Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Честоти и параметри на цифровата телевизия на СКК

Започната от полплам, 05-08-2010, 18:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TV1000

Цитат на: Радо1948;146963И при мен го нямаше, но сега е ОК, явно нещо е имало проблем !

Радо, я виж моля те Реалити ТВ с какви субтитри ти е?

Радо1948

Ами върви на латиница, трябва да си пуснеш телетекста и да отидеш на 350 страница и нещата се оправят !
Малко е неприятно това, но поне аз така се справих с проблема.

TV1000

Цитат на: Радо1948;147035Ами върви на латиница, трябва да си пуснеш телетекста и да отидеш на 350 страница и нещата се оправят !
Малко е неприятно това, но поне аз така се справих с проблема.

Дам, така се получи....въпреки, че отдолу си вървят на латиница буквите...но все пак се чете....Мерси за хелпа...;;573

Радо1948

Цитат на: TV1000;147061Дам, така се получи....въпреки, че отдолу си вървят на латиница буквите...но все пак се чете....Мерси за хелпа...;;573
Е нямаш ли опция да ги изключиш ?

TV1000

Цитат на: Радо1948;147084Е нямаш ли опция да ги изключиш ?

Има, дам, ма то и да не са изключени, българските лягат върху онези на шльокавица дето са и се четят без проблем.... Дано все пак скоро да го оправят, щото е тъпо всеки път така да се минава през телетекста....

Радо1948

Ами преди бях писал тук в тази тема, мисля ,че този проблем е от 2-3 месеца и досега не са го променили. Явно така го получават канала и проблема не е при Тв Нет .
Въпреки всичко не пречи да се попита в страницата им във фейсбук .

TV1000

Цитат на: Радо1948;147186Ами преди бях писал тук в тази тема, мисля ,че този проблем е от 2-3 месеца и досега не са го променили. Явно така го получават канала и проблема не е при Тв Нет .
Въпреки всичко не пречи да се попита в страницата им във фейсбук .

Е, странно, но в аналоговата им си върви с български субтитри, различни като вид от тези, дето вадим от телетекста....

полплам

На цифровия приемник DIGIVIEW HD субтитрите са ок,на телевизор
LG32ld750 на латиница.

Радо1948

полплам, доволен ли си от този приемник ?

полплам

Най съм доволен от USB закачил сам един диск,прави запис с HD  качество и 5.1 звук ,чете HD mkv с dts .Приемника съм го закачил към
телевизора с HDMI кабел, S/PDIF (Коаксиален) от приемника към ресивър.

VINCE

Колеги да ви питам HD каналите нямат субтитри нали ?

Underworld

Цитат на: VINCE;147667Колеги да ви питам HD каналите нямат субтитри нали ?

Да, поне при мен нямат..

Радо1948

Цитат на: VINCE;147667Колеги да ви питам HD каналите нямат субтитри нали ?
Ами от всичките 10 HD канала, само 1(Viasat HD) е със субтитри и те си вървят и в момента .

daniordanov

Здравейте,има ли звук на Mtv HD,Discovery HD и Deluxe lounge HD?
Или грешката е при мен? Приемника е DigiView HD.

Underworld

Цитат на: daniordanov;148213Здравейте,има ли звук на Mtv HD,Discovery HD и Deluxe lounge HD?
Или грешката е при мен? Приемника е DigiView HD.
При мен има звук.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания