Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

Чък Норис

Цитат на: Morgatastz81;117271тва ли ти е критерия  а
Кажи кое е критерия, за да знаем за напред?
Може би от вивакома имат по-голям избор от спортни програми, или от музикални, или от детски...

Morgatastz81

ако искат ВИВАКОМ могад да изядат с парцалките булсат

Ooo_Pepi

Някой да сложи горния пост в темата ВИЦОВЕ... добре ни развесели :lol15:
Сега ни разясни защо не искат ?
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Чък Норис

Цитат на: Morgatastz81;117273ако искат ВИВАКОМ могад да изядат с парцалките булсат
Въпроса не е какво има в мокрите ти сънища, а какво правят в действителност :lol15:

mitkobs

Цитат на: сателитков;117204Те,боклуците от Булсат са на светлинни години от Диваком!!!Когато Диваком пусне поне един HD канал,може би ще заприличат на сат.оператор!!! ;;650
Да не би да имате Хд канали вие при Булсатком,че те са толкова орязани ,че даже Планета Сд в пъти по-добре от Планета Хд - добре че се отървах от тия - и при Близу не е цвете ,но са по-добре поне при Хд каналите!;);)

Чък Норис

Тези глупости ходете да си ги разправяте по форумите на съответните доставчици!

ПП: Оп май големите доставчици нямат даже и форуми :lol15:

Milenrec

Аз в момента гледам и трите оператора и мога да кажа че Виваком е най зле
който се е включил към тях сега се чуди как да се откаже!

малко извън темата, ама знае ли някой какъв е тоя Сателитен интернет от Виваком?

uscxeu

сателитен интернет от виваком нещо не е наред къде видя на сайта им да пише дай линк да вида че ми е интересно най много да са станали дистрибутори на нещо като това tooway ама той е много скъп и не знам кой би се включил аз не бих като им знам кви са таксите и условията за инсталация от техници трябва и пътните разходи да им се плаща ...... ;;601

добавка за уточнявка :

преди малко погледнах на сайта на виваком наистина се оказах прав

предлагат сателитният интернет на tooway който ама грам ми е безинтересен какви са тия глупости че FAP ако достигна еди си коя скорост скороста падана за доунлоад 64 к за ъплоад 16 к ами изключително бърз интернет е това ........
;;602

mitkobs

Цитат на: Продуцентът;117279Тези глупости ходете да си ги разправяте по форумите на съответните доставчици!

ПП: Оп май големите доставчици нямат даже и форуми :lol15:
А тези ,които имат моментално се трият теми и мнения ,които не им харесват - не благодаря нямам нужда от такъв форум:lol15:!Тук е по-добре и всеки може да разбере как стоят нещата наистина!

Чък Норис

И как седят нещата?
Защо сравняваш сателитен провайдер с кабелен, нали знаеш, че на спътникът има ограничен капацитет?
Защо не ги сравниш по цени?

Vboxk

Цитат на: Morgatastz81;117273ако искат ВИВАКОМ могад да изядат с парцалките булсат

Виваком са боклуци само булсат

gesh

Тянков и Тянков Мюзик вече изцяло ги няма ,от Фолклор превключва направо на Родина

черните ягуари

Цитат на: gesh;117300Тянков и Тянков Мюзик вече изцяло ги няма ,от Фолклор превключва направо на Родина

Май вече Виваком взе да сдава багажа даже много и изкараха ;;573
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

кокото

Точно чета едно интервю на Матеус,който казва ,че българите като вкарат 2-гола и се мислят за велики.Малко ми се струва да прилича на Вивакома- пускат 1 - канал и вече леле супер сме.За сателайта да не говорим;;602

сарандов

Цитат на: gesh;117300Тянков и Тянков Мюзик вече изцяло ги няма ,от Фолклор превключва направо на Родина
Много Много лошо Аз съм с 2 ръце за тези 2 канала.Дали пак ще ги пуснат някой знаели?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания