Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Дато

Цитат на: вассил46;187423Питам за транспондер на който си видял Тянков, на свободна практика?
Аз не съм засякъл канала. Просто сега намерих инфо във въпросния сайт. А от друг сайт прочетох, че канала не е свободен.

Cavalry

Цитат на: Morgatastz81;187413да пуснат zone reality  вместо този скапан канал
Не знам защо сателитните оператори подценяват така Zone Reality. Kаналът е изключително интересен и няма аналог. Може би само Crime&Investigation e подобен, но той пък хептен е недостижим за сателитните оператори.

вассил46

Цитат на: Дато;187426Аз не съм засякъл канала. Просто сега намерих инфо във въпросния сайт. А от друг сайт прочетох, че канала не е свободен.
Да го намерим тук.http://vivacom.bg/tv/bg/VivacomTV/TvChannels

jenib

Цитат на: Дато;187409Какво е качеството като цяло на картината и звука на Тянков ТВ? Като на БТВ ли е? След пресканиране ли ти се появи канала Тянков ТВ и изписва ли се името му на менюто на екрана? Ако си сканирал, какъв параметър въвеждаш за честота 11.673- 3/4 или 2/3? По принцип с CA модул подобри ли се качеството на всички програми или е все същото като при HD приемника за сателитната телевизия на Виваком?

Сега се прибирам и отговарям:
Въведох 11637 V 30000 DVB-S2 и пресканирах - засече, че има 4 програми и добави Тянков към останалите. Изписа си името на канала на кирилица. За качеството - добро е, но малко съм го наблюдавал така, че...
ТВ-то е LG42LW650S. От юни съм с СА модул и качеството на всички програми мога да кажа, че според мен е много добро.
Имам и операторски приемник, но го гледам на 25" тръба и не мога да правя сравнение за качеството между СА модула и приемника.

toninokia

Тянков ТВ има ли го на IPTV ?

Дънди Крокодила

Цитат на: Дато;187426Аз не съм засякъл канала. Просто сега намерих инфо във въпросния сайт. А от друг сайт прочетох, че канала не е свободен.

Дато, колега ---- само да попитам .Твоята "паница" има ли мотор въобще или ползваш мултифийд за останалите спътници?И как гледаш останалите спътници ако не е по тези два начина?;;601

haha

Цитат на: Morgatastz81;187413да пуснат zone reality  вместо този скапан канал

Скапан е мека дума,убит отвсякъде. :s104

сарандов

Цитат на: haha;187535Скапан е мека дума,убит отвсякъде. :s104
Незнам само кой е скапания канал!!!!!!

божо76

при мен са6то не излиза 11632v 30000 споделете какав моje да е проблема

petar258

Цитатпри мен са6то не излиза 11632v 30000 споделете какав моje да е проблема
Може би от приемника,или грешен FEC.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

AleksK

А някой има ли информация дали и кога ще го пуснат и по IPTV-то. ;;601

черните ягуари

Виваком пуснете свободно Тянков ТВ толкова ли го закъсахте ,че този канал да кодирате и само звук да има :s103.При мен канала излиза на 11673 V 30000 3/4 с NDS.
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

toninokia

slaitt

Чакай те още не са го добавили на сателитния приемник
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

НАА

Цитат на: Дато;187414Много интересно защо от Виваком са кодирали Тянков ТВ. Уж щял да се излъчва свободно за кабелните оператори, а той е кодиран и става безсмислено пускането на канала.
Че Тянков ТВ се излъчва от години от кабелните оператори. Най-малко от година има и HD версия 1080 i.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания