Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

Сифка

По-добре пълнеж отколкото нищо като Була :)

Дедал

Цитат на: Сифка;512500По-добре пълнеж отколкото нищо като Була :)

Аз разлика не виждам - като ще нещо дето не го гледам ми е все тая дали ще го има :)

ники62

Май радиа ще качват.

Сифка

Е ти може да не го гледаш, ама такива като мене гледат доста разнообразни неща, така че нека има разнообразие ;)

Vboxk

Цитат на: ники62;512532Май радиа ще качват.

Колега прав излезе пуснати са 5 радиа вместо да пуснат нови нд канали пускат радиа.

sppmaster

При мен се появиха, но не знам кога FoxLife HD, FoxCrime HD и 24Kitchen HD. Бяха позиционирани след 420 номер, след радиостанциите. На най-големия пакет съм.

Vboxk

Цитат на: sppmaster;514880При мен се появиха, но не знам кога FoxLife HD, FoxCrime HD и 24Kitchen HD. Бяха позиционирани след 420 номер, след радиостанциите.

Колега знаеш ли дали ще пускат нещо защото два месеца тестваха и нищо.

sppmaster

Цитат на: Vboxk;514881Колега знаеш ли дали ще пускат нещо защото два месеца тестваха и нищо.
Не. Само тези канали засега според мен са нови.

ЗММ-111

Цитат на: Vboxk;514881Колега знаеш ли дали ще пускат нещо защото два месеца тестваха и нищо.

Какво искаш повече да пускат? То просто няма повече български канали. Да не говорим, че някои от българските канали никъде ги няма в HD качество освен при тях. Първо им стани абонат и после вече искай повече. Аз си плащам пълния пакет и каналите са ми предостатъчни. Тестовите канали бяха радиата, вече ги има, друго не са тествали не пиши глупости, че са тествали два месеца и нищо не са пуснали. Ти плащаш може би минимум пакет и искаш максимум канали. Между другото кой канал още търсиш?

Vboxk

Цитат на: ЗММ-111;514920Какво искаш повече да пускат? То просто няма повече български канали. Да не говорим, че някои от българските канали никъде ги няма в HD качество освен при тях. Първо им стани абонат и после вече искай повече. Аз си плащам пълния пакет и каналите са ми предостатъчни. Тестовите канали бяха радиата, вече ги има, друго не са тествали не пиши глупости, че са тествали два месеца и нищо не са пуснали. Ти плащаш може би минимум пакет и искаш максимум канали. Между другото кой канал още търсиш?

Колега има още много Нд канали като Balkanika HD BG Music Channel Hd The  Voice HD Magic Tv HD Viasat Expore HD Viasat Nature Hd Viasat History Hd FilmboxPlus Hd BSTV Hd Box Hd B1B Action Hd или за теб това не са на канали при всеки оператор ги само не и при виваком .

Belchoni

Какво повече.....ами например най-голямата им излагация- липсата на
ЕВРОСПОРТ 1 и 2 в ХД ,което и го има при другите оператори.С повишава-
нето на FEC от3/4 на 5/6 на 4  транспондера , капацитета им се повиши
средно с място за по 1 нов ХД канал на тр. , отделно много канали се
повтарят в СД и ХД което е излишно, например VivacomArena , Nova sport,
 Histori и много други.Какво още..... ами да помислят за по интересни
канали като History2 и BBC Earth, 3-те Viasat-a в ХД, EpicDrama,HBO1,2,3...
БНТ1 ХД, като отпаднат  сд-версиите и 1 нов транспондер и оптимизиране
на старите и ще се получи чудесен съвременен пакет подходящ за всички
а не селско-чалгарски задължителен пълнеж.

ЗММ-111

Темата малко е смесена от колегите. Тя е за сателитната телевизия. Последно се коментират каналите от интерактивната телевизия мисля. Евроспортовете HD ги имам на интерактивна, другите изброени от теб не, но пък има други HD има поне три box hd канала. Всеки сам си решава какво да гледа.

sppmaster

Аз лично писах за IPTV. Извинявам се ако съм объркал темата и съм заблудил някого.

Потребител19

Чакаме Nova HD ! Само не знам ще остане ли и Nova SD или на нейното място ще тръгне ?!

сарандов

Цитат на: Потребител19;516260Чакаме Nova HD ! Само не знам ще остане ли и Nova SD или на нейното място ще тръгне ?!

От кога ще е това? За сателитна ли?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания