Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Astra 28.2

Започната от biser, 02-11-2010, 19:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

eeevgeniii

Колко пъти да повтарям-Аз данък обществено мнение не плащам и ми е през оная работа дали некой вярва или не важното е че аз гледам ВВС каналите а в Лом сигнал дал господ боли ме дедовия за некой си че не верва

Longines

200лв на транспондер+ снимка?

Didko

Дзумба, офертите ти изкушават :) Не ме карай да влизам в коалиция с комунето и да му пратя шотове :) Както казах, въпрос на желание е от моя страна да ги извадя тук с наличната техника, ама с тия 200 кинта на транспондер се замислям да хващам гаечните ключове :hammer: ;;650

Longines

Ти хубаво ще му пратиш шотове,ама той да не ги прати в ютюб!
Признаваам снимка,само с ломски циганин до телевизора!:)

juv

Цитат на: Longines;261644Ти хубаво ще му пратиш шотове,ама той да не ги прати в ютюб!
Признаваам снимка,само с ломски циганин до телевизора!:)
Евнухът пак се изказа непотготвен както винаги неадекватно поведение типично за типове с умствени отклонения:worry:

Longines

Цитат на: juv;261648Евнухът пак се изказа непотготвен както винаги неадекватно поведение типично за типове с умствени отклонения:worry:

Ти нали си от същата,ломска циганска махала,дето се пука сигнала,на същото айпи и на същия електромер,иди го снимай тоя некадърник ееевгенииии до телевизора и си делите по 100 на транспоРтер!:k010(1):

juv

Цитат на: Longines;261651Ти нали си от същата,ломска циганска махала,дето се пука сигнала,на същото айпи и на същия електромер,иди го снимай тоя неадърник ееевгенииии до телевизора и си делите по 100 на транспоРтер!:k010(1):
Престани да лъжеш хората с това 140см че ставаш смешен евнух такъв:lol15::worry:

Longines

Цитат на: juv;261652Престани да лъжеш хората с това 140см че ставаш смешен евнух такъв:lol15::worry:

Обиждаш ме!Не съм лъжец!Щом при тебе се пука сигнала,без доказателства,защо при мене да е иначе?
Моля модераторите да обърнат внимание,на лъжите и заблудите на ювгенииии!:)

Цитат на: juv;258201В Лом никакъв сигнал с 210 см чиния
Цитат на: eeevgeniii;241282В гр Лом и с чиния 210см руска

Цитат на: eeevgeniii;261599Я тъпия синявец бил жив
Цитат на: juv;260535Защо ли имам чувството че това е жалкия синявец

juv

Цитат на: Longines;261653Обиждаш ме!Не съм лъжец!Щом при тебе се пука сигнала,без доказателства,защо при мене да е иначе?
Стига плачи като неква кучка модераторите те знаят що за драка си предишния път като те прекарах пак ревеше при модераторите :D

juv

Цитат на: Longines;261653Обиждаш ме!Не съм лъжец!Щом при тебе се пука сигнала,без доказателства,защо при мене да е иначе?
Малко ли хора си обиждал в този форум мислиш че не те знаят какъв си и каква култура притежаваш недей да се оплакваш точно ти айде стига се заяждай че на хората им писна твоите глупости

Longines

Не ми се обяснявай!Трий бързо,че модератора идва!

eeevgeniii

Нищо няма да трия това е истина

Longines

Цитат на: eeevgeniii;261662Нищо няма да трия това е истина

Кое е истина,че лъжа за 140,или че сигнала се пука в цигаската махала?

eeevgeniii

Цитат на: Longines;261661Не ми се обяснявай!Трий бързо,че модератора идва!
А онзи приемник с извънземния тунер къде бе изпратена темата и защо някой  бе баннат кой е лъжеца питам аз

Longines

Там Админа беше лъжец!И заслужено го няма вече във форума,за което ми е малко мъчно!Отговарям аз!И той беше заблуден сат фен ,като тебе!Надявам се вече си е взел бележка!
Друго да питаш?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания