Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

Хоризонт

Цитат на: dzumba;606795Първо трябва да се събуди от дълбок сън!
Само това като му прочетеш,с повечето цвят,се разбира,колко му сеца пипето!
Ти какво гледаш защото кучето освен да си види задника може и да си го оближе. Ти ближеш ли си го?
Празни приказки не искам а покажи нещо в цифри на вивакомските измекяри;;516
;;513

dzumba

Не ми стигат 50 см!Но може да ти помогна ,да видиш,какво има у твоя!
Любителю на цифрите,на коя цифра ти е повдигнат цвета,та усещаш разликата?
За битове и байтове в цифри,няма да те питам,там си научил ,че едното е  Х8!
Ако може нещо по задълбочено,а не повърхностно,без преписване!

м.панайотов.82

Цитат на: Хоризонт;606798Ти какво гледаш защото кучето освен да си види задника може и да си го оближе. Ти ближеш ли си го?
Празни приказки не искам а покажи нещо в цифри на вивакомските измекяри;;516

Аз лично очаквах сравнение на нова и нова нюз в оказаното време, но явно ще се отбягва темата

dzumba

Когато му ръкопляска най големия кретен на форума,нищо не очаквай лично от  него!

Хоризонт

Цитат на: dzumba;606804Когато му ръкопляска най големия кретен на форума,нищо не очаквай лично от  него!

Ти си кретен :worry:
Като чета отзивите ще продължа да гледам на а1 и без това ми е безплатна на тв и две андроид устройства. Ще я спра еона и без това плащам към 30 левчета.

м.панайотов.82 Каналите на нова в някои кабеларки въобще ги няма !
;;513

dzumba

Ти, по отзиви ли анализираш? Или се правиш на отворко,като цитираш изкуствения интелект,за неща ,които не са ти ясни?
Цитат на: Хоризонт;606810без това ми е безплатна на тв
На хоризонта,нищо ново!Да са живи и здрави мама и тате ,да плащат телевизията!

Veskop

Dzumbak, тоя изкуфеляк ти е набор, ако не и батко! ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Мартин_89

Този ЕОН е пълна подигравка. Менюто и интерфейса, както и функциите са страхотни, но сигнала на стрийма е с ниско качество. А качеството до преди февруари месец тази година направо къртеше. И звука с ултра качество беше, и картината беше почти като все едно при DVB-C без компресия качество. Сега е една огромна подигравка. Най-зле е Нова HD, следвана от БНТ1 HD, bTV HD и техните канали. След това и всички други ТВ канали са също с гаден звук.

TPOTOAP

Ако още веднъж напишеш, че от февруари качеството на еон е спаднало, особено на нова, ще ти е за пръв път. Не знам на пост ли ти плащат, ама поне сменяй репертоара от време на време. Няма никаква промяна в качеството на каналите - нито на картината, нито на звука. Нито преди, нито след февруари.

Мартин_89

Цитат на: TPOTOAP;606858Ако още веднъж напишеш, че от февруари качеството на еон е спаднало, особено на нова, ще ти е за пръв път. Не знам на пост ли ти плащат, ама поне сменяй репертоара от време на време. Няма никаква промяна в качеството на каналите - нито на картината, нито на звука. Нито преди, нито след февруари.

Колега, очила си купи. Явно толкова гледаш телевизия. И лайна да прожектират, пак няма да забележите явно.

moreg

Цитат на: Мартин_89;606859Колега, очила си купи. Явно толкова гледаш телевизия. И лайна да прожектират, пак няма да забележите явно.

Всичко виждаме. Ти си слепеца повтарящ като папагал едно и също във всеки пост. Вивакомци имат телефони за връзка и ако не го знаеш ето ти го. 087123 там може да споделиш какво те притеснява. Тука от едно и също във всеки пост смисъла е никакъв. А и никой не те задължава да гледаш мазньоча. Има и други оператори, при които можеш да прогледнеш с кристално качество.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Калито

Давай пак Мартинчо за Нова тв :g150:
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

м.панайотов.82

Честито: на ЕОН пуснаха actionbox, cinemabox и comedybox каналите от бившия Булсатком

PS. гледайки горните постове - остава само да оправят сигнала на Нова Тв:)

111111

Ако им видиш техниката която ползват...
на дали някога ще успеят да сколасат да оправят каквото и да е.
То са тенекии дет производителите им вече не съществуват.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания