Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Дайте съвет за покупка на 32" LCD?

Започната от Веселин Цонев, Февруари 14, 2011, 03:42:13 PM

« назад - напред »

Веселин Цонев

Здравейте, отдавна се лутам измежду 32" модели да си избера нещо! След дълго четене (включително по-голяма част от темите тук във форума) се спрях на три модела и моля да си дадете мнението за тях - тези от вас които ги ползват или тези от вас които са по запознати с моделите. Та чудя се между тези три модела: 1.SONY KDL-32EX500AEP,  2.SAMSUNG LE-32C650, 3.PHILIPS 32PFL8404H

Като цяло изискването ми към конкретния ТВ е да бъде FULL HD, да е 100Hz, не повече 2-3ms response time, да има USB вход и да може да разчита при видео без проблем БГ субтитри, и DLNA!
Знам че Philips-a дава по-добри цветове, но пък... абе дайте по-някое мнение моля ви се!
Благодаря на всички предварително!

uniqad

Изискването ти "да може да разчита при видео без проблем БГ субтитри" предопределя избора - само SAMSUNG LE-32C650!
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

yavoor

Ако е за гледане - http://www.technomarket.bg/products/09079952/philips-32pfl9705h , Sony-то не е каквото беше - използват матрици на Самсунг. За Самсунг мнението ми е отрицателно, макар да имам 40С750 и да съм доволен. Субтитри при Филипс-а няма, за другите не знам.

lazarus18

Samsung-a е единствения модел на пазара с добър видео плеър - HD, mkv, DTS/DD декодиране.
Всички останали марки и модели имат някакви ограничения.
Друг е въпроса защо трябва да търсиш модел с вграден плеър.

lz1jer

Panasonic - Да ,GNUSMAS - Не !
32 цола е най-добрия диагонал за близко гледане.

(Това е лично мнение. Да не се засегне някой)
Vu+Solo,H-H,Triax 110

yavoor

Цитат на: lz1jer;81871Panasonic - Да ,GNUSMAS - Не !
32 цола е най-добрия диагонал за близко гледане.

(Това е лично мнение. Да не се засегне някой)
32 дюйма е още по-добре!

iwelichkow

32 цола от близко само ако се ползва като монитор от 1м:D
след 1-2 седмици почва да малее
обикновенно тия телевозори се ползват  като екран(монитор) ,кой ти гледа филм от флашка или слуша музика мр3;;601
ама всеки си знае него си.
Взимай голям екран и си включвай в него каквото си искаш.
На 42" ползван като монитор от 2м си е направо кеф.

Стивт

САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

cvetelin

Цитат на: Веселин Цонев;81821Здравейте, отдавна се лутам измежду 32" модели да си избера нещо! След дълго четене (включително по-голяма част от темите тук във форума) се спрях на три модела и моля да си дадете мнението за тях - тези от вас които ги ползват или тези от вас които са по запознати с моделите. Та чудя се между тези три модела: 1.SONY KDL-32EX500AEP,  2.SAMSUNG LE-32C650, 3.PHILIPS 32PFL8404H

Като цяло изискването ми към конкретния ТВ е да бъде FULL HD, да е 100Hz, не повече 2-3ms response time, да има USB вход и да може да разчита при видео без проблем БГ субтитри, и DLNA!
Знам че Philips-a дава по-добри цветове, но пък... абе дайте по-някое мнение моля ви се!
Благодаря на всички предварително!
гледай им на тези малките лсд-та 32 инча какви малки говорителчета имат 10 вата се водят,като усилиш малко звука телевизора почва да вибрира,,най-добре се напочи към плазмите 42-50 инча от 750 до 1000 лева са в метро но озвучаването им е убийствено отдолу под дисплея са само гумирани говорители,имам 50 и 32 инча,да не те бърка консумацията на ток на плазмата 500 вата,на лсд-то 32 е 200 вата

Джак

Цитат на: cvetelin;81881лсд-то 32 е 200 вата
Почти наполовина е от посочената от теб цифра. ;)
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

митко12345

взимай едно LG най добра и приятна картина имат-но ако скочиш на една плазма най ще си доволен;;650
LG60PM6800 FULL HD-VU+DUO-2m.inverto 90E--30W:n020:

gentu

Цитат на: iwelichkow;8187532 цола от близко само ако се ползва като монитор от 1м:D
след 1-2 седмици почва да малее
обикновенно тия телевозори се ползват  като екран(монитор) ,кой ти гледа филм от флашка или слуша музика мр3;;601
-поддържам това мнение и за това ти предлагам , ако ще вземаш 32-ка , да вземеш възможно най-евтината , то на този размер разлика в качеството едва ли ще забележиш а само ще се набуташ с кинти.
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

alexteam

Цитат на: iwelichkow;8187532 цола от близко само ако се ползва като монитор от 1м:D
обикновенно тия телевозори се ползват като екран(монитор) ,кой ти гледа филм от флашка или слуша музика мр3;;601

аз гледам от флашка/640 ГБ./ на Samsung 40 C650 и мога да кажа, че плеъра е доста добър, отваря без проблем филми до 20 гб /по големи не съм свалял/....

ако сравниш 15 модела тв просто Samsung  Sharp ще се откроят

взимай C650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания