Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

floydogi

Колега, къде подаде това запитване към Виваком? Иначе щом са ти го преобразували на безсрочен си го тарифират на нормалните цени

dokodoko

лично аз бих си го прекратил изцяло тоя договор, не бих искал да имам договор за която и да е услуга на виваком, единствено от тях ми е домашния и мобилния телефон и то без договор.

satuser

Цитат на: ипбуров;439615Потвърждавам, че договорът може да бъде прекратен, заради отпадането на Фиеста ТВ. След подадено запитване към Виваком как може да се прекрати договор по горепосочения член получих този отговор:

Както разбирам през този месец ще трябва да се заплати услугата х2, след като отпаднат остъпките  ... Какво ще ме посъветвате ?
Просто отиди в магазин и си пусни предизвестие . Докато тече предизвестието трябва да върнеш и оборудването - приемници и модем .

ипбуров

Цитат на: floydogi;439699Колега, къде подаде това запитване към Виваком? Иначе щом са ти го преобразували на безсрочен си го тарифират на нормалните цени

VIVAONLINE -> Обратна връзка и решение на проблеми -> Оплакване -> Прекратяване на договор .

Дато

Някой приема ли сигнал на новата тестова честота 11 585 V SR 19 500 на INTELSAT 12 днес ? При мен от няколко часа липсва сигнал на честотата. Да не би да е с нови параметри?

БатеГойко

Цитат на: Дато;440720Някой приема ли сигнал на новата тестова честота 11 585 V SR 19 500 на INTELSAT 12 днес ? При мен от няколко часа липсва сигнал на честотата. Да не би да е с нови параметри?
test card left
http://www.flysat.com/is12.php

Дато

От вчера канала Dusk TV(еротичен) /00:30ч-06:00ч/замени Exotica TV в сателита на Виваком,  честота 11 550. Вече MTEL не е единствения български сателитен оператор,  който излъчва Dusk TV.

милстан

Програмата е заменена в пакета на SCT, не че вивата са я заменили.

Дато

Преди малко СКАТ се появи при сателита на Виваком. Честота 11 509 V.

uplevel

Колега, на коя позиция е на операторските пръчки, знаеш ли?
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Дато

Цитат на: plevel;444194Колега, на коя позиция е на операторските пръчки, знаеш ли?

Май все още я няма в приемниците. Гледам я чрез модул. Качеството на картината е супер.

dokodoko

на коя честота е скат при виваком, а случайно кодирана или фта ?

Дато

Цитат на: dokodoko;444196на коя честота е скат при виваком, а случайно кодирана или фта ?

Кодирана. Честота 11 509 V

сарандов

Цитат на: Дато;444195Май все още я няма в приемниците. Гледам я чрез модул. Качеството на картината е супер.

При мен картината е ужасна.

Дато

Цитат на: сарандов;444203При мен картината е ужасна.

Зависи от предаванията. Някои дори са снимани в 4:3 и е нормална мацаницата. Под добро качество имам предвид нещата, излъчвани в 16:9.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания