Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Досев

Btv HD трепти много на бързи кадри! :s103  Добре че вече не дават спорт на живо по него.
[SIGPIC][/SIGPIC]

slaitt

Цитат на: Досев;191158Btv HD трепти много на бързи кадри! :s103  Добре че вече не дават спорт на живо по него.

Съобщено им е за проблема във Facebook пиши и ти коментар за да могат да реагират
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Дато

Цитат на: auror;191152Според http://www.flysat.com/vivacom.php на 11550V има SCT HD а при мене не виждам да има такова нещо
За около седмица е вървял канала при Виваком и заради това още фигурира. Не са го махнали от сайта.

сарандов

Цитат на: Досев;191158Btv HD трепти много на бързи кадри! :s103 До
бре че не дават сповече рт на живо по него.[/QUOTEД       Да така е и размера на картината е орязан много.

сарандов

Да така е и размера на картината е орязан много
При Вас същото ли е?

Дато

Цитат на: сарандов;191260Да така е и размера на картината е орязан много
При Вас същото ли е?
Когато нещата са в 4:3 по bTV HD, е така навсякъде.

снупъра

А някой на iptv пакет екстра бачка ли му btv hd , при мен си стои на черен екран ( без абонамент ), мислех че ще го има във всеки пакет без "старт"... или съм в грешка...

emo65

Аз съм на IPTV стандарт и при мен е черен екран. Утре чакам техници да проверят линията.

снупъра

Цитат на: снупъра;191276А някой на iptv пакет екстра бачка ли му btv hd , при мен си стои на черен екран ( без абонамент ), мислех че ще го има във всеки пакет без "старт"... или съм в грешка...

p.s: сега проверих и се оказа , че и nat geo HD ми е станало черно ( а мисля , че вчера работеше )...
Звънях на съпорта и естествено нищо не знаят кво става... и ми пратиха техници да видели на място утре... което няма логика защото и нет-а и другите хд канали си работят нормално само тези двата си стоят на черен екран и е проблем в някоя тяхна настройка, а не в линията или стб-то и т.н. ама...

снупъра

сега проверих и се оказа , че и nat geo HD ми е станало черно ( а мисля , че вчера работеше )...
Звънях на съпорта и естествено нищо не знаят кво става... и ми пратиха  техници да видели на място утре... което няма логика защото и нет-а и  другите хд канали си работят нормално само тези двата си стоят на черен  екран и е проблем в някоя тяхна настройка, а не в линията или стб-то и  т.н. ама...

p.s; защо не мога да си едит-на стар пост ??? да добавя п.с. или едит: примерно...

Виваком

Да ни е честит БТВ HD на позиция 31 на операторски приемник
. Ейч ди пакета на Виваком се увеличава, което е радост за всички нас. Да се надяваме и на още изненади до края на годината;;650

Дънди Крокодила

Цитат на: Виваком;191301Да ни е честит БТВ HD на позиция 31 на операторски приемник
. Ейч ди пакета на Виваком се увеличава, което е радост за всички нас. Да се надяваме и на още изненади до края на годината;;650

;;602

krasivn

Цитат на: tedo;191048Вече с три канала :

VTV    
The Voice Bulgaria
Alfa TV
Махнаха тези канали и пуснаха промо на FOX Adria явно от тук ще върви за тях.

GeorgiD

Като гледам колко канали са натъпкльосали на 11.468 V и 11.550 V, си мисля, че на 11.632 V може още. Или поне да вземат да разместят от 11.673 V пълнежа SD, и да увеличат качеството на HD каналите.

Досев

http://www.*********.com/index.php/novini/balgarskite-operatori/vivacom/item/1462-fox-channel-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%B3%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC

След Булсатком и при Виваком на сателитната си телевизия тръгна канала Фокс Адрия по който тече засега промо клипче.  Каналът стартира официално при Виваком сат. тв. на 15 октомври в 20 часа.
[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания