Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвместимост на тунер и кабеларка

Започната от Ламбов, Януари 25, 2011, 06:03:58 AM

« назад - напред »

Ламбов

Първо се извинявам ако съм объркал раздела но съм нов и не мога да се ориентирам добре.
Интересува ме с този тунер мога ли да гледем кабелната телевизия на Мсат във Варна.
Ако не само ефирна телевизия ли мога да гледам и от къде да получе информация кои програми мога да гледам във Варна.

някой

Не, не можеш. Трябва ти тунер за цифрова Кабелна телевизия (стандарт DVB-C), а този, който показваш е за цифрова Ефирна телевизия - стандарт DVB-T.

Ламбов

Значи съм се набутал. Аз във Варна освен BTV и TV7 нищо друго не мога да гледам. На всичко от горе това хващам само на работа, в къщи нищо не хващам.
Някой знае ли от къде се излъчват тези телевизии.

Ламбов

Радио поне не мога ли да слушам с този тъпия тунер.
Май е време да го пусна в купува-продава.

DVB-T fan

Цитат на: Ламбов;78005Радио поне не мога ли да слушам с този тъпия тунер.
Май е време да го пусна в купува-продава.
и за кво че го дадеш за 15-20лв.:lol15: пази си го като пуснат и другите телевизии и като надуят мощноста ще си гледаш;;650

Ламбов

Цитат на: DVB-T fan;78006и за кво че го дадеш за 15-20лв.:lol15: пази си го като пуснат и другите телевизии и като надуят мощноста ще си гледаш;;650
Мисля че до като дойде това време ще си гледаме онлайн телевизия без проблем, а и колко ефирни ще пуснат според теб? според мен максимум 10 в големие градове.

DVB-T fan

2 мултиплекса на тауърком с по 7 програми + 2 на хану с по 7-8 програми + 1 мултиплекс на бнт със сичките му програми= към 40 телевизии;;573 ноо няма да е скоро

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания