Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Дато

В приложението TV GO единия тестов канал е в списъка повече от 1 месец. Втория се появи вчера.

сарандов

А при Вас в TV GO каналите на Max sport вървят ли? Сега забелязах, че си вървят при мен а пък нямам абонамент за този пакет!

Скарата

Цитат на: сарандов;494610А при Вас в TV GO каналите на Max sport вървят ли? Сега забелязах, че си вървят при мен а пък нямам абонамент за този пакет!

Да, в пакети start и extra ги има без да се плаща допълнителна такса.

пламен_2_1984

Цитат на: Скарата;494607От вчера се появиха на IPTV и vivacom tv go два тестови канала Test -1 HD и Test HD, като вторият на tv go го има с лого дори и програмата му съвпада с тази на Vivacom arena o.O

Тест хд е Виваком арена хд който вече е на 14 канал

Мишка

...и с нова емблема време беше да пуснат и TV Archive

kom6ito

Това явно е някакъв жалък опит да се отвърне на удара като се демонстрира присъствие.

SERHI1970

С присъствието ще си останат.
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Скарата

Да, наистина беше време да пуснат канала в HD и да му добавят опциите Архив и Пауза. Каналът с 1 час изоставане вече се обезсмисля. Интересно какво ще последва, дали ще обогатяват съдържанието си повече отпреди и ще пуснат ли испанското п-во по канала... time will show, when, I don't know. :D

SERHI1970

100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Дато

Днес на сателит Intelsat 904, честота 11 513 V се появи БСТВ. Сигнала е некодиран.

Дато

Паоло Гети

Коя е тази телевизия БСТВ? Какво излъчва - спорт, новини, мода, филми, ....? Под кой номер е в DTH приемниците?

Цец0

Това е телевизията на БСП.
Не знам какъв идиот трябва да е някой, за да гледа подобна телевизия ;;basi

Дато

Цитат на: Паоло Гети;499296Коя е тази телевизия БСТВ? Какво излъчва - спорт, новини, мода, филми, ....? Под кой номер е в DTH приемниците?

На 31.12.18г. е официалния старт на канала. Тогава ще бъде добавен и към DTH приемниците. Към момента е в тестов период.

yavor1

Цитат на: Цец0;499297Това е телевизията на БСП.
 Не знам какъв идиот трябва да е някой, за да гледа подобна телевизия ;;basi
Верно ;;basi
Дори кадри от "На всеки километър" и гаубици промотират ;;573
Конкуренция с Алфа ще си правят, на един транспондер са!
Сигурно официално ще открият с Новогодишна поздравление на Говорителя си, оня Чехлю ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания