Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, 26-12-2010, 23:15

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

yavor1

Това с кернела, компенсира ли силикона, вместо термопастата :s101
Едисион са известни с креативната си технология, замествайки термопастата между радиатора и проца, със силикон :)

дрим

Ох Яшо, Яшо, за Опосумите съм съгласен донякъде, но за OS мини, нито аз знам, пък ти дори не си го и виждал!
Имам го повече от половин година в стаята на детето и работи безупречно, острилка е.
 Единственото, което го намирам за недостатък е дървения външен вид, но това е абсолютно субективно.

Защо като видиш тема в която се говори за Едисон и веднага трябва да я мажеш?!
Дай и тази тема да не я пращам в коша с безумни полемики.
Не искам да му правя реклама на приемника, всеки си има глава на раменете и сам си преценява какво да вземе.
Лично на мен Тренд4000 ми лежи на сърцето и въпреки едноядрения проц, на него няй-много неща съм подкарвал (пак субективно)
Друг е въпроса, че в момента не виждам смисъл да се инвестира в HD приемник, по-добре направо след нова година на 4к

Или в краен случай, втора ръка линукс приемник до макс 150лв!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

yavor1

Ами Саше, получавам запитвания и отзиви за Едисион мини, че процесорите им са с   висока температура, а кутиите са студени, как се обяснява този феномен, освен с креативност ;;573

P.S. Предполагам си наясно, че има и други методи за комуникация, а не само постване по форумите ;) Доста потребители се притесняват да задават такива въпроси, за да не ги резнат с гаранцията ;;650
 Опосумите им бяха флагманските приемници, какво да си мислят за кастрираните мини, нано, пико и подобни, но това си е фирмена политика.

JAV0

Цитат на: yavor1;429604Това с кернела, компенсира ли силикона, вместо термопастата :s101
Едисион са известни с креативната си технология, замествайки термопастата между радиатора и проца, със силикон :)

Няма да е изненада ако ползват нещо подобно:
http://www.freckles.bg/page/16/electrolube-toploprovodimi-produkti.html

Както отбеляза колегата силикон се ползва не само от доста време, но и от доста производители.

yavor1

Мисля че обикновен силикон слагат, дори не е термоустойчив, ама това е моя презумция за виновност ;;573
Сравнявам един и същи проц на Гига куад+ и на Опосум, при Гигата максимум 30-32 градуса, при опосума това е температура при включване, след което се вдига до 90+ градуса, а корпуса на приемника и радиатора студени ;;basi

atuani

2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]   4К
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+ 4К   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

yavor1

Дидо, ти като видиш каквото и да е против Бойко Борисов, направо се възбуждаш като от червеното знаме на БСП, или от г-жа 37% :worry:
 Очаквам да постнеш инфо, че ББ  на закуска изяжда 2-3 малки деца, а на вечеря  5-6 комунистчета ;;basi
 Малко срама нямате ли, дори и в ден на траур за загиналите, ама то си е Ваш патент, навремето Ж.Виденов хоро играеше, въпреки загиналите войничета , нищо старо не сте забравили, няма как да научите нищо ново, бетонни чутури сте  :e085:

дядя Вася

Е Бойко какъв е? Бивши комунисти няма!

dodo_pv

Може и да не е, но е мъничко повече българин от останалите продажници. Питай решeтникoв :)

ВалчоП

И тази тема замина...

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Neo64

Е па ти ся, пак искаш да откриеш нови............никове:)

Захари123

6 ч. не знам, не съм проверявал, скъпа.

mistreated

Не те ли е срам бе, келеш? Нали щеше да се извиняваш? Къде ти е пикливата чест?
Тъп си, като галош и повече да не съм чул да коментираш мен или мое мнение! Като става въпрос за тенис ще мълчиш и ще дъвчеш налъми!

Neo64

Келеш е на майка ти сина , провери си кръщелното
И ако искаш да ти извиня , обади ми се и като си дойда , ще ти отправя "извинението", така ще видим дали съм мъж или нещо друго
Или , можеш тука , като дойдеш , да "вадиш " пари , да ти обясна , кой е келеш , кой е мъжа и още ласкави прилагателни, -умен, обаятелен, сиреч п....
Мисля , че прекрачи границата
Нали се сещаш , накъде си тръгнал, а ти ще ми дъвчеш , ах грубо по добре лапаш ..., мнооо си далече от тениса, мнооо
Твое мнение , ало ти кой беше????
Тука никой не те знае, освен от тенис още от нещо случайно да вдяваш???
 Сложи кинти , нали си "разбирач", аз ще ти кажа на кой да ги оставиш.:)

mistreated

Границата я прекрачи много отдавна, досега те търпях, но се показа като поредния нискостълбен мухльо, който дори няма честта да признае, че нищо не разбира!
Заповядай, такива дето плашат много ги обичам!
Май месец съм на почивка в Марбея, можеш и там да заповядаш да видим кой на кого ще лапа.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания