Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

Tzviatko

А да споменавам ли, че никой не обръща внимание на каналите дали работят коректно или не от служителите в оператора Виваком. Испанският Tve Hd насича и губи сигнал повече от година. Всъщност е така от както съм започнал да го гледам от Eon Tv и никой не му обръща внимание. Явно никой не го гледа и не се интересува този канал да се оправи да работи нормално без да насича.:c040:

БатеГойко

На операторския приемник SD версиите на Nova , bTV , Ring и bTVAction са разменени с позициите на HD версиите...( крайно време беше ). Така HD каналите вече са на 3-та , 2-ра , 26-та и 7-ма позиции съответно.

Човек

Цитат на: БатеГойко;609770На операторския приемник SD версиите на Nova , bTV , Ring и bTVAction са разменени с позициите на HD версиите...( крайно време беше ). Така HD каналите вече са на 3-та , 2-ра , 26-та и 7-ма позиции съответно.

Остава сега да превключат ЕвроНюз България на ХД, и ще са топ :s101

dzumba

Военният канал го отняма!

AstraK

Здравейте ;;650
От едно известно време гледам в уебсайта на Lyngsat.com като цъкнете в полето с покритието и вече има карта с покритието на така нареченият Hotbird 13F South East Beam
Моля да ме извините ако е безсмислен този мой пост :;810

https://www.lyngsat.com/maps/footprints/Hotbird-13F-South-East.html

vasilstf

Цитат на: dzumba;609778Военният канал го отняма!

То какъв е смисъла от него, като и армия няма.

vanka

Цитат на: AstraK;610191Здравейте ;;650
От едно известно време гледам в уебсайта на Lyngsat.com като цъкнете в полето с покритието и вече има карта с покритието на така нареченият Hotbird 13F South East Beam
Моля да ме извините ако е безсмислен този мой пост :;810

https://www.lyngsat.com/maps/footprints/Hotbird-13F-South-East.html

В Южна Франция с 80 см Триакс нямам сигнал/тест преди 2 месеца/

AstraK

Цитат на: vanka;610195В Южна Франция с 80 см Триакс нямам сигнал/тест преди 2 месеца/
Къде точно в Южна Франция?Значи картата с покритие може и да не е чак толкова точна:s101

dzumba

Е как да има,като за източна,а не южна,трябва 150см!

vanka

Цитат на: dzumba;610204Е как да има,като за източна,а не южна,трябва 150см!

Така е за съжаление

dzumba

Все пак,бих опитал със 110 и по читав конвертор за високия банд! В Германия със 80см излиза на 10-11дб!

vanka

Цитат на: dzumba;610212Все пак,бих опитал със 110 и по читав конвертор за високия банд! В Германия със 80см излиза на 10-11дб!

Използвах едно двойно бяло Инверто,което си беше добре за 39 Est.
Кои са по читави,да знам за в бъдеще.
Мерси.

dzumba

Няма по добри,вземаш няколко различни и тестваш!

Цветелин85

От днес в платформата EON са добавени - BBC Earth, BBC First и Канал 3.
;;650

BACATA

Цитат на: Цветелин85;610334От днес в платформата EON са добавени - BBC Earth, BBC First и Канал 3.
;;650

Браво на VIVACOM,но английските канали са без превод а за Канал3 отдавна трябваше да е при нас.Надявам се на английските канали най скоро време да имат превод дали със субтитри или дублаж няма значенение. ;;650;;650;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания