Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

DVB-T Бургас

Започната от Ламерът, 02-03-2011, 12:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

дотгх

Нямам наблюдение за симулкаста в други държави, а и не ме интересува. Нищо не искам да кажа за нашия симулкаст. Просто цитирах текст от сайта за цифровизацията. Естествено е, че и аз искам всичко да е наред след 01.03.
п.п. Само да добавя, че е много вероятно за Бургас и района да няма симулкаст...

SatBox EOOD

За Нова телевизия чувал ли е някой нещо,аз подочух че се опъват за парички и не искат да подпишат договора за ефирно излъчване...не са ли длъжни да го направят?

Дензел

Цитат на: SatBox EOOD;230295За Нова телевизия чувал ли е някой нещо,аз подочух че се опъват за парички и не искат да подпишат договора за ефирно излъчване...не са ли длъжни да го направят?
Нормално след като те ъплинкват от 39Е и ако ти искат пари и за 45Е .Не им се ходи на две места.
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

никибс2805

Да спосделя и аз във Възраждане, в катакомбите, под младежкият дом, в ниското, на първи етаж, бетон от всякъде. 0% на аналоговите, без 3G от мобилните оператори излиза със стайна антена 42 канал.
Не е много стабилен, но като се има предвид апартамента в каква радио сянка е аз лично смятам че щом до мен пробива значи в бургас сигнала ще е бетон.

дотгх

На 55 канал са  пуснали Ch_20 HE-AAC HD 16:9 1080i.
Това открих в нета: HE AAC (High Efficiency Advanced Audio Coding)- стандарт, вкл. използването на технологии за аудио компресия на Dolby.

blagoo

Има го и в Сандански но е само като позиция и екарана е черен.Инфо???
Колкото повече,толкова повече ;;650

дотгх

Още инфо за AAC :clickme
Виждам, че ААС е наследникът на МР3, ама Ch_20 е с черен екран и никакъв звук.

blagoo

Цитат на: дотгх;230802Още инфо за AAC :clickme
Виждам, че ААС е наследникът на МР3, ама Ch_20 е с черен екран и никакъв звук.
Точно исках инфо относно четрният екран а не кодировката на звука. ;;650

Дензел

Сканирайте да видите списъка с програмите

001 BG on AIR
002 BTV
003 NOVA TV
004 TV7
005 BBT
006 Program 1
007 Program 2
008 Program 3
009 BNT 1
010 BNT 2
011 BNT World
012 BNT 1 HD
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

дотгх

Този списък е от вчера, ама почти няма връзка между името и съдържанието на канала :s101

Дензел

Цитат на: дотгх;231293Този списък е от вчера, ама почти няма връзка между името и съдържанието на канала :s101
То така ама дава в някаква степен отговор на въпроса какви канали ще присъстват в ефира.

Ивайло Цанков

Вчера ги бяха подредили правилно и си излъчваха после ги разбъркаха :) Днеска ще ги оправят.

zlosten

Цитат на: Ивайло Цанков;231304Вчера ги бяха подредили правилно и си излъчваха после ги разбъркаха :) Днеска ще ги оправят.

Сигурен ли си?

blagoo

Така ги оправиха че всичко е син екран:s104

megara

Цитат на: blagoo;231353Така ги оправиха че всичко е син екран:s104

Спокойно, сега настройват. Ако ви е интересно, може да изчакате половин час и да следите.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания