с номера на картата да ти "закачат" тестов пакет. Изчакай потвърждение по e-mail и плати по указаните начини в сайта им - www.satellite.bg . После им изпрати данните за плащането и чакай инструкции.

nusho

Приемниците ми са DIGITAVIO S1 CX , само че как да му сменя софта като нямам кабел. С тоя софт не ми намира транспондерите на Satelite bg.
Ще им пиша да видим какво ще кажат

nusho

С доста помощ от shemetcho
 / на когото огромно БЛАГОДАРЯ / вече имам телевизия , обадих се на Сателайт бг , и за нула време ми активираха картата , платих им и вече всичко е ОК .
наздраве и успех на всички
...... ми да закриваме темата

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания