Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

GeorgiD

Цитат на: Milenrec;237905Иначе с пукането на Евроспорт2 вече са без конкуренция

:lol15: Тъй ли? :e055::drink: Защо па реши така? ;;573

Milenrec

Цитат на: GeorgiD;237907:lol15: Тъй ли? :e055::drink: Защо па реши така? ;;573

Нали е 1 април ,майтап малко!

slaitt

Цитат на: Златанов;237882И защо трябва да го взимат от Булсат? На 13Е май е с БГ аудио? Няма логика, ако го има на друго място, да го свалят от Булсатком. Ако утре Була, чисто хипотетично, прекрати излъчването на Евроспорт 2 Бундеслига, Бибата какво прави? Мислете малко.

Сега като гледам снукъра по евроспорт2 картината си е същата като на евроспор май мача преди това е бил с лошо качество като за SD канал става за гледане и се извинявам за прибързаното ми изказване одеве.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

АТАНАС15

Цитат на: Milenrec;237909Нали е 1 април ,майтап малко!
майтап или не ,допълнителния им за иптв пакет с 28+- хд и около толко Сд канали за 5,8 за целия срок на договора ги прави доста конкорентноспособни с всички кабеларки(легални);;602
или [SIGPIC][/SIGPIC]

Златанов

Някъде в този допълнителен HD пакет да може да се гледа F1?

Milenrec

Незнам за Иптв ,ама за пореден път съм без нет вече 4 дни така ,че аз на нета не бих разчитал за гледане на тв!

Иначе мошенниците добре са си вързали гащите ,като могат да оправят аварийте до 10 дни,ама пък после сметката на края на месеца си е  точна !

Златанов

Те че са мошеници - мошеници са. Ама ти защо не четеш? Видя ли по-дълъг период от 24ч., изобщо ме губят натам. Как повече от няколко часа за отстраняване на локална/квартална авария или повече от ден за по-сериозна. Пет пари не давам защо нямам нет, но нямам ли - жална му майка на доставчика. Ще ги нареждам точно през 10 минути и по телефона и лично. Спомням си когато Булсатком купиха NetGroup. Нета беше бетон за няколко дни, но когато прехвърлиха и останалата част от квартала - нета за 4-5 дни спря няколко пъти, по спомен всеки ден в даден часови пояс нямаше. На третия ден бях на друг доставчик, а тези ги накарах не само да ме изключат, но и да махнат трасетата от цялата къща, включително едно въздушно от моята къща до другия край на улицата. После ходеха да убеждават комшиите да го пуснат от тяхната къща, че хората отсреща оставали без нет.

Milenrec

За съжаление нямам алтернатива,чаках Булсата ,ама и тях ги няма никакви,то като има избор е лесно !

То човека на виваком си казва ,че нищо не става от тях та какво да говорим!

Да не говорим ,че техниците им не работят никога събота и неделя !

slaitt

Цитат на: Milenrec;237936За съжаление нямам алтернатива,чаках Булсата ,ама и тях ги няма никакви,то като има избор е лесно !

То човека на виваком си казва ,че нищо не става от тях та какво да говорим!

Да не говорим ,че техниците им не работят никога събота и неделя !

Аз имам избор между 3 оператора булсат,близу и виваком но за сега съм доволен от виваком на пакетна услуга и не мисля да ги сменям.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

сарандов

Само евроспорт2 ли пуснаха?Нали щяха да пуснат и бейби тв и news7 hd ?Някой знае ли нещо?

slaitt

Цитат на: сарандов;237938Само евроспорт2 ли пуснаха?Нали щяха да пуснат и бейби тв и news7 hd ?Някой знае ли нещо?

бейби тв е на позиция 65 а  news7 hd трябва ти да си го добавиш
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

AleksK

Покрай тази еуфория с новите канали някой разгледа ли каталога им за април вкарали са понятието Допълнителни канали:
"Освен програмите, включени в ценовия пакет, VIVACOM
предоставя различен брой допълнителни канали, които се предоставят временно до наличието на права за тяхното разпространение. Допълнителните канали се обявяват и актуализират на //www.vivacom.bg. При отпадане на канал от някой от ценовите пакети, клиентът има право да прекрати ползването на този допълнителен пакет. Договорът остава в сила по отношение на останалите услуги по него."

Връзват си гащите съгласно новия закон. :)
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Morgatastz81

сега  була кво ще правят нямат никакви козове вече

slaitt

Цитат на: Morgatastz81;237947сега  була кво ще правят нямат никакви козове вече

Какви козове да имат все още нямат конкуренция по списъка с канали но тая история с приемниците хич не е добра.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Morgatastz81

какви други канали имат  була  дет другите ги нямат

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания