Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Illusion и KYNG

Започната от ivo, Януари 29, 2008, 04:24:05 PM

« назад - напред »

netman

Цитат на: ivoНе. Все още е на маймуница.

Мерси за инфото.  8)
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

ivo

Новите версии на Кинг са на ъплоуда. Който иска може да пробва каво отварят. Не съм ги качвал, но маймунското EPG разбрах, че още го има.

sc

Проблема с маймуницата едва ли ще се реши. На много езици е така, но незнайно защо разработчиците се инатят, като с телетекста.

ivo

Чух, че се работи по въпроса. Поне в техния форум така пише. Дано оправят проблема.
Субтитри има, телетекст има, автоъпдейт на много пакети има, и EPG то ако се оправи и току виж Кинга станал основен софтуер в приемниците.

ivo

Преди гледах шеринг с Кинга и имаха проблеми. Постоянно забиваше и даваше "Кодиран канал". На скоро ми потрябва стария илюжън и реших да му кача най-новия Кинг. Останах много доволен. Толкова големия проблем, който съществуваше някога вече го няма. Шеринга си върви без проблем с MPCS 0.8 на компа. Поне на була вървят всички канали без проблеми. Няма да иска вече рестарт, няма тоя канал върви оня не иска. Само EPG то е още на маймуница. Оправят ли го и него няма да има проблеми. Жалко, обаче че цената на приемника не е по-ниска и няма лан вход, в сравнение с един DB 500.
Чесно казано в някои отношения харесвам илюжъна повече от дрима.

koko313

Реших да си направя , един експеримент с прослолутото EPG на KYNG , какво направих и до какъв извод стигнах !?
Забелязах , че ЕПГто на Кинга е на кирилица и е тотално объркано , на времето в Windows98 това беше често явление , тогава за оправяне на текста използвах една руска програмка, наречена Щирлитц . Преписах текста от телевизора на на програмата и изненада , текста се появи както би трябвало да е. И извода ми е ,че кодовата таблица на ЕПГто на Кинга не е коректно зададена.
Тук по форумите, съм срещал хора който претендират, че те са превели Кинга на Български и подържат връски с писачите му.
Ако има такива нека да се свържат с мен , ще дам повече информация ако е нужна.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ivo

Тая маймуница остана единствения минус на тоя софтуер. Вече изгубих надежда, че някога ще я оправят.

radich_58

Облаци,облаци,облаци-няма Слънце?
плътен PARACLIPSSE-D-228.6 см+24инч.двигател+LNB-INVACOM Qband SNF031-0.3db+облъчвателADF-120 INVACOM+LNB Cband+DREAMBOX DM-500S+ILLUSION/KYNG/C3/M3+TF3000CIPpro(((90*E-30*W)))

Чък Норис

Пак ще си ги прибирате по шкафовете дръвчетата.

heracle

Цитат на: Продуцентът;43087Пак ще си ги прибирате по шкафовете дръвчетата.

Недей така бе грубиян, разбиваш им сърцата. Те смятаха да гледат години така, сменяха дреамове за тоя приемник.

DON Джолан

Тоя дето пуска ключетата е на лятна почивка, ама ще се върне! :;803 :;803 :;803

ab52y

Дано да се върне, а до тогава с новия софт и новия last data full ще гледаме canal sat fr

Джак

Някой може ли да качи на ъплоуда новия data full за canal sat fr, че ми изтече дневния лимит за сваляне в сат-универс.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

chobanci

OS MINI 4K S2X Edision os mini,Ostagon 8008
,XTREND  ET 4000

TurboGD

"Never hate your enemies. It affects your judgment."

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания