Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпрос за NEXT YE-18500

Започната от АА, Ноември 06, 2010, 06:49:59 AM

« назад - напред »

TurboGD

Цитат на: kalema;62204
Цитат на: kalema;62193И, до два месеца като спре АУ-то, кво правим тогава?;;601
Сигурно ти  си човека,който е разплел чергата,а?:lol15:

А ти явно си човекът, който има най-точната информация, навярно "вътрешна", кога ще спре "нещото"? :;803
Аз ти вярвам - все някога ще спре!

А като си помисля, че някои форумни капацитети "спират" Ирдето-то от три години насам... ;;573
И все някога ще познаят, естествено, защото не е нужно да си "в час", за да се сетиш.
"Never hate your enemies. It affects your judgment."

kalema

Цитат на: ТурбоГД;62214А ти явно си човекът, който има най-точната информация, навярно "вътрешна", кога ще спре "нещото"? :;803
Аз ти вярвам - все някога ще спре!

А като си помисля, че някои форумни капацитети "спират" Ирдето-то от три години насам... ;;573
И все някога ще познаят, естествено, защото не е нужно да си "в час", за да се сетиш.

Случайно 1 пиленце ми даде много точна,и вярна информация от кухнята.А ето какво именно ми изпя то:
: да
: вече не се продават карти
: до 2 месеца почват да се спират потепно каналите  

П.П. Ако не ти е ясно, пояснявам:ирдетото си отива,а заедно с него и всичкио такива дървета като архиви,некстове,и тем подобни боклуци.
Не е нужно да си в час,за да се сетиш,че тези кютуци са еднодневки-да му мислят разните амбулантни търговци кат бай ви Гейнту.:worry:

д.е.м.т

ама те и на шер работят прилично:s103,а 1 и 2 последни ще спрат
п.п Може и булкрипт да тръгне на е..,аман от разбирачи
Beat me, hate me
You can never break me

Чък Норис

Цитат на: д.е.м.т;62221ама те и на шер работят прилично...
Работи на бвабати хвърчилото. Що не питаш хората които се цакаха с такива дървета колко им работи шера?
Аман от търгаши, ламери и гео в този форум!

лтрифонов

Цитат на: kalema;62218...ирдетото си отива,а заедно с него и всичкио такива дървета като архиви,некстове,и тем подобни боклуци.
Не е нужно да си в час,за да се сетиш,че тези кютуци са еднодневки-да му мислят разните амбулантни търговци кат бай ви Гейнту.:worry:

И къде ще ми отиде аривата бе приятелю :)
и сега си стои на шкафчето, гледам мултифийд с нея 3 (а скоро и 4) сателита, каквото иска да спира ;)
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

д.е.м.т

Цитат на: Продуцентът;62222Работи на бвабати хвърчилото. Що не питаш хората които се цакаха с такива дървета колко им работи шера?
Аман от търгаши, ламери и гео в този форум!

димчо такъв ли е,генту
Цитат на: DIMCHO;59764Бачка си перфектно аривата с платформа.
Beat me, hate me
You can never break me

pehoko

Цитат на: Боксер;62187БСК гледаш ли го?
Не, нямам за съжаление обзор към hellasat2. Препратиха ме в темата за ariva 200, но от 45стр. само една ми бе донякъде полезна...няма какво да се "зяпа" ако не си платиш.

TurboGD

Цитат на: kalema;62218Случайно 1 пиленце ми даде много точна,и вярна информация от кухнята.А ето какво именно ми изпя то:
: да
: вече не се продават карти
: до 2 месеца почват да се спират потепно каналите  

П.П. Ако не ти е ясно, пояснявам:ирдетото си отива,а заедно с него и всичкио такива дървета като архиви,некстове,и тем подобни боклуци.

Кое не ми е ясно?
Прочети ми отново поста, че като гледам, май само си го цитирал.
И ако не се сбъдне "точната ти вътрешна" информация, какво?
Трябва ли да ти го напиша с по-големи букви, че не е нужно да си "в час", за да се сетиш, че Ирдето рано или късно ще го спрат?

Edit:
А тези, цитирам "архиви,некстове,и тем подобни боклуци", сигурно не ги произвеждат заради БСК...
Въобще не ми дреме за амбулантните търговци, нито за цитираните по-горе приемници.

И след като си почнал да "издаваш неща от кухнята", кажи каква ще е компенсацията за тези с Ирдето карти?
Но не ми пиши твоите догадки, или тези написани в някой форум.

Чък Норис

Цитат на: д.е.м.т;62224димчо такъв ли е,генту
Генту със сигурност, Димчо не съм го чул да говори, че всичко с шера на аривата или некста било наред, а и едва ли би изрекъл някога такава глупост.

Гео ходи да си играеш в пясъка и не дрънкай глупости.

д.е.м.т

Цитат на: Продуцентът;62227Генту със сигурност, Димчо не съм го чул да говори, че всичко с шера на аривата или некста било наред, а и едва ли би изрекъл някога такава глупост.

Гео ходи да си играеш в пясъка и не дрънкай глупости.

Цитат на: DIMCHO;59764Бачка си перфектно аривата с платформа.
:lol15:
Beat me, hate me
You can never break me

Чък Норис

Как работи скай ук?:lol15:
При това платформата не е стабилна, трябват един куп компромиси, за да върви на един скапан приемник. Колко хора мислиш, че ще ги направят? Аз небих.

д.е.м.т

аз не говоря за скай ук,там не става със арива,но мисълта ми ,че има какво да се зяпа........
Beat me, hate me
You can never break me

kalema

Цитат на: ТурбоГД;62226Кое не ми е ясно?
Прочети ми отново поста, че като гледам, май само си го цитирал.
И ако не се сбъдне "точната ти вътрешна" информация, какво?
Трябва ли да ти го напиша с по-големи букви, че не е нужно да си "в час", за да се сетиш, че Ирдето рано или късно ще го спрат?

Не ти е ясно за ирдетото,наречено от теб "нещото".:lol15:
А относно информацията ми-бъди сигурен,тя ще се сбъдне.

П.П.Пак ти давам пояснения:
:kakwo ]e stawa s tezi deto imat karti bre
: ще ги сменят ли,какво
: ами замяна ако не искат, духат

Чък Норис

Цитат на: д.е.м.т;62230аз не говоря за скай ук,там не става със арива,но мисълта ми ,че има какво да се зяпа........
Иди си купи една арива и тогава говори.

TurboGD

Цитат на: kalema;62231Не ти е ясно за ирдетото,наречено от теб "нещото".:lol15:
А относно информацията ми-бъди сигурен,тя ще се сбъдне.

Явно и Силата не е с теб...;;573
Относно сбъдването:
Цитат на: ТурбоГД;62214...

Сега си прочети отново и твоя пост, и може да се сетиш кое наричам "нещото" :
Цитат на: kalema;62193И, до два месеца като спре АУ-то, кво правим тогава?;;601
Сега обясни, какво общо има някаква Ирдето карта с "АУ-то"?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания