Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

YE NEXT 18500 HD

Започната от bibo, Февруари 04, 2011, 01:30:18 PM

« назад - напред »

googlemail

Цитат на: valvamp;93908Колега а ти изпробва ли ,го ? има ли някакви съществени разлики ,и ако не ,то май не си заслужава потенето

Да, с него съм в момента. Спокойно можеш да чакаш следващата версия, особено ако не те интересува нета...

аамет

Цитат на: ХГХристов72;93237Много ти благодаря, приемника тръгна.;;573
може ли повече инфо  че при мен след инстал на Next_18500HD_20110425.abs не тръгват аутоупд... на бск :c040:

Халил

Цитат на: аамет;100704може ли повече инфо  че при мен след инстал на Next_18500HD_20110425.abs не тръгват аутоупд... на бск :c040:
Забравил си да включиш емулатора

аамет

Цитат на: Халил;100723Забравил си да включиш емулатора
сърде4но благодаря за експресният отговор Халил,
 на tv-sistemi меню на EMM alimi виждам Acik - така ок ли е ... и пак бск не тръгват - съвсем нов съм в тази област

Халил

Цитат на: аамет;100734сърде4но благодаря за експресният отговор Халил,
 на tv-sistemi меню на EMM alimi виждам Acik - така ок ли е ... и пак бск не тръгват - съвсем нов съм в тази област
значи на  tv-sistemi EMM Acik i натискаш 0000 и доло в ляво трябва дасе появи червен бутон надпис  duzenle.

Халил

Цитат на: Халил;100738значи на  tv-sistemi EMM Acik i натискаш 0000 и доло в ляво трябва дасе появи червен бутон надпис  duzenle.
Исчкай върху Бтв

аамет

Цитат на: Халил;100739Исчкай върху Бтв
ура - тръгна отли4но - да ти е жива и здрава клавиатурата майсторе;;650

sridevi

:c040: нов софтиер ще имали някой знае ли

емомсм

питай тук http://www.mach1digital.com на последния от 25.04 какво не му е наред ;)

sridevi

на какъв език е това:s103:worry: аз питам дали няма да излиза нов софтиер за този приемник че май всички отидоха на ваканция

емомсм

форума е турски, ако има нещо ново ще излезе там или в подобни.

хайдут

искам да попитам защо аудиото на discovery и на national geographic е на  на английски и да ли може да се промени на българско аудио.

Халил

на кой спътник.

хайдут

спътника е Hellas SAT 2 (на БСК).

Халил

пробвали даго промениш с синиа бутон

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания