Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Мишка

В IPTV платформата върви

Sent from my Lenovo S850 using Tapatalk

TUISTERa

Мишка, в официалното съобщение се казва Нуртс , тоест на 45е няма да го има канала. Иптв платформата няма нищо общо с Нуртс.

Хоризонт

Цитат на: minyor4o;399472А пък Виваком Арена е цветна таблица!

от 1 април на мястото на арената тръгва скат, а арената става HD ;;516
;;513

minyor4o

Цитат на: Хоризонт;405789от 1 април на мястото на арената тръгва скат, а арената става HD ;;516

Това вярно ли е или се бъзикаш?

Мартин_89

Цитат на: Хоризонт;405789от 1 април на мястото на арената тръгва скат, а арената става HD ;;516
Наистина това шега ли е? Питах познат, който работи в СКАТ и той категорично отрече излъчване при Виваком.

сарандов

За Арената HD добре ама за Скат................

Чичо Боре

Тия какви канали им липсват, а ще ми пускат СКАта и арената ХД :lol15:

Хоризонт

Цитат на: b0rchy;405890Тия какви канали им липсват, а ще ми пускат СКАта и арената ХД :lol15:

айде да не гадам, а да изчакаме. Доколкото ми е известно вивакома има нов собственик отскоро и се очакват нови неща.
:s101
;;513

Цец0

Този собственик само на хартия е нов. Едни и същи хора управляват тази компания, откакто предишния се изниза като пръдня от България.

Чък Норис

В грешка си.
Едни и същи са откакто я приватизираха ;)

Цец0

Че нали вашия патрон се правеше на голям шеф там? Или и там е било като и в КТБ - просто едно подставено лице :)

dzumba

Келфайда,като не е HD!

Мишка

Е нали трябваше да е отворен уикенд?!?

Sent from my Lenovo S850 using Tapatalk

Цец0

Отворен уикенд не значи FTA. Доколкото знам ще е отворен навсякъде, но само за клиенти на операторите, които нямат активиран HBO пакет.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания