Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Продадоха Ливърпул!

Започната от alex78, Октомври 06, 2010, 06:50:50 AM

« назад - напред »

GeorgiD

Мисля си, че някой трябва леекинко да цензурира горните писания. :;833

exodus

няма къде да ходи,той е там на върха сред най великите :e085:

ReVo

Цитат на: hajduk;55321The wife came home early and nearly caught me watching Liverpool FC, luckily I managed to put some p*rn and get my c**k out, embarrassment avoided!

Готово! Леекинко е цензурирано!

Направо ви се чудя на акъла, от къде ги измисляте тези глупости. Уж лека закачка, лек спор, но НЕ, някои хора го взимат на сериозно...
Хора, футбола е за удоволствие, не да се избиват комплекси. Виж в Англия как се ходи на футбол - направо празник, а тука кога ще заведа сина на мач - току виж ни гръмнали, ударили със седалки, запалили и други простотии.:s103:s103
IPBOX 9000 HD, IPBOX 910 HD, IPBOX 200S, 2x DM500S, 2x 90 cm + 2x motor, 120 cm + motor, 80 cm - 75E

hajduk

Цитат на: ReVo;55391Направо ви се чудя на акъла, от къде ги измисляте тези глупости. Уж лека закачка, лек спор, но НЕ, някои хора го взимат на сериозно...
Хора, футбола е за удоволствие, не да се избиват комплекси. Виж в Англия как се ходи на футбол - направо празник, а тука кога ще заведа сина на мач - току виж ни гръмнали, ударили със седалки, запалили и други простотии.:s103:s103
Тези глупости са си измислени ... кой го взема на сериозно, каква закачка, какви 5 лева ... какъв празник в Англия ... нещо не разбирам каква е връзката с моя постинг че ме цитираш ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

ReVo

Ми поясни тогава каква е връзката на твоя пост с темата " Продадоха Ливърпул!".
IPBOX 9000 HD, IPBOX 910 HD, IPBOX 200S, 2x DM500S, 2x 90 cm + 2x motor, 120 cm + motor, 80 cm - 75E

hajduk

Цитат на: ReVo;55394Ми поясни тогава каква е връзката на твоя пост с темата " Продадоха Ливърпул!".
Ето
ЦитатThe wife came home early and nearly caught me watching Liverpool FC,  luckily I managed to put some p*rn and get my c**k out, embarrassment  avoided!

alex78

Цитат на: hajduk;55321The wife came home early and nearly caught me watching Liverpool FC, luckily I managed to put some p*rn and get my c**k out, embarrassment avoided!

Готово! Леекинко е цензурирано!

Искаш да докажеш че можеш да пишеш на Английски,или че знаеш някой мръсни думи на Английски. Ако е първото БРАВО, можеш да пишеш, Администраторите да ти дадът една Звездичка. ;;650

Каквито и помии да пишете за Ливърпул, той винаги ще си остане Велик и Симпатичен клуб, бил той и в лига 3 даже.
Относно празника когато има мач, то във Ливърпул е наистина празник когато двата тима на Ливърпул играят помежду си. Сигурно си видял какво беше на Стадиона на Гудисън Парк.

ReVo

Цитат на: hajduk;55395Ето

Браво, пич, браво, даже ти благодарих...

hajduk

Цитат на: alex78;55397Искаш да докажеш че можеш да пишеш на Английски,или че знаеш някой мръсни думи на Английски. Ако е първото БРАВО, можеш да пишеш, Администраторите да ти дадът една Звездичка. ;;650

Каквито и помии да пишете за Ливърпул, той винаги ще си остане Велик и Симпатичен клуб, бил той и в лига 3 даже.
Относно празника когато има мач, то във Ливърпул е наистина празник когато двата тима на Ливърпул играят помежду си. Сигурно си видял какво беше на Стадиона на Гудисън Парк.
Не

GeorgiD

На мен пък никога Ливърпул не ми е бил симпатичен клуб, да, имат успехи... Но ме дразни, че има нещо в тях, как да кажа, зловещо.... Не знам защо.

hajduk

Цитат на: GeorgiD;55402На мен пък никога Ливърпул не ми е бил симпатичен клуб, да, имат успехи... Но ме дразни, че има нещо в тях, как да кажа, зловещо.... Не знам защо.
Сакън, това не трябваше да го казваш ...

GeorgiD

Все едно, аз така или иначе винаги съм го мислел, така че няма страшно от няколко думи тук. :)

bu12tras

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания