Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем TV1000 с Vivacom

Започната от valsinats, Септември 25, 2010, 06:37:43 PM

« назад - напред »

valsinats

Проблем  TV1000 с Vivacom

Килиент съм на Vivacom с оргиналния приемник и от 2-3-дни имам проблеми с TV100 прекъсва през няколко секунди изчезва картината и после пак тръгва забележете за няколко секунди и после пак ТРЪГВА НО ПАК ЗА МАЛКО ,плащам пакета Екстра би трябвало да го гледам без проблем , обадих им се и ми отговорат им е че каналат е кодиран и колегите им се били мъчили да го разкодират /А КАКВО МИ ПУКА НА МЕНЕ ЧЕ Е КОДИРАН, НАЛИ СИ ПЛАЩАМ ПАКЕТА ЕКСТРА, ЗА КАКВО ГО ПЛАЩАМ СЕ ПИТАМ И АЗ/ някои има ли същия проблем.

bmvtooo

Това понамирисва на не добре свършена работа от техниците! Или с други думи не е добре настроена антената! Направи следното нещо за да разберем това: Меню -> Настройки -> системни настройки -> ok -> въвеждаш пин кода -> приеми -> сателит -> ок два пъти -> показва се сигнал индикатора! Лявата колона за силата на сигнала трябва да ти е 40% , дясната за качеството трябва да ти е 100% , под тях ниво трябва да е 100-105 и бера трябва да е 9.0Е-7! Провери и кажи какво показва при теб!
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Хиена

Ще чакаш новия ъпдейт, обикновено неделя, това означава утре!
Все още тестват трият и брият.
Не сте ли забелязали, че на някои канали разкодирането иска повечко време.
нека се наиграят и всичко ще се оправи.;;650
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

valsinats

Имам чувството че плащам на някаква измамна структура с име VIVACOM .
  С такъв отговор.
  Каналат е кодиран и колегите им се били мъчили да го разкодират!
  Не знам как да го коментирам този отговор. Немам думи. :s104:c040:

valsinats

Сила 40% качество 100% нормално ли е

valsinats

ще чакам ъпдеита утре и ще пиша

valsinats

bmvtooo

Всичко друго е добре само бера ти е 4 а не 9 но не е фатално!
Странното е обаче, че само този канал ти го прави или го има и на другите?!
Ако го има и на другите програми може някъде да има хлабава връзка!
Нека все пак да се изчака ъпдейта и тогава да видим дали ще го имаш отново проблема (макар, че не пречи да си провериш връзките на конвертора и на приемника)!
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Хиена

Цитат на: valsinats;52981Сила 40% качество 100% нормално ли е

За тяхната чиния да, което е идеално, все пак са 3/4.
Сигнала при тях на дрийма ми е над 13 дб.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Ooo_Pepi

Кой ви би по главите да ставате абонати на GSM оператор ;;573 то е ясно, че докато се научат кое къде и как ще мине една година... ама вие не, ще сме им първите абонати, сега им сърбайте опитите да разкодират TV1000 :worry:
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

bmvtooo

Цитат на: Ooo_Pepi;53000...то е ясно, че докато се научат кое къде и как ще мине една година...

Някъде беше написано, че един ден е равен на хиляда години! Така, че според твоите сметки бързо ще се справят!:;504

alexi

Цитат на: bmvtooo;52989Всичко друго е добре само бера ти е 4 а не 9 но не е фатално!
Странното е обаче, че само този канал ти го прави или го има и на другите?!
Ако го има и на другите програми може някъде да има хлабава връзка!
Нека все пак да се изчака ъпдейта и тогава да видим дали ще го имаш отново проблема (макар, че не пречи да си провериш връзките на конвертора и на приемника)!

BER трябва да е 1 или 2, нивото 122, в най-лошия случай 113 !!! качеството 100%

bmvtooo

Цитат на: alexi;53013BER трябва да е 1 или 2, нивото 122, в най-лошия случай 113 !!! качеството 100%

Това за операторския приемник ли го казваш?

alexi

Да, за операторския с операторската антена.
Това е максимума, който успях за докарам.;;650

mmony

Цитат на: alexi;53016Да, за операторския с операторската антена.
Това е максимума, който успях за докарам.;;650

А с какво настройва чинията за да получиш такива стойности? Само с приемника или ползва и уред?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания