Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Антена - уникат :-)

Започната от alexi, Януари 18, 2011, 07:45:25 PM

« назад - напред »

alexi

Или как дефектът при нанасянето на зеления слой се превърна в ефект :D

dido sat 2010

Цитат на: alexi;74340Или как дефектът при нанасянето на зеления слой се превърна в ефект :D

Наистина Уникат ;;510
AC MILAN TU SEI TUTTA LA MIA VITA

AC Milan champions Italy with 18 league title it the best we have!

nokia n96

Много готин цвят направо супер ,TRAIX ли е антената?;);;650;;602
Vu solo 4K параболи 1x142,1x180 1x 210,2X360см- offsets 1x270см 1xTriax TD88-multifeed,Hirshmann 90 + 2x90 1x120 1x135  Diseq emp centauri 8x1 +5 diseq 4/1 Сателити;-30W, 5W/4W,4,8Е ,9Е, 10Е,13E 16E,19Е,23,5E,28Е,31,5Е,39E,42E 45E/46E,52/53Е

lz3dq

Как го постигна този ефект? ;;573

DON Джолан

Тъкмо като я монтираш на някое дърво няма да се забелязва. ;;513

Боксер

Цитат на: lz3dq;74348Как го постигна този ефект? ;;573
Това по-принцип е дефект, който се е превърнал в ЕФЕКТ! ;);;573
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

alexi

Цитат на: nokia n96;74345Много готин цвят направо супер ,TRAIX ли е антената?;);;650;;602
Не, не е Триакс, пишеше Vi...com на нея :)  И понеже не ме кефеше да е с такъв надпис имах спрей графит и я дадох на един колега, който ни е поддръжка във фирмата да я пръсне, обаче на него спрея не му стигнал и я боядисал черна с някакъв гаден спрей......крайния резултат беше антена на петна :hammer:Взех нещата в свои ръце, отидох до един магазин в който продават спрейове за рисуване на графити и взех зелен флуоресцентен спрей, тръкнах я малко с шкурка за да матира, залепих изолирбанд за да има някаква фигурка  и почнах да пръскам......

Да ама се оказа , че боите са несъвместими и зелената боя започна да се цепи....първоначално се ядосах, но докато изпуша една цигара така красиво се нашари, че реших повече да не я пипам :) според мен и да исках такава шарка нямаше да мога да докарам ;;602

Оставих я да изсъхне и си я донесох в къщи, като се позатопли времето ще я монтирам ;;650

hakerate

да не ти откраднат логото vi;;650

alexi

Цитат на: hakerate;74381да не ти откраднат логото vi;;650

Утре отивам в патентното ведомство да си го защитя ;;573

hakerate

имам един хакерски спрей като я напръскаш всичко става фрее:hammer::hammer:;;650

Ooo_Pepi

Цитат на: alexi;74379... пишеше Vivacom на нея :)

Значи е SAB-65 като моята на 28Е, освен и аз да я пръсна като се затопли... много ме кефи цвета на Въйко на кривия му ръждясал стронг преди да го направи на БНТ 1 ХД, тогава беше тъмно синя ето я:

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Въйко

Аааа преди да стане БНТ имаше и други ексцесии с тази антена ;;573
aatns
gmkd

gentu

Тия обтяжки к`ва роля изпълняват?
(ако кацне гугутка да не провисне държача , ли?)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Въйко

Да не забравяме че е турски ментак и онова отпред при вятър се клати като на елитен коч мандрахулките :hammer:
aatns
gmkd

gentu

Ами то с две не става работата , три требе да са!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания