Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

dolby

Цитат на: yavor1;592812....
P.S. Няма как да не се паля от войнстваща посредственост;;573

По повод захранванията, ако си малко технически грамотен и си отварял захранване, или телевизор, би трябвало да си наясно и да не задаваш тъпи и провокативни въпроси:worry:

:offtopic:
И после защо ставали скандалите тука... Ама нали си бича на модераторите и си имунизиран срещу бан та другите го отнасят после.
Такива отговори издават интелектуалното ти ниво

дрим

Хора, какво ви става днес, нещо от слънчевото изригване ли е?
Вземете се спрете със спама и нападките.
Егати старта на седмицата, чувствам се като звероукротител б@си...
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

gkgkey

Neosat сега е момента да си вътнат клиентите с Булкрипт 1 картите.Щом има алтернатива а и цената на пакета е наполовина булсата да го духат.

bonbonko

при толкова вода ние цопаме в локвите;;650;;650;;650;;650

aBToBo3

Цитат на: 111111;595438За да не минеш на Нео, затова.
Нео са в пъти по добри дори и с техните приемници!

aBToBo3

Цитат на: Калито;595459Чао Булсат :)
То пък едно качество, едни програми, едни цени, направо с кеф се махнах и им ползвам сега само картите на Нео :)

авантикс

Цитат на: aBToBo3;595510То пък едно качество, едни програми, едни цени, направо с кеф се махнах и им ползвам сега само картите на Нео :)
Аз пък бях на иптв на Неосат,но се кеф се махнах и сега ,съмна едно друго ,при неосат иптвто е 19 лева с 1 акаунт на иптв,както и 130 тв които често липсват и циклят,при другия оператор имам за 12 лева ,2 акаунта за тв както и 180 канала,от които никога не липсват и не циклят.

Веско

Цитат на: авантикс;595511Аз пък бях на иптв на Неосат,но се кеф се махнах и сега ,съмна едно друго ,при неосат иптвто е 19 лева с 1 акаунт на иптв,както и 130 тв които често липсват и циклят,при другия оператор имам за 12 лева ,2 акаунта за тв както и 180 канала,от които никога не липсват и не циклят.

И кой е този оператор !?
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Гадьо

Цитат на: авантикс;595511Аз пък бях на иптв на Неосат,но се кеф се махнах и сега ,съмна едно друго ,при неосат иптвто е 19 лева с 1 акаунт на иптв,както и 130 тв които често липсват и циклят,при другия оператор имам за 12 лева ,2 акаунта за тв както и 180 канала,от които никога не липсват и не циклят.

Той акаунта може да е един, но се съмнявам да е бил за един iptv приемник! При мен са 4 сателитни приемника и два iptv. Не съм пробвал с повече, но предполагам пак са до 4 устройства. За тези пари няма кой да ти предложи същото и то без обвързващ договор.

lz4ql

Глобален  е проблемът

милстан

Вивата оакаха положението.

Човек

Неосат са предимно САТЕЛИТНА телевизия и създадоха иптв-то си за по-голямо удобство на клиента. Но не го развиват. На сателита имат значително повече канали без да циклят. Защо изобщо се занимавате с тва иптв? ;;basi

авантикс

Цитат на: Човек;595525Неосат са предимно САТЕЛИТНА телевизия и създадоха иптв-то си за по-голямо удобство на клиента. Но не го развиват. На сателита имат значително повече канали без да циклят. Защо изобщо се занимавате с тва иптв? ;;basi
За последно обяснявам защо,предпочитам иптв ! пред сат тв,ако времето се развали завали а има и гърмежи и ,така може да ми гръмне сателита,аз ползвам оптичен интернет и за това имам иптв,кето решава проблема с гръмотевиците ,панимаеш ли ?

moreg

Цитат на: авантикс;595528,така може да ми гръмне сателита
айде още един олигарх
DM 920 UHD, DM 500 HD

Човек

Цитат на: авантикс;595528За последно обяснявам защо,предпочитам иптв ! пред сат тв,ако времето се развали завали а има и гърмежи и ,така може да ми гръмне сателита,аз ползвам оптичен интернет и за това имам иптв,кето решава проблема с гръмотевиците ,панимаеш ли ?

В такъв случай си сложи гръмоотвод на покрива. ;;basi
 Аз и другите като ползваме сателит, още не ни е гръмнала чинията;;516

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания