Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

YE NEXT 18500 HD

Започната от bibo, Февруари 04, 2011, 01:30:18 PM

« назад - напред »

Боксер

Цитат на: слави72;83155КАК СЕ ЪБДЕИТВА ПРЕЗ СПЪТНИКА NEX1850 ЗАПО4НАХА ДА СЕ КОДИРАТ КАНАЛИТЕ
На 42 И! Меню, Обновление от спътника, чакаш докато се изтегли и след това инсталираш.;)
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

googlemail

Изчезна ми целият БСК HD транспондер (11012/V/30000)!!! Просто няма никакъв сигнал. Другите вертикални са със сила и качество 90/75, а този просто изчезна, в деня в който бяха кодирани TV+, Film+, HBO и Cinemaх!!!??? Някой знае ли нещо?

Боксер

Цитат на: googlemail;83447Изчезна ми целият БСК HD транспондер (11012/V/30000)!!! Просто няма никакъв сигнал. Другите вертикални са със сила и качество 90/75, а този просто изчезна, в деня в който бяха кодирани TV+, Film+, HBO и Cinemaх!!!??? Някой знае ли нещо?
Сигнал и качество си има на транспондера.Ти наистина ли не се сещаш, поради каква причина не можеш да ги гледаш???:hammer:
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

googlemail

Цитат на: Боксер;83460Сигнал и качество си има на транспондера.Ти наистина ли не се сещаш, поради каква причина не можеш да ги гледаш???:hammer:

Боксер, благодаря ти, че обърна внимание на писанията ми. Приемника ми е HD но дори и да не беше, трябваше да имам сигнала и програмите от транспондера както например TV +, Film +, HBO и Cinemaх, които са кодирани, но ги имам на транспондерите. Чудно ми е защо изведнъж ми изчезна целият транспондер!!! Между другото там има четири програми които са SD... До преди седмица гледах всичките. Кодират се програми, не транспондери. Там върви и друга информация паралелно... Всъщност никой незнае всичко, светни ме ако има нещо неправилно в разсъжденията ми.

Питагор

googlemail

Цитат на: Питагор;83760http://www.dvbsupport.net/

Сигурно ми липсват доста познания по темета, също и знания по турски, но не видях нищо ново. Поясни се, може и на личния. Иначе страничката е прегледен. Благодаря ти.

слави72

КАК ДА ГО РАЗБИРАМ ТОВА  НА42  .АЗ ГО ЪБДЕЙТВАМ ПРЕЗ МЕНЮТО НА ПРИЕМНИКА НО ПРОГРАМИТЕ НВО СИНЕМАКС ИНЯКОИ ДР.ОТ HD ПАКЕТА НА БСК . НЕ СЕ ОТВАРЯТ

фолкръм

Цитат на: слави72;83804КАК ДА ГО РАЗБИРАМ ТОВА  НА42  .АЗ ГО ЪБДЕЙТВАМ ПРЕЗ МЕНЮТО НА ПРИЕМНИКА НО ПРОГРАМИТЕ НВО СИНЕМАКС ИНЯКОИ ДР.ОТ HD ПАКЕТА НА БСК . НЕ СЕ ОТВАРЯТ
И през кораба майка да го ъпдейтнеш пак няма да ти се отворят тези канали ако не прочетеш малко из форума, а за жокер чети темите за Ирдето или попитай този който ти е го продал.
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

googlemail

Цитат на: фолкръм;83812И през кораба майка да го ъпдейтнеш пак няма да ти се отворят тези канали ако не прочетеш малко из форума, а за жокер чети темите за Ирдето или попитай този който ти е го продал.

Е, рових се. Не открих хвалба, някой вече да е хакнал булкрипта. А, ти?
А, забравих. Нали знаеш, че търговците ги е страх да раздуват много, щото някой може да ги свитне ...

valvamp

Здравейте ,някой може ли да ми даде файл/софтуер (новият) за next ye 18500hd,или да ми каже от къде да го изтегля .Моля и да ми кажете ка се инсталира
Благодаря ви

zakiid

Vu+Solo4K, DM900UHD

valvamp

Благодаря колега ,а как се инсталира ,и има ли някаква разлика от предишния?

Боксер

Цитат на: valvamp;84879Благодаря колега ,а как се инсталира ,и има ли някаква разлика от предишния?
В твоя случай - не! Няма смисъл да го сменяш.;;650

valvamp

Защо да не го сменям ,боксер?

dj_azam

Цитат на: valvamp;84925Защо да не го сменям ,боксер?
Можеш даго смениш естествено, новия софт е с поправки спрямо стария.И знаеш ако нети харесва си връщаш стария;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания