Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

АТАНАС15

Цитат на: angelkkk;183302ЧИСТОТА 11673 V 30000 ИЗОБЩО НЯМА НИЩО ОБЩО С ЧИСТОТИТЕ НА ВИВАКОМ,ТЯ СЕ ПУСКА ОТ БТК ЗАТОВА ОЩЕ ИМА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ЗА НЕЙНОТО ДОБАВЯНЕ НА КАНАЛИ НО ДО 10.09 ТРЯБВА ВСИЧКО ДА Е ОК.
бтк и виваком са едно,Виваком е търговско име на бтк!
или [SIGPIC][/SIGPIC]

angelkkk

Цитат на: angelkkk;183302ЧEСТОТА 11673 V 30000 ИЗОБЩО НЯМА НИЩО ОБЩО С ЧИСТОТИТЕ НА ВИВАКОМ,ТЯ СЕ ПУСКА ОТ БТК ЗАТОВА ОЩЕ ИМА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ЗА НЕЙНОТО ДОБАВЯНЕ НА КАНАЛИ НО ДО 10.09 ТРЯБВА ВСИЧКО ДА Е ОК.

angelkkk

ЧEСТОТА 11673 V 30000 ИЗОБЩО НЯМА НИЩО ОБЩО С ЧИСТОТИТЕ НА ВИВАКОМ,ТЯ СЕ ПУСКА ОТ БТК ЗАТОВА ОЩЕ ИМА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ЗА НЕЙНОТО ДОБАВЯНЕ НА КАНАЛИ НО ДО 10.09 ТРЯБВА ВСИЧКО ДА Е ОК.

Дато

Цитат на: ТКЗС;183307Тая тема определено е много забавна понякога ;)  Абонатите на Виваком сте най-опасните сателитаджии-две мнения няма.  Между другото какво е това БОКС офис Радио , което върви под името radio test ? Сега пък, след една песен казаха Радио Антена .
А иначе честота 11.673 с по-силен сигнал ли е от 11.632 и останалите 2 честоти на Виваком?

aucislot

Цитат на: Milenrec;183200Още ли не разбрахте ,че тия са най големите мошенници!

колега сателайт БГ са по големи мошенници особенно с тия 38 лева месечна такса ....

иван77

Цитат на: aucislot;183444колега сателайт БГ са по големи мошенници особенно с тия 38 лева месечна такса ....

Иии защо така реши? Хаиде да видим кога Виваком ще ти пуснат 28 ХД канала от сателит. Та те нямат дори колкото Булсатком, а таксите им са почти същите... Не знам кой е мошенника тука ; ) ?

АТАНАС15

Цитат на: иван77;183451Иии защо така реши? Хаиде да видим кога Виваком ще ти пуснат 28 ХД канала от сателит. Та те нямат дори колкото Булсатком, а таксите им са почти същите... Не знам кой е мошенника тука ; ) ?
всички оператори и телекоми
или [SIGPIC][/SIGPIC]

aucislot

Цитат на: иван77;183451Иии защо така реши? Хаиде да видим кога Виваком ще ти пуснат 28 ХД канала от сателит. Та те нямат дори колкото Булсатком, а таксите им са почти същите... Не знам кой е мошенника тука ; ) ?

хаха тия 28 хд канала на сателайт БГ  като са толкова на брой качеството дали им е хд ?

иван77

Цитат на: aucislot;183454хаха тия 28 хд канала на сателайт БГ  като са толкова на брой качеството дали им е хд ?

По-добро е от качеството на двата канала и половина на Вивакома...

d.ivanov

Цитат на: aucislot;183444колега сателайт БГ са по големи мошенници особенно с тия 38 лева месечна такса ....

И не само те, най-голямата краста са Виваком, бил съм 1 година при тях и такава грешка никога няма да нарпавя ако ще и да подаряват телевизори към всеки договор, Булсата са ясни, Блузуу, абе в нашата смешна държава май няма един нормален оператор :c040:

aucislot

Цитат на: иван77;183457По-добро е от качеството на двата канала и половина на Вивакома...

колко ти платиха да им правиш реклама на салатата ?

strange

Цитат на: didomh;183458абе в нашата смешна държава май няма един нормален оператор :c040:

Най точния отговор.
Все още се чудя, Бнт 1 ХД ( само името му е ХД) защо продължават да го излъчват Саталайта. Да го махнат, и да сложат друго нещо на негово място, или да увеличат малко битрейда на другите уж ХД, канали. Тотално сбъркана политика отново.

ПС: И ако имат възможност, да кажат на онези от бокс екшъна, да сменят ДВД диска, че тези 4 филма, който въртят само, ще им се повреди диска. :lol15::lol15:

aucislot

само не ми казвайте че щом салата БГ имат толкова хд канали всичките стават за гледане или са пълна боза по съдържание ...

иван77

Цитат на: didomh;183458абе в нашата смешна държава май няма един нормален оператор :c040:
За съжаление си прав...

А относно колко са ми платили- това е търговска тайна, но все пак не е малко, даже никак :D...

Дънди Крокодила

Цитат на: Дато;183212Благодаря! Има ли разлика при Булсат между качеството на НОВА ТВ и Eurosport? При спортния канал забелязва ли се пикселизиране?

Вижте заглавието на темата - колеги..... "Нови канали" ;;536

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания