Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем Булсат и ДМ800

Започната от plmko, Декември 26, 2008, 09:38:54 AM

« назад - напред »

plmko

Преди една седмица си смених сетингите и при пускане на Film Plus HD приемника се рестартира някой имал ли е такъв проблем лошото е че не запазих старите сетинги.....

Джак

Такъв проблем с рестартирането при  Film Plus HD съм нямал досега. В момента този канал не ми излиза, доста е непостоянен при мен.
Проблеми при Булсат прави epg-то, заради което по някой път приемника се рестартира. Наужким откриха лек на този проблем като се изключи от настройките на EPG-то в синия панел опцията за показване на оставащото време в листа с канали, но въпреки това скоро пак ми крашна 2 пъти при влизане в булсат-букета.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

netman

Цитат на: plmkoПреди една седмица си смених сетингите и при пускане на Film Plus HD приемника се рестартира някой имал ли е такъв проблем лошото е че не запазих старите сетинги.....

А какво пипа по сетингите ? ... локална карта ли е ? шер ли е ? ако върнеш страрите оправя ли се ?  :?
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

plmko

Мрежа как да ги върна като не съм ги запазил иначе проблема е само с този ХД канал не съм пипал нищо по тях просто ги смених.Сетингите са на Ликра

netman

Аааа тези настройки, ясно мислех че е нещо по конфига на кама ... ами пробвай с пресканиране на БулСат ХД транспондера ... др не ми хрумва  :?
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

plmko

Изтрих транспондера сканирах на ново и същото

tdragon

От сетингите е там е заровено кучето.Бацат си HD-тата на 100%

alexteam

не само Dreembox-ове и достадруги приемници се рестартираха на Filmplus HD миналата седмица.....

plmko

Всички други програми си работят проблема е само в Filmplus HD

Чък Норис

Цитат на: МомчиТакъв проблем с рестартирането при  Film Plus HD съм нямал досега. В момента този канал не ми излиза, доста е непостоянен при мен.
Проблеми при Булсат прави epg-то, заради което по някой път приемника се рестартира. Наужким откриха лек на този проблем като се изключи от настройките на EPG-то в синия панел опцията за показване на оставащото време в листа с канали, но въпреки това скоро пак ми крашна 2 пъти при влизане в булсат-букета.

филм+ХД си работи без пробем, проблемите с EPG-то се появяват при прекалено дълги имена на предавания изписани на кирилица, проблема се решава като влизате в синия панел от там допълнителни настройки-->EPG Setup-->Duration in persent-->изключване.

Тествано и работещо при Джемини 3.9, като менюто е на български.
Ако въпреки напревените настройки продължава да крашва има и допълнително решение:

plmko

Благодаря adskiqt  ще те черпя ако се видим първия вариант беше сполучлив.Понеже те виждам като новорегистриран и още с първото си мнение помагаш поне на мен,ще се радвам  ако посещаваш по често форума и да ти кажа добре дошъл ;;650

Джак

adskiqt, добре дошъл! Чудесен първи пост!  ;;650
Ще провам допълнелното решение.
Благодаря ти.  ;;510
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

netman

@ adskiqt

Добре дошъл, отлично начало ...  ;;650
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

imported_admin

Добре дошъл и от мен.
Благодаря за точният отговор.
Хубаво е да се вижда взаимопомощта във форума.
По този начин се реализира смисълът му

Чък Норис

Блгодря за топлото посрещане.
Точно в този момент без настройката в синия панел дрийма крашва щом се опитате от филм+ХД да влезете букетите(дават "Къщата на езерото" - Драма, Фентъзи, САЩ, 2004г., В ролите : Киану Рийвс, Кристофър Плъмър, Дилън Уолш, Рейчъл Портмън, Шохре Агдашлу, Сандра Бълок, Режисьор : Алехандро Агрести).

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания