Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

MAD TV Bulgaria @ Hellas Sat 2 39 East

Започната от GeorgiD, Октомври 16, 2010, 01:21:40 PM

« назад - напред »

Георги Банков

При добра настройка на чинията няма да има насичане, въпреки че сигналът е малко по-слаб от на останалите.
Paraclipse Hydro, D = 228,6cm {37,5W - 85,2E}; Invacom SNF-031 with Invacom ADF-120; 24\'\' PowerTech Actuator; Power Tech GBOX V2000 positioner; DM500s; Drake ESR 300s;

GeorgiD

В момента ми е 10.7 дБ, а сеч започва при 6.9 - 7.0 дБ. Колко по-добра настройка ебаси с 60 см антена? ;;601

sarivano

Ами смени тенекето с по-голямо,не се цигани за 50 кинта
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Георги Банков

Вземи си triax 110 санта с един Invacom за 90 кинта и си свиркай.:)
Paraclipse Hydro, D = 228,6cm {37,5W - 85,2E}; Invacom SNF-031 with Invacom ADF-120; 24\'\' PowerTech Actuator; Power Tech GBOX V2000 positioner; DM500s; Drake ESR 300s;

GeorgiD

Май, май вече няма да е възможно с каквато и да е антена... :(

ЦитатMAD TV пада от сателит – ще се предава по IP, някога...

От музикалния канал са обещали разпространение по новия съвременен метод, но не е ясно кога ще стартира то

Една от най-хитовите музикални телевизии към днешна дата, без твърде много досадни реклами, но умело подбрана плейлиста, е MAD TV.

Уви, тази телевизия е гръцка, а всеки е запознат с масовите икономии и съкращения, на които са подложени хора и бизнес в държавата. Явно това засегна и българския клон на медията.

В ефира усилиено се върти съобщение, че зрителите могат да очакват затрунения в приемането на канала от 1 февруари. За да се информират какво се случва, биват препратени към сайта http://www.mad.tv.

Когато човек отвори обаче тази страница, вече не вижда българската й версия – тя е изоставена, сайтът се зарежда на гръцки.

От един от партньорите на MAD TV – ,,Мегалан", които излъчват MAD TV безплатно в IPTV плаформата си, дадоха разяснение за съдбата на MAD TV:

MAD TV планират да преустановят сателитното си разпространение от началото на месец февруари 2011г. Идеата им е да продължат да се разпространяват по IP протокол, но все още не са уточнили подробностите. Очакваме когато са готови с новия си play-out да започнем тестове и съответно да продължим да предлагаме канала за абонатите ни.

Както виждате – засега имат само ,,идея", а ако имаха желание да останат в ефир, вече би трябвало да имат дублиран сигнал по IP протокол (остават четири дни до 1 февруари). Уви, очевидно не се е случило.

Това, че сигналът ще е само по IP означава, че телевизията може да се разпространява от кабелни и IPTV оператори, но ,,Булсатком" и Total.TV няма да я предлагат на абонатите си.

Дали този канал ще си тръгне от България предстои да разберем в близките дни. Погр....ните музикални канали в страната вече са няколко, очевидно и интерактивността на интернет ги убива. В историята са MM, Хит ТВ и редица по-малки и регионални канали.

http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=7&t=13496

valbg

http://www.mad.tv/bg/ - Българската версия на сайта си функционира нормално... :lol15:

Иначе пише, че канала ще идва до БГ по оптика

http://www.mad.tv/bg/?id=4899&action=newspage§ionid=1
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

alex78

Аз имам МТВ Денс. :f025::f025:

GeorgiD

Цитат на: valbg;77062http://www.mad.tv/bg/ - Българската версия на сайта си функционира нормално... :lol15:

Иначе пише, че канала ще идва до БГ по оптика

http://www.mad.tv/bg/?id=4899&action=newspage§ionid=1

Ахам, ясно, с'а да видим дали сателитните оператори ще плащат за този канал. Силно ме съмнява, че на 39 изток ще продължи. Там нови канали не е имало от много време, както каза колегата в съседната тема. :lol15:

Цитат на: alex78;77064Аз имам МТВ Денс. :f025::f025:

На кого му пука? :worry:

лтрифонов

Цитат на: alex78;77064Аз имам МТВ Денс. :f025::f025:

и аз имам ;) от 19е
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

ТИНТИН

Подобна съдба вече сполетя и българския T.TV.I  или въпросния травъл ченъл бг който дълго време заедно с военния канал си кроткаха на 45Е, доста време преди въобще вивашита да започнат да тестват канали на въпросния сателит.
След свалянето казаха че отсега нататък канала ще се разпостанява само по IPTV
мрежите -какво е положението сега незнам, но най-вероятно и мад тв в най-добрия случай ще я последва същата съдба.
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis M. Ritchie

Деян

Latina F го направиха това наскоро. Аз и в момента си я гледам на кабелната. :)
Така де, IP преносът е доста по-евтин от спътниковия. Ако никой оператор не иска дадена телевизия да е част от пакета му (да и плаща такси), то това е изходът.

Георги Банков

Цитат на: лтрифонов;77093и аз имам ;) от 19е

И на 30W ... :lol15:

dido sat 2010

Уважаеми зрители, приятели и партньори на MAD,
Бихме искали да Ви уведомим, че поради смяна в начина на излъчване на музикалния канал от сателитен към оптичен път от 1 февруари е възможно за известен период (надяваме се да е възможно най-кратък) от време да може да гледате програмата на MAD с влошено качество!
Предварително се извиняваме за причиненото неудобство и уверяваме, че ще се постараем максимално бързо и безпроблемно да възстановим приемането на телевизията в България!
Тези от вас, които по някаква причина не намират MAD на обичайното й място, моля, да се обърнат към кабелния си оператор или директно към нас на телефон 02/49 11 11 0 или на нашия e-mail: madbg@mad.tv!
Предварително Ви благодарим за проявеното разбиране!
Правим всичко, за да гледате MAD с най-доброто възможно качество!

Инфо МAD TV ;)
AC MILAN TU SEI TUTTA LA MIA VITA

AC Milan champions Italy with 18 league title it the best we have!

ЖивкоРуменов

Телевизията MAD TV Bulgaria нацяло е премахната от операторите

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания