Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Марк

Паоло Гети

Цитат на: Марк;297742На сателитният приемник ги има промените,които са посочени в сайта.На мястото на RTL върви Тravel Ch.

Не е точно там;;646
 RTL беше на позиция 56, а Travel Channel в момента е на позиция 89 на операторските приемници.

slaitt

Цитат на: Паоло Гети;297784Не е точно там;;646
 RTL беше на позиция 56, а Travel Channel в момента е на позиция 89 на операторските приемници.

Преместиха RTL на позиция 89 и пуснаха Travel Channel.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Марк

На IPTV все още няма промени.RTL и MTV си вървят.Ще има ли промени и тук.Ако някой знае нещо нека да напише?

AleksK

И на IPTV и на DTH промените а еднакви с разликата че на сателита няма пакет Smart. RTL и MTV се местят в пакет Smart, като на мястото на MTV добавят MTV Rock /още не са го пуснали в IPTV/, Travel Ch от пакет Smart отива в пакет Extra, в Smart са добавили нов канал VOX. Мисля че промените са това поне засега.

Марк

В такъв случай да очакваме промените и в IPTV.

Марк

По последна информация от оператор трябва да настъпят следните промени на IPTV платформата в пакет Extra: на поз.20-The Player ch.-спира;
на поз.128-Travel ch.-от 06.01.14г.
на мястото на MTV-ще стартира MTV Rocks от 08.01.14г.
RTL минава в пакет Smart

Марк

Ако може някой да напише дали промените вече ги има ,защото при мен всичко си е по старому.Отнася се за IPTV.

SERHI1970

Цитат на: Марк;297949Ако може някой да напише дали промените вече ги има ,защото при мен всичко си е по старому.Отнася се за IPTV.

Ами те промените ако ги има при нас, ще ги има и при теб.;;basi
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Марк

Операторите ме уверяваха цяла вечер, че при тях промените са налице, при мен бил проблема, което май не е така???

AleksK

Аз не мога да разбера ти от какво се оплакваш кои промени ги няма при теб? На ИПТВ единствено още не са добавили MTV Rock другите промени са на лице VOX е на 76 позиция.

Марк

Снощи при мен излизаше RTL на 82 позиция, а на 128 позиция Travel ch. не излизаше, дори операторите се опитваха да оправят проблема, но не успяха.А VOX изобщо не излизаше.На тази позиция си беше Bulgaria on air.

AleksK

Цитат на: Марк;298017Снощи при мен излизаше RTL на 82 позиция, а на 128 позиция Travel ch. не излизаше, дори операторите се опитваха да оправят проблема, но не успяха.А VOX изобщо не излизаше.На тази позиция си беше Bulgaria on air.

Кои пакети ползваш?

Марк

AleksK

Значи те Виваком си имат отдавна проблем с това като местят даден канал от един към друг пакет винаги на някой им прави проблем и не им отваря канала след като са го преместили към пакет за който е абониран така че звъни и искай да те свържат с поддръжката и им обясни щото тия дето не разбират само глупости говорят по телефона. А VOX няма как да го имаш щом нямаш абонамент за пакет Смарт.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания